Längtar

Tiden går konstigt nog så himla fort nu tycker jag.
Gravidveckorna flyger förbi trots att jag mestadels mår dåligt. Man märker att våren är påväg och jag tror att allt kommer bli bättre då med.
Man får energi av solen, vi får ta tag i trädgården och allt sånt.
Jag känner mig helt ärligt väldigt svag och trött just nu. Jag känner mig typ grå?
Inga kläder passar eller är sköna, mina trosor bara skaver, min hy har blivit värre än någonsin och jag känner inget pepp till att göra någonting. Det är något som ärligt talat suger. Jag vill så mycket men det finns ingen orka till det.
Men jag längtar sååå mycket efter bebisen. Det blir bara mer och mer längtan för varje minut och jag är så oerhört lycklig över att få vara gravid, trots allt detta man går igenom.
Det är inte alls så jätte långt kvar till nästa ultraljud och snart så är vi ute ur den största riskzonen med.
Fy vilken lättnad det kommer att bli!
Det finns så mycket att längta till nu!
Att magen ska få en kula, att alla tester på mig och bebis ska se bra ut, att börja planera ”vecka för vecka” på youtube-kanalen, att få känna när bebisen rör sig, ja det finns ju oändligt med saker man längtar till nu!
Men jag längtar också till att illamåendet ska försvinna så jag kan äta påskmat hos mormor på påskafton haha!

Kolla in detta babybest jag fick på posen idag, hur gullig gåva var inte detta?
Och det är helt ärligt det mjukaste jag någonsin känt på!!

 

Comments 20
 • Caroline

  Jag tycker tiden som gravid har gått superfort! Är nu i vecka 37, bebisen skulle kunna komma när som helst då typ alla i min familj, även jag, kommit flera veckor för tidigt!
  Längtar så efter bebis! Just nu är det full aktivitet i magen. Det kommer känns underbart när du får känna av lillen där inne. Känns lite som bubblor i magen. ☺️💕

  Verkligen superfint babynest! 😊

  Reply

 • Evelina

  Det sägs att om det är en tjej i magen så ”tar” hon all skönhet från sin mamma. 😊 Att man blir ”fulare” liksom.. 😊

  Reply

 • Elsa

  Hur tänker ni kring att ha hundarna överallt, i sängen, soffan, och nu babynestet? Jag själv tycker att det är så ofräscht, men då är jag också rädd för hundar och vill inte ens röra vid dem på grund av att de känns så konstiga…🙈
  Är det vanligt bland hundägare att låta hundarna vara överallt i hemmet? Är genuint nyfiken😊

  Reply

  • mrslundell Post author

   Jag vet faktiskt inte, jag tycker själv att andra hundar än mina egna är ofräscha men jag tycker att mina egna är jätte fräscha, konstigt det där men jag tror att det handlar mycket om att dom har ”våran skit” på sig och inte någon annans skit. Dock så badar vi dom alltid när dom har vart iväg hos någon hundvakt eller liknande för att jag tycker att dom känns ofräscha då.
   Sen fäller inte våra hundar någonting och jag tror att det har mycket med det att göra också, och att dom är små 🙂

   Reply

 • Elin

  Hej!

  Tänkte på de olika tester ni provade för att kolla om det är en tjej eller kille. Finns också detta att göra http://www.easydna.se/konsbestamningstest/ Om ni verkligen vill veta innan ultraljudet i vecka 18. Har inte provat det själv men om vi får fler barn skulle det va kul att testa.

  /Elin

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Åh tack så jätte mycket!! Det låter ju jätte spännande att testa! Jag är verkligen sååå nyfiken på vad det kan vara för filur där inne. Men det känns också så skönt att det inte finns nått kön jag längtar efter mer än nått annat så jag kommer bli så himla glad vilket det än är, men det kommer att underlätta all shopping en hel del 😉

   Reply

 • Lova

  Jag längtar också Jonna! Ska bli så kul! Grattis grattis till dig och Jocke ännu en gång!❤

  Reply

 • Lova

  Jag längtar också Jonna! Ska bli så kul att se! Grattis ännu en gång till dig och Jocke!

  Reply

 • B

  Hej,
  när kommer spökjakten från Rumänien?

  Reply

 • Gunilla

  Hej! Illamåendet brukar gå över efter 3 månader. Det är tufft i början innan kroppen har ställt in sig. Du kommer må bättre. Har själv gått igenom 5 graviditeter. Så har lite erfarenhet. Stå ut det blir bättre. Kram

  Reply

 • Josefine

  Jag fick också sämre hud i början fast de flesta får bättre hud.
  Illamåendet är kvar å gick in i v 24 idag 😕
  Jag har ingen lätt graviditet alls men att känna rörelserna gör det värt det ❤

  Reply

 • Kim

  Mitt illamående försvann i vecka 12 men kom tillbaka en sväng nu i vecka 18. Jag tror att det är ganska så vanligt att illamåendet försvinner efter vecka 12 av vad jag läst. Köp lite större kläder som du känner dig bekväm i och kan växa i 😊 kram

  Reply

 • Lina - En blogg om inredning och mammalivet

  Så kul att läsa om någon i början på graviditeten, själv är jag i vecka 41 (tre dagar över tiden) och det är såååå segt att vänta. Ett tips mot illamåendet är åksjuketabletter elle Lergigan Comp, de funkade jättebra för mig. Kram

  Reply

 • Josefine

  Jag tycker tiden går så himla sakta, typ 17 veckor till bf, känns som en evighet 😩

  Reply

 • Snuttan

  Hey Jonna. Älskar din blogg och kanal.

  Behöver dock påpeka en sak som Kan vara värd o tänka på.

  Ifall bebis föds och är pälsallergiker. Så tänker jag liksom att det är bäst o hålla bebis saker borta tills man vet speciellt när barn är så känsliga som de är.

  Jag är ett bevis för det när mamma o pappa tog hem mig så visade det sig att jag var pälsallergiker trots att de städat och tvättat allt fick jag en attack som de inte visste vad det berodde på.

  Tänker för bebis bästa ^^

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ifall bebisen är pälsallergiker så köper vi så klart helt nya saker och då är det ju inte bara bebissaker som byts ut utan allt

   Reply

 • Mathilda

  Tips! Köp ordentligt stora trosor nu när magen växer så minskar du i alla fall risken för bristningar lite. Ingen hård nylonkant ska skava mot en växande mage. Puss på er

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *