En pojke?

Idag är en sån där dag som det känns som att ingenting går framåt eftersom att det är söndag och typ ingen jobbar dvs, att inget med huset går framåt och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra eller vad som händer nu.

Vi får helt enkelt hoppas att vi kommer fram till det imorgon.
Nu i veckan som kommer så kommer det iallafall hända så sjukt mycket saker som förhoppningsvis kommer att lösa allt eller iallafall det mesta hoppas vi på.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ta ett bad med Jocke med frukt till mig och choklad till honom haha och sedan krypa ner i sängen och se nya Beck. Vad tycker ni om dom nya Beck förresten? Gillar ni dom nya eller gamla bäst?
Jag gillar nog dom gamla bäst men dom nya är med bra.
Juste, jag drömde häromdagen att det är en pojke jag har i magen och nu är jag typ tvär säker på att det är det! Alla andra tror som sagt att det är en tjej men jag har en så sjukt stark känsla att det är en pojke.
Jag vet inte om det är för att jag drömde det eller om det bara är så jag känner…
Comments 33
 • Tova

  Jag har också en jättestsrk känsla av att det är en pojke. Hoppas att allt går bra med graviditeten och att ni nu mera inte får mer otur med huset ❤

  Reply

 • Isa

  Försök att känna tillit för hela situationen nu, och att allt blir som det ska bli. Andas…Positivt tänkande…Det kommer att lösa sig…Ibland tar allt bara längre tid och då prövas vårt tålamod och inre lugn.
  Jag känner också att ni väntar en pojke.
  Härligt att ni myser och rår om varandra.
  Ljus & Kärlek till er

  Reply

 • Bellan

  Lyxigt badrum kan man ju säga minst sagt :(. Jag tror på en Flicka i din Mage. Jag kan tycka att ni kanske kan bo på annat ställe under Renoveringen hmm kanske hos nån kompis ?! …

  Reply

 • Linda

  När blir det ett till ultraljud? Vecka 19-20?
  Längtar tills erat mirakel blir lite större och ni får se den lite bättre på ultraljudet. Jag tyckte Hope och Belle var det finaste namnet. Jag håller alla tummarna för att allt ska gå bra❤️

  Reply

 • Charlotte

  Åh, så avundsjuk jag är på att ni har badkar! Hade kunnat göra mycket för att få ta ett bad ikväll. 😀

  Reply

 • e.

  drömde också att jag skulle få en pojke, men ska få en flicka🙈 hört teorier om att ofta det kön man drömmer om, är egentligen tvärtom! haha, så vem vet😚

  Reply

 • Jasmine

  Mamman har oftast rätt magkänsla! Jag var stensäker från dag 1 att jag skulle få en pojke medans min sambo och alla andra trodde på flicka och jag hade rätt. Vi fick en liten son som heter Alvin och blir 4 månader på torsdag 😍❤

  Reply

 • Sofia

  Hoppas att ni får en ur mysig kväll 🙂 kram

  Reply

 • Annya

  Det kan vara så att din mamma hade rätt när hon läste på facebook trots allt❤️❤️ hahaha

  Reply

 • Petra

  Bra att ni stämmer gamla ägarna! Det finns inte på världskartan att dom inte kan ha vetat om alla fel som varit…
  Lita på din magkänsla om kön på bebisen! Det är oftast mammans känsla som brukar stämma 😉 Kommer du prova att göra som Helen Torsgården o göra hemmatester för vilket kön det kommer bli? Skulle vara kul o se 🙂

  Reply

 • Nina

  Hej! Jag kan ha fel men min teori är att
  Är det en tjej: så svulnar kroppen upp, fötter, händer, ben osv…
  Är det en pojke: så svulnar man inte upp alls.
  Och om jag ska ge ett exempel så har jag en släkting som var gravid (för inte så läge sen) hon svullnade inte upp alls under sin graviditet, och det vart en pojke, men Helen torsgården svunade upp massor då hon var gravid med Selma.

  Hoppas det blir bättre snart med huset och så!!

  Reply

 • Sandra

  Enligt myt (som jag tror) mår man mycket illa och spyr om det är en flicka. Men väntar man pojke kan man få lite illamående. 🙂 (Jag väntar pojke) ^^
  Kram

  Reply

 • Lizette

  Jag tyckte det kändes som att det var en pojke i magen tills jag drömde att jag fick en flicka, då trodde jag verkligen jag skulle få en flicka. Och ut kom det en tjej! 😃

  Reply

 • Cissi

  Så var det för mig med, ALLA trodde verkligen att jag hade en flicka i magen men de var en liten kille som titta ut! 😊 Hade lite som dig, apelsiner var ”to die for” o inget sötsug alls, vilket var skönt 😉
  Följer er på youtube även min snart 8åriga son. Som jag måste berätta att han tyckte vi skulle ge er ”några tusen” för att hjälpa er med er otur i nya huset! Haha😆 Vi håller tummarna för er att allt löser sig med huset o lycka till med graviditeten!

  Reply

 • Rebecka

  Det var likadant för oss när vi väntade barn, alla trodde det var en flicka, inklusive min sambo, men jag trodde pojke från början, och ut kom en liten kille! 😍Så spännande att få följa er graviditet från start. ☺️🌟

  Reply

 • Josefine

  Gör hemmakönstest för skojs skull 🙂 vi valde att inte kolla kön, så det blir en suprise. Jag tror dock på flicka och sambon på pojke, vi får se vad det blir :p

  Reply

 • Josefin

  Jag tror också att det blir en pojke. Direkt när ni gick ut med graviditeten fick jag en känsla om att det blir en pojke. Det blir bra oavsett. Ha det bäst! ❤️🤗

  Reply

 • Carola Ljunggren

  När jag väntade min dotter sa jag alltid hon när hon låg i magen på mig.

  När jag väntade min son så sa jag alltid han till magen. När han låg där.

  Reply

 • Bella med familj i Västerås

  När jag väntade mina grabbar så drömde jag inget annat än om pojkar. När jag väntade min första son så vågade jag inte köpa pojkkläder just för att jag var så osäker på mina drömma för TÄNK om det hade kommit ut en tjej?! Men när nummer 2 och nummer 3 låg i magen så köpte jag bara pojkkläder förutom det dom skulle få ärva 😉 Lite nytt ville man ju ha till sin nya bebis i alla fall. Så dina drömmar kan ju mycket väl stämma in på dig med att det är en liten mini Jocke i magen. Och lite fräna namn på pojken kan ju vara Love, Lennox, James.
  Sen hoppas jag att ni stämmer de gamla säljarna ända in i skinnet så dom lär sig en läxa till nästa hus dom säljer.
  Kram Bella med familj

  Reply

 • Sanya

  Hej Jonna! Jag såg precis videon ni laddade upp på youtube om potentiella namn till ert barn, där ni sa att ni var väldigt förtjusta i bl.a. Belle. Ni undrade i videon vad våra åsikter var och jag skulle bara vilja säga att jag absolut tycker att det är fint men det känns som att SÅ mänga döper sitt barn till det just nu, att det är lite ”inne” med det namnet vilket ju är lite tråkigt eftersom ni ville ha ett unikt namn. Tror att namnet kommer växa i populäritet supermycket inom det närmsta vilket ju i och för sig är kul men lite tråkigt för de som får namnet kan man ju tänka 🙂 Ville bara få detta sagt..
  Exempel på sociala media profiler som nyligen fått barn och döpt dessa till just Belle: Andrea Norrman, ”Mybabydolls” och Elin Bergius.
  Jag gillade Hope väldigt mycket! Kram 😀

  Reply

 • Elin

  100% en kille!!❤️

  Reply

 • Emma Hamiti

  Skulle inte du oxå kunnat skriva din autograf i Jockes bok. Av två anledningar:
  1: Jag har förbeställt och min dotter skulle bli tok glad..
  2: för du har påverkat Jockes liv så positivt och han ditt oxå.

  Reply

 • Viktorhognas

  Blir att se Beck här! De äldre är bäst helt klart, de nya som görs är långt ifrån samma kvalité då det känns tomt utan Mikael Persbrandt haha! 🙂

  Reply

 • P

  Så kul det där med känslan, när jag va gravid trodde ALLA att det va en flicka, det va inte en enda som trodde pojke, till en början trodde eller kände jag inget speciellt om det va en flicka eller pojke sen plötsligt en dag sa jag till min sambo ”det är en pojke jag är 100 på det”, från ingenstans fick jag sån stark känsla av att det va en pojke och så blev det också! 😃

  Reply

 • EM.

  När jag va gravid så drömde jag oxå om att det va en pojke, men ut kom det en liten flicka 🙂 så du väntar nog en tjej 🙂 all lycka till er 💕

  Reply

 • Miranda

  Jag är också gravid med min första 🙈 vaknade en natt och var bara helt dundersäker på att det är en pojke. 28e mars får vi antagligen svaret men så sjukt att känna så starkt ❤

  Reply

 • Jennifer

  Hejsan
  håller helt med dig att gammla beck är bäst med gunvald.

  Jag läser din blogg och följer er på youtube och jag har en dotter på 8 månader som sitter med och tittar varje morgon vid frukosten och hon sitter och flinar och ler som en tok när hon ser era klipp.

  ps. Så glad för eran skull att ni också ska ha en bebis. och av min erfarenhet så kommer du veta vad det är för kön oavsett om ni tar reda på det eller inte.

  kramar Jennifer och wintra

  Reply

 • Martina

  Jag drömde också om pojke när jag var gravid 🙂 det stämde så väl. Ultraljud visade pojke och för 3 veckor föddes en Loke. Första barnet här.
  Jag tror faktiskt ni får en pojke. Det sägs att om man prickar in ägglossningen nära så blir det pojke! Sen om det stämmer på alla är ju svårt att säga.

  Reply

 • Je

  Jag var tvärsäker på att det var en kille från första stund som vi fick reda på att vi väntade barn och ja, ut kom en kille 😬 det sägs att mamman kan känna på sig vad det blir men att önskan om ett visst kön kan ta över. Tror inte mammans mående eller hjärtljud har något med barnets kön att göra. Många testar ju ”bikarbonatstestet” som tydligen ska visa könet, googla och prova 😬

  Reply

 • hannah

  Snälla kan inte ni i en vlogg göra det här när man tar ett hårstrå och har ringen på och drar det upp och ner bredvid handen och sedan håller det över handen för att se om det är en kille eller tjej. Kille så svajjar ringen i ett streck och tjej i en cirkel. Har hört talas om detta och det skulle vara kul om ni bara prövade det så att ni sedan kan kolla fall det stämde haha

  Reply

 • Sanna

  Tror med de blir en kille!! Angående baby rummet så kommer de bli så fint ju! Vi har rosa i dotterns rum och grå/bilar i sonens rum! Alla har det dem känner för själva ❤️☺️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *