tillfälligt tvrum

Söndagar är verkligen inte min grej då det inte är någon hantverkare här och det gör att ingenting med huset går framåt. Eller ja idag skulle vi lägga golv i Bebisrummet som just nu är Alexandras rum men det vart så klart problem där som med allt annat i detta jävla hus. Med det får ni se i vloggen som kommer ut inatt.
Det slutade med att vi iallafall spärrade av hela övervåningen så nu bor Alex tillfälligt i det gröna rummet och så har vi försökt att fixa till något slags tv-rum så vi kan hänga där istället för i våra rum.
Det känns ju lite så där skit att vi endast kan sitta vid matbordet om vi ska ”hänga” även fast det finns 13 st rum här. Men men imorgon är det måndag och då ska vi ÄNTLIGEN få bort svartmöglet och börja riva badrummet. Fan så skönt ärligt talat!

Några som är glada över att vi har fixat soffan är ju iallafall hundarna som myste ner sig direkt!

Comments 9
 • Johanna

  Lider så med er. De här ska vara en lugn resa ni gör nu med flytt o graviditet. Men de blir ju tvärtom för er !
  Men en sak är jag säker på och det är att ni två tillsammans klarar detta, ni har gått igenom så sjukt mkt skit, och efter de här så kommer ni få de där lugnet ! Det är iaf vad jag hoppas och tror . Så länge ni har varandra så fixar ni de här. Kram

  Reply

 • Lelle

  Fixa stället så gått de går o sälj huset o låt bolaget ta ev förlust ,för de verkar som de är ett problem hus för er …. Och just nu så kanske de inte är. Läge när ni är på gång o utöka familjen …Bara ett tips ifrån en som varit hus ägare 🙂

  Reply

 • Pernilla

  Fy vad trist verkligen!! Tänkte på, kan du vara någon annanstans imorgon när de börjar riva bort svartmöglet så du inte andas in ångorna? Har du pratat med din bm hur du ska agera ang detta? Ser fram emot erabloggar varje dag😍 sonen och jag har som morgonrutin att se den varje morgon så det fattas något när det inte finns någon. Fast förstår er, ni har mycket att stå i och ni förtjänar ledighet oxå.
  Kram

  Reply

 • Felicia

  Helt sjukt att säljarna inte tänker ta sitt ansvar heller!
  Både du. Jocke och hundarna är så starka! Jag vet att ni kommer att klara detta tillsammans! ❤ Hoppas att allt blir bättre innan Mini Jocke kommer ut till världen! ❤ stor kram till er alla! ❤

  Reply

 • ramona

  Så skönt att ni ska börja med badrummet idag 🙂 Lycka till <3 En dag i taget, det kommer ordna sig. Men jag vet, känns sällan som det när man är mitt uppe i allt. Ni har varandra och era fina vänner, fokusera på det 🙂

  Reply

 • Helen

  Jag hoppas verkligen det är slut på dolda fel som dyker upp nu så ni hinner få i ordning så mycket som möjligt innan bäbis kommer. Fick veta igår att min ena dotter är gravid och ska få i november (hon bor i huset bredvid där ni bodde i kneipen, hennes katt Bertil brukade sola på er altan 😸) Det är fantastiskt att se hur ni kämpar trots motgångar. Ni är så starka tillsammans
  ❤️ kram Helen

  Reply

 • marie

  Varför bor alexandra hos er? och vad gör hon, jobbar hon i företaget eller? =)

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hon jobbar hos oss ja och hon bor här just nu för att hon flyttade direkt från Göteborg och har därför inte fått någon lägenhet än och så testjobbar hon just nu och vill därför inte skaffa lägenhet här ifall det är så att vi inte tycker att hon är det vi söker 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *