Snart är botten nådd!

Herregud vilken jävla dag. Ni anar inte!
Det har för det första vart en lång inspelningsdag då Riley var här, och ni vet ju vilken kvalitet det är på videon då så därför tar det ju extra långtid.
Och när vi väl skulle slappna av och ta det lugnt så kom nästa jävla problem.
Men det kan jag garantera att ni kommer få höra om i en vlogg.
Jag vet inte om jag ska vara arg eller om jag ska gråta för det här jävla huset nu alltså.
Jag vill bara bort här ifrån men vart fan ska jag ta vägen?
Jag vill verkligen hålla mig borta från stress, oro och annat om kan påverka saker i vårt liv just nu men snart går det alltså inte. Jag mår för dåligt snart. Och det blir inte bättre av att jag ser att Jocke bara mår sämre och sämre för då VET jag verkligen att det är illa.
Inatt känner jag på mig att det kommer bli väldigt lite sömn för oss alla i huset…

 

Comments 24
 • Karin

  Men herregud! Tycker så synd om er! Har ni kontakt med advokat? Stort lycka till, det måste ju verkligen vända snart för er! All kärlek!

  Reply

 • Emma Andersson

  Nej, fy! 🙁
  Jag kollar på er dagligen och börjar oftast min morgon med dagens vlogg och kaffe. Så jag har följt denna process varenda morgon och blir mer och mer arg på allt som sker. Men samtidigt blir jag ledsen, då jag ser på er hur ni faller pågrund av det.
  Jag längtade så starkt tills ni skulle flytta och få inreda erat nya hus. Det var en känsla som om jag flyttade med er in i det där huset. För det är ju så vi följare känner oss, delaktiga. Vi lever oss in i era vloggar och videor och mår då också dåligt när ni inte mår bra.
  Så att allt bara föll när ni flyttade in, gjorde mig nedstämd också. Jag önskar att jag hade kunnat göra något för att lösa allt detta och spola tillbaka tiden. Men det enda jag och vi andra kan göra är att finnas vid eran sida genom det här. Vi är med er vad som än sker. Underbara Jonna.. ”suck” vad tråkigt det här! 🙁

  Kom alltid ihåg att vi är här för er, vad som än sker.
  Kram Emma ♡ ♡

  Reply

 • Josefine

  Jag tycker så synd om er, fyfan alltså 🙁

  Reply

 • Cassandra

  ❤️Vet på riktigt hur det känns. Haft/har både vattenläcka mögel och ett hus med flera fel. Man blir riktigt less. Vet knappt vilken sten man kan eller borde lyfta på för att fixa det. Men så länge man åtminstone har varandra och kärleken, kommer de där sakerna inte spela någon roll i slutändan. ❤️

  Reply

 • ramona

  Men vad har hänt nu tro?! Jag tycker så himla synd om er. Kan det inte vända nu och börja gå åt rätt håll istället. Tack för en rolig video i alla fall, skoj att gå house tour.
  Du får försöka hitta stunder då du kan andas lugnt och hitta tankarna igen mitt i all kaos. Jag önskar så att det kan bli bra för er <3

  Reply

 • Nina Green

  Blir så ledsen när jag läser detta. Detta skulle bli en dröm men istället blev det kaos. All kärlek och lite till skickar jag över till er. Snälla Jonna, försök att ta det lugnt. Vet att det är svårt. Kram

  Reply

 • Kirsten

  Såg er senaste video om huset. Det låter ju på er som ni inte skall häva husköpet. Då hoppas jag att allt löser säg för er.

  Reply

 • Helen Lindwall

  Hej Jonna. Jag har följt dej och Jocke på er kanal det här året. Andra dagen jag läser din blogg. Jag hör väl inte till era vanliga ”fans”. Jag är mornar och familjehem åt mitt barnbarn (det som förr kallades fosterhem). Därför försöker jag hänga med i sociala medier vad barn och ungdomar gillar idag. Jag bodde mina första 39år i Norrköping så extra kul att se sina hemtrakter. Du och Jocke har verkligen fått en plats i mitt hjärta. Ni är så snälla och omtänksamma. Fantastiska förebilder för dagens unga. Det gör ont i mej att se hur ni mår av allt som rör huset. Ni behöver en paus, ladda batterierna! Lämna ansvaret ett par dagar till ert fantastiska nätverk av vänner /anställda. Åk och bara rå om varandra och bäbis! Ni måste vara rädda om er ❤️
  Stor kram från Helen

  Reply

 • Camilla Lorentsen

  Ååå Jonna. Jag önskar er verkligen allt gott. Så jävla tråkigt att allt går emot er gällande huset. Men du vet väl redan detta men ni har många som tänker på er å vill er gott. Stor varm kram från mig.

  Reply

 • U

  Fy vad tråkigt, får ni någon hjälp av någon? Mäklaren? Hoppas ni kan häva köpet eller iaf att dom som sålde får stå för alla fel!

  Reply

 • L kallar jag mig

  Hej!

  Första gången jag går in här. Ett par frågor gällande huset. När är det byggt? Dom ni köpte av, är det dom som byggt huset? Skulle vara intressant att veta då det gäller dolda fel osv. Jag skulle vilja veta vilka som byggt huset. Kan ni skriva ut firman?

  Försök åtminstone att sova och äta ordentligt både du och Jocke. Det är viktigast av allt nu.

  Reply

 • Clara

  Hoppas allt blir bra snart♥️ All lycka till er!!♥️

  Reply

 • Malin

  Jag känner verkligen med dig och Jocke, ni har hamnat i en hemsk sits och jag hoppas verkligen att allt löser sig! Kram på dig ♥ ♥

  Reply

 • Caroline

  Hej! Såg precis videon om ert hus och har en idé till er trädgård, jag tycker att ni någon gång skall bygga som en lekplats till ert/era barn. Fundera på det!
  Klätterställning, ruschkana, gungor, studsmatta?😍

  Reply

 • Isabella

  Jag hoppas så innerligt att allt ska lösa sig för er. Vi är många här ute som finns med er i allt, både sorg och glädje. Ta hand om varandra nu, det är det viktigaste!
  Kram

  Reply

 • Anette

  Beklagar det hemska med huset men gratulerar till graviditeten. Gillar er och har läst Jockes bok och har redan förbeställt hans nästa som jag ska både läsa själv samt ge till min dotter. Men kan inte du också tänka dig att också skriva en bok? Din sjukdom med sköldkörteln är det så många som lider av och det är så svårt att få hjälp. Speciellt då det ligger på cellnivå och inte kan avläsas i blodproven lika lätt. Du har varit så uppriktigt i dina vloggar om detta och en bok som du skrivit skulle ge så stort genomslag om hur det är att leva med detta. Bara ett förslag men jag gillar hur ni slåss för saker som är rätt och att ni ger ett ansikte till så mycket! Lycka till med allt!

  Reply

 • Lina

  Hej! Hoppas allt löser sig för er! Ville bara skriva att enligt sjukvårdsupplysningen 1177.se så orsakar inte stress missfall. Kan vara skönt att veta tänkte jag. Självklart inte bra att vara stressad ändå. Kram

  https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Missfall/

  Reply

 • Hanna

  Allt stöd och kärlek till er!
  Ta det lugnt Jonna och prioritera dig själv och er lilla diamant i magen.
  Vi följare finns för er nu 🍀💐

  Reply

 • Annie

  Hej Jonna!
  Antar att säljaren stämmer er för förtal. Känns spontant som att hen har väldigt dåligt på fötterna i så fall. Har sett alla era vloggar och ni har inte vad jag uppfattat röjt säljarens identitet i någon av dom. Ni har heller inte påstått något som inte är sant. Man kan ju faktiskt rimligtvis tänka sig att säljaren iallafall var medveten om problemet med elementet samt att arbete i våtrum inte utförts fackmannamässigt. Jag hoppas verkligen på en snabb lösning på problemet så att ni kan påbörja och njuta av ert nya liv som föräldrar!

  Reply

 • Fia

  Det är så enormt tråkigt att ni skall behöva gå igenom så mycket elände och problem med ert första hus ☹ hur mycket otur är det möjligt att ha liksom för ni har inte förtjänat denna otur! Och Jonna jag imponeras över hur stark du och Jocke är, kämpa på allt löser sig och skall bli bra tillslut ❤ kram på dig

  Reply

 • Ellinor

  Vad hände med eran podcast Jonna och saga?

  Reply

 • Wilma

  Fy! Det är så synd att just NI råkar ut för fuskbyggare 🙁 Hemska människor som håller på med sånt :/ Men ni är ALLTID så starka asså de är sjukt! ”Stay strong” ! Älskar er videos dock!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *