Synsk?

Idag har vi faktiskt tagit en välbehövt ledig dag för en gångskull, vilat större delen av dagen och sedan lagat god mat och nu har vi precis tittat klart på melodifestivalen.
Tyckte ni att rätt låt vann? Jag tror att det kommer gå bra för Benjamin på Eurovision och jag ÄLSKAR hans framträdande! Väldigt genomtänkt och välgjort. Det märks att han är en av dom som verkligen lägger tid och själ på både låt och framträdande och inte bara får en låt som han ska framföra.
Väldigt bra jobbat måste jag säga! Jag tror dock att Felix hade klarat sig minst lika bra i Eurovision som Benjamin så för mig hade det kvittat vilken av dom som gick vidare jag hade vart lika glad ändå! 🙂

Något som är komiskt är ju att i vår video där vi pratar om namn på bebisen så snackar vi ju om att Benjamin vinner mello i då tid. Häftigt ändå haha! 😀

Men som sagt, tyckte ni att rätt låt vann eller vem hoppades ni på?
Och åter igen GRATTIS Benjamin! Sjukt bra jobbat, heja dig!

 

Comments 9
 • Sandra

  Nej sämsta låten någonsin. Fuldans skulle ha vunnit!

  Reply

 • Margareta

  Tyckte John skulle vunnit.
  Men det var ingen dålig låt som vän.

  Reply

 • Afsana

  Hej,

  Jag undrar om du kan göra flera graviduppdateringar!
  Jag ligger 4 dagar före sig i min graviditet och är så oerhört nervös och orolig hela tiden så skulle vara skönt att höra dig prata om hur du mår och känner.

  Jag känner knappt av graviditeten längre förutom att jag är trött och byxorna sitter mycket hårdare!

  Reply

 • Margareta

  En bra låt vann men jag tyckte John skulle ha vunnit.

  Reply

 • Tuva

  sry Benjamin, men jag tycker att Samir o Viktor, Liamoo eller fuldans skulle vunnit. Men du är riktigt duktig artist Benjamin.

  Reply

 • Kristina

  Hej Jonna, skulle du kunna tipsa om sommar/vit kläder? Vill verkligen ha lite mer tips och jag älskar din stol!

  Reply

 • Emma

  Hej! Grattis till graviditeten. Jag har själv tagit provera sen letrozol. Visade utslag på ägglosningstest i lördags. Hur ofta hade ni sex? Vilka dagar under den fertila perioden? När sa läkaren att ni skulle ha? Vilken dag i menscykeln fick du utslag på ägglossnings testen? Jag fick utslag så sent som på dag 24 i cykeln! Tack på förhand! Mvh Emma PS maila gärna

  Reply

 • Isabelle

  Hej grattis igen till eran efterlängtade graviditet så glad för eran skull! Håller alla mina tummar på att de ska gå super bra för er och hoppas verkligen på en bebbe till hösten, ni är så fantastiska och eran ork med huset och alla problemen, wow erat tålamod asså, hur ni orkar är otroligt. Har ni bokat in ett andra ultraljud och vilken vecka är du i nu? Har du fortfarande cravings för apelsinjucien eller är de ravaolinen som gäller nu? Många kramar och lyckoönskningar / isabelle

  Reply

 • Minja

  Tyckte Felix skulle vunnit!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *