Mat är smart!

Idag har jag ett sjukt nice samarbete med Matsmart.se

Jag hatar när man inte kommer på sånna här smarta saker själv!
Idén bakom denna hemsida är nämligen klockren då dom ”rear” ut matvaror som har lite kortare datum.
Det kan alltså vara flera månader kvar på utgångsdatumet men vara från 20-90% billigare än i vanliga mataffären. Produkterna hamnar också hos Matsmart på grund av exempelvis överproduktion, förpackningsbyten, säsongsvaror eller feltryck.
Man kan tex få chipspåsar för 5 kr och ibland har har även kampanjer där det är 10 st chipspåsar för 30-50kr. Nu finns det ju väldigt mycket mer än bara chips på hemsidan haha!
Jag beställde MÄNGDER av dricka då det verkligen är nått det går åt i detta bolag.
Även chips och godis som man kan bjuda på när vi får besök.
Och det bästa av allt, man får maten ända fram till dörren och det tar endast några få dagar!


Eftersom att vi har ett stooort matskafferi i köket nu så var det dags att fylla upp det med så vi det fick bli lite konserver och MASSOR med pasta så blev Jocke glad med. Det finns även oljor, glutenfritt, träningsprodukter, barnmat, djurprodukter, kroppsvård, tvätt och städ osv.
Jag kan tänka mig att Matsmart är väldigt fiffigt ifall man ska ha stora tillställningar som tex fest, kalas eller annat när man är ett större sällskap som ska dricka och äta ihop. Fatta vad mycket pengar man sparar genom att handla backar av dricka där ifrån istället för i den vanliga matbutiken. SÅ FIFFIGT!
Jag såg även att dom hade ett helt ställ med tandborstar, massor med toapapper och sånna saker med vilket alltid går åt, speciellt i det här huset haha!Vår beställning kanske inte blev den nyttigaste haha men jag tog faktiskt sånt som jag vet går åt i vårt bolag.
Men det finns nyttiga saker på hemsidan med!
Jag har testat Raviolin och Hallon-lakrits saften och båda var FRUKTANSVÄRT gott.
Godiset, chipsen och läsken får dom andra i bolaget i ta, men dom får ge fan i mitt alkoholfria bubbel! 😀

RABATTKOD: JONNAMATSMART ger

50 kronor rabatt vid köp för minst 350 kronor (exklusive frakt, max 1/kund). Rabattkoden är giltig till och med den 18 mars 2018 och kan ej kombineras med andra rabattkoder.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MATSMART.SE

 

Comments 17
 • Josefine

  Åh, får titta om jag hittar nått kul! 😊
  Barnmat redan nu? Er lilla kommer inte äta mat förrän om ett år, då är väl maten gammal? 😕

  Reply

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Jag älskar matsmart.se 🙌🏻😍 Handlar ofta därifrån och jag har aldrig varit missnöjd!

  Jag brukade väga 117kg men har lovat mig själv att aldrig hamna över hundra igen. Nu har jag gått ner 40kg. Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

  Reply

 • Johanna

  Jag önskar att ni, Danjal eller vem som skapade en insamling till er. Tror att de flesta skulle vilja bidra. Ni gör så få samarbeten i förhållanden till hur stor kanal ni har. Det märks att ni inte är giriga efter pengar och det känns äkta.

  Ni är fina människor som förtjänar lite hjälp!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Nej gud några pengar av våra följare vill vi inte ha, vi vill bara ha stöd och varna folk för sånna saker som vi går igenom. Man kan bidra genom att titta på våra videos och länka dom vidare isåfall <3

   Reply

 • ramona

  Vad skoj att du skriver om Matsmart 🙂 Jag har jobbat där tidigare och tycker verkligen iden är superbra 🙂 Man kan verkligen fynda. Hoppas ni får en bra dag och att begravningen går bra <3

  Reply

 • Sanna

  Hej Jonna!

  Vill först och främst säga; Stå på er! Det är helt fruktansvärt fult gjort att ”missa” svartmögel, vattenläckor, skorstensfel och allt vad ni nu har stött på i huset. Det kommer lösa sig förr eller senare. Ni har många följare som tror på er och bryr sig (skit i alla idioter som kommenterar barnsligt dryga saker på grund av avund och okunnighet) och ni har ett bra team bakom er. Jocke har verkligen vuxit till en helt fantastiskt fin kille och jag önskar er all lycka!!

  Jag har kollat era vloggar från och till i kanske 1 år nu och har sett er växa mycket tillsammans bara på den tiden. Fortsätt vara de positiva och härliga människor ni är 🙂

  Det är första gången jag går in och läser din blogg faktiskt och det första jag tänkte på var att det ser väldigt grötigt ut med en centrerad text. Hade varit skönare att läsa om allt text låg i vänsterkant 🙂 Bara ett tips!

  Puss & Kram!

  Reply

 • Anna

  Tråkigt med allt kring huset.
  Kolla så ni ha ventilation i alla (sov/kontor/vardags)rum. Det är viktigt för inomhusklimatet och det behöver inte vara någon dyr ventilationsgrej (finns i alla prisklasser) man sätter in utan man kan tex sätta genom ytterväggen i varje rum.
  Kolla så ni har det. Om inte läs på och sätt in ventilation!

  Reply

 • Hanna

  Är verkligen en super bra sida att fynda bra mat på. Handlar alla torrvaror där och andra godsaker.

  Reply

 • Ellinor

  En fråga, vad hände med eran podcast Jonna och saga?

  Reply

 • Julia

  Älskar matsmart, så bra sida och det blir så mycket billigare om man handlar där ifrån!

  Reply

 • Riccard Axtelius

  Matsmart är absolut en jättebra sida! Finns massvis man kan beställa till ett lägre pris.

  Reply

 • Frida

  Kappan du har på dig på headern, var är den från?

  Reply

 • Jonnah

  Jonna fina. Du är noga med allt för din blivande bebis. Jag hoppas att du är det för andras skull med? Kolla upp vad de sprutar Pringles med till att börja.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Alla här i hemmet är ju vuxna så vill dom äta chips så gör dom det och vill dom inte så är det ingen som tvingar dom så jag tror att dom kan hålla reda på sin egen kost 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *