Home sweet home!

 

Även om det var super skönt att få åka iväg från huset och all renovering så är det faktiskt underbart att vara hemma igen!
Spelningen och allt gick super bra igår och vi åkte hem runt kl 03 och var hemma idag vid 13-14.
Dock så sov jag genom HELA bilturen och det var det värt för JÄKLAR vilken energi jag haft idag.
Jag har känna mig utvilad och pigg för första gången på länge!
Inatt ska jag till och med testa att sova utan åksjukearmbanden för att se om illamåendet också är borta.
Det hade ju vart magiskt!
Men även om det är skönt att vara hemma så är det fortfarande massor kvar att göra med huset fast jag måste även säga att det har hänt mycket här hemma sedan vi åkte!
Men det får ni såklart se i vloggarna! 😉

Nu blir det lite nedvarvning med ett bad, kvällsmat och att titta ifatt alla serier jag nu missat pga mycket jobb och trötthet.
Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Comments 14
 • Pernilla

  Hur mår du nu? Hörde o läste jockes snaps. Tänker på dig o bebben❤️ O Jocke med såklart. Hoppas du slipper fler blödningar o smärta framöver. Måste varit rena tortyrwn med all ovisshet. Ta hand om dig❤️
  Många kramar

  Reply

 • Sofia

  Åh Jonna! Det ska bli så kul att följa er på et stora resa!
  Btw Vart har ni köpt era stora silvriga lampor ni har på nattduksborden vid sängen? Såg dem för längesen men kommer inte ihåg vart och har letar som en tok!

  Reply

 • Sj

  Haha, sambon kollade Youtube klipp med dig och då tänkte jag att jag skulle kolla din blogg, började läsa och sen blev det sent så jag satt mobilen på laddning, började läsa igen nu på morgonen och fick inte ihop något, tyckte det va så skumt att du skulle va lite besatt av att dricka och festa när du va gravid. Tillslut kollade jag så det va din blogg och det va det, men inlägg från 2012! Genast mer logiskt!! Hoppas du blir mindre förvirrad än mig när du får barn, haha.

  Reply

 • L

  Hjälp, ni skrämde ihjäl mig. Hade ni haft siffran mellan 5 och 7? Det är ju så att man faktiskt har skörare slemhinnor när man är gravid. Jag blödde också när jag var i v. 8 var så förtvivlad för jag trodde det var missfall. Under tiden jag väntade på akuten sprang jag säkert en gång i minuten och torkade mig för att se om det fortfarande blödde. Det hade dock nästan slutat när jag kom in till doktorn. Nu hade inte vi haft 6, men vi vågade inte ha det så vi väntade faktiskt några veckor. Idag är dottern 20 år.

  Reply

 • Nina Green

  Ta hand om dig och vad fin du är med flätorna på det sättet. Önskar jag kunde göra så. Ha en fin dag. Kram

  Reply

 • Helen

  Så skönt att bebis är okej ❤️ och vilken fin bild på dej!! Hoppas du får fortsätta må så här bra. Stor kram från Helen ❣️

  Reply

 • Sandra

  Jag har bara få dagar jag känner mig pigg haft så hela graviditeten är i v 33 nu ^^

  Reply

 • Josefine

  Borta bra men hemma bäst! 😊
  Åh, vad gott det där såg ut! 😄

  Reply

 • Cecilia Svärd

  Du passar jättebra i flätor. Mycket snyggare än den där Post Malin som Jocke snackar om 😀 😀

  Reply

 • Mammapatronus

  Men åh! En av de finaste bilderna jag sett på dig. Jättefin 😀 Hoppas du får en riktigt fin kväll!

  Reply

 • Sabina

  Du passar så bra i flätorna 😀

  Reply

 • Camill

  Varifrån kommer de snygga byxorna du har på fotot där ni har videon ”vi drar till fjällen”? Supersnygga!

  Reply

 • ToT

  Jag skriver igen. Jag tycker verkligen att du ska åka in. Det här känns inte bra. Det kan vara nått annat du åkt på. Det är inte så att du blivit magsjuk uppå allt? Blöder du ff? Om du gör det så tycker jag att du ska åka in. Det är heller inte farligt att äta värkmedicin. Inte ens citodon är farligt. Jag har ätit det under alla mina graviditeter så om du har så ont, åk in och få medicin. Snälla.

  Reply

 • Annie

  Hej Jonna.
  Vill verkligen inte oroa dig men när du berättade om din huvudvärk, magsmärtor och illamående kom jag att tänka på preeklampsi (havandeskapsförgiftning). Men tror och hoppas att sjukvården har kollat ditt blodtryck så att det inte ligger för högt. Stor kram på er!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *