Känsel-pensel!

Alltså guuud! Jag skäms så mycket när hormonerna får mig att bete mig så konstigt.
Alla här hemma tycker ju så klart att det är roligt och jag skrattar med åt det men eftersom att vi spelar in mycket av vår vardag så fångar vi ju mycket sånt på film och det är så sjukt pinsamt haha!
Just för att jag inte kan förklara det eller stoppa det. Det bara händer.
Som idag när vi spelade in ett klipp till vår youtubekanal där vi testar godis från utlandet och mitt i allt så börjar jag skratta som tusan och sedan börjar jag att gråta. Under tiden jag ska testa lite chips alltså?!
Så jäkla skumt. Ja det blev ju ett bra klipp iallafall men herregud tänk om sån där händer när jag är ute någonstans, i en affär eller i en resturang. Ae fy jag vill inte ens tänka på det!

Vad är det mest konstiga ni gjort under en graviditet som hormonerna orsakat?

Imorgon åker vi till min familj och äter påskmat, wow vad jag har saknat dom!!!!

Comments 18
 • Carro

  Känner igen det där! Har också bara börjat skratta åt typ ingenting – å sedan börjat gråta, helt utan anledning. Lite jobbigt för när jag gråter känner jag mig verkligen ledsen.
  Ganska mycket gråt har det blivit som jag samtidigt skämts över för det känns så onödigt! Svårt å förklara, men blir typ att jag mår dåligt och sämre över något som inte ens finns…🙄 Heja hormoner – eller nåt… 😅
  Går in i v. 39 nu så kanske får jag slippa hormonerna snart!

  Reply

 • Alteja

  Det blir inte lättare 😂 sambon stod som ett frågetecken när jag skrattade och sen började gråta under tiden jag försökte sätta på lösögonfransar. The struggle is for real ibland! Det upprepade sig under samma period vilket fick mig att känna mig som ett psykfall. Jag sneade sönder på en fläck på tallriken som inte ville gå bort när jag förhandsdiska innan diskmaskinen = fick ett rage utbrott och slog sönder tallriken plus 2 glas. Sambon tyckte jag var väldigt mogen och gick in till sin mancave 😅 tror jag skrämde honom med att slå sönder skiten därav han lämna mig. Kände riktigt hur ilskan bara slog till. Rätt så läskigt ibland faktiskt !

  Reply

 • ramona

  Haha, borde väl inte skriva detta men gör det för din skull Jonna 🙂 Jag var gravid i vecka 25 och vi hade köpt en saffranskaka för det var jag så sugen på. Min stackars man öppnade munnen och sa något som visst inte passade och jag blir tok förbannad, tar kakan vi ska äta, kastar den i golvet och ställer mig med den stora magen och hoppar på den. Sen bryter jag samman, fasen, jag var ju sååå sugen på den och nu kunde vi inte äta den. Grät i 20 min sen. Skämdes såklart, hade ingen aning om varför jag reagerat som jag gjorde 😉 Så det kommer gå upp och ner som sagt *haha* Kram fina och hoppas ni får en glad påsk <3

  Reply

 • Emma

  Vilken fin bild på dig 🙂

  Reply

 • Josefine

  Skrattgrinat ett x antal gånger, annars är jag rätt känslig och kan börja grina för att jag älskar min sambo så mycket, bara jag tänker på det.

  Reply

 • Ninni

  Gravidhormoner är da shit! Lite värre än ”bara” graviditetshormoner för mig då mitt posttraumatisk stress syndrom vaknade till liv o ställde till det rejält. Grät varje dag och var livrädd att något hemskt skulle hända. När vi köpte barnvagn som ska vara en rolig o underbar händelse att göra storgrät jag ist. Hade en underbar barnmorska som lyssnade och brydde sig och fick komma dit 3 ggr/v och prata samt lyssna på hjärtljuden för att ”lugna ner mig”. Gick även hos en kurator. Väntade o längtade sjukt mycket efter bebben så förlossningen blev en dröm, tänkte inte på smärtan alls o den lyckligaste stunden i mitt liv var när jag fick upp det hala lilla knytet på mitt bröst💕💓
  Nu är ju mitt exempel extremt och ovanligt. De flesta i föräldragruppen hade inga problem, det största problemet dom hade var att de blev kissnödiga och fick gå upp några ggr/natt vilket gjorde att jag kände mig ganska ensam och annorlunda.
  Kram

  Reply

 • Jenny

  Haha ja dessa hormoner är rent ut sagt skumma! Ja fick lite extra i mej då ja gjorde en ivf behandling för att få vår lilla gosse! Ja som älska skräck kunde sitta o gråta för ja tyckte synd om mördaren men skratta åt dem som dog. ja kunde på nätterna ligga o skratta så ja nästan kissa på mej för att i nästa stund stor gråta för ja skrattat.. All lycka o jag håller tummarna för er! kram

  Reply

 • Jill

  Mest konstiga och konstiga….
  Det var nog med första av mina tre barn.
  Många har ju cravings och har dem ett tag. Mina cravings skiftade från en dag till en annan. Min underbare make såg till att jag hade det jag var sugen på. Det pendlade mellan Turkisk Peppar, Päronsplitt, stekta ägg, Piggelin, rostbrödsmackor med salami och kaviar….
  Hormonsvängningar…. speciellt då jag tittade på film. Då jag förväntades gråta asgarvade jag och tvärtom. Och kattmatsreklam störtbölade jag till….
  Dessa hormoner… 😂😂😂

  Reply

 • Carola

  Wow så vacker du är ☺💖

  Reply

 • My

  Känslorna är all over the place när man är gravid och även efter ♡ Man är så blödig med. Men tänk vad mycket kroppen får utstå, en liten krabat som växer och ska ha näring. Inte konstigt egentligen man är känslosam 😂 Det får folk finna sig i helt enkelt. Du bär på en fin skatt 💛

  Strax efter jag fött så stod jag och stekte mat och jag började bara stortjuta utan anledning 😂

  Reply

 • Linnea M

  Var alldeles likadan som dig i det klippet, fast värre!! 😀 Låg och gapskrattade åt nåt som INTE ens var roligt och samtisigt började jag gråta alldeles hysteriskt! Liksom storböla men samtidigt gapskratt. De där hormonerna är alldeles galna, man fattar dock inte det förrän man upplevt dom 😀 sen efter förlossningen gråter man över ALLT! Varning

  Reply

 • Jenni

  Haha alltså dessa gravidhormoner 🙈 Minns en gång när jag och min sambo pratade om skor och fötter. Han säger då, ja men du har ju storlek 41 i skor. Vet inte var det kom ifrån men fy så jag grät. Sambon fattade inget alls och upprepade vad han sa, då grät jag ännu mer 😂

  Reply

 • sandra

  när jag väntade mitt första barn skrattade jag mycket och det var sånt konstigt skratt . Då satt jag i tvättstugan med pappan och bara gapflabbade han fatta ingenting, och en av grannarna kom ner.

  Reply

 • Milla

  Ja herregud vad hormoner ställer till de.
  Jag och sambon var iväg och jag blev suuuper sugen på korv med mos och LINGON, så stannade vid en korvkoisk och sambon köpte en mos och korv. Men blev skit ledsen o började gråta för han glömde lingon så kastade skiten på golvet i bilen. Jätte normalt…. 😆

  Reply

 • Louise

  Hög igenkänningsfaktor! Känslorna går som i en bergochdalbana när man är gravid, man är lite som en tickande bomb och vet aldrig riktigt om man kommer att skratta eller gråta! Jag kan inte för tillfället komma på att jag har gjort något konstigt pga det. Men något som gravidhormonerna ställde till rejält med var illamåendet. En sak är ju att man kan bli illamående och äcklad av vissa saker men jag blev illamående av min man under graviditeten. Jag var så illamående av hans lukt att jag knappt kunde vara i närheten av honom. Så visst kan konstiga saker hända när man är gravid!

  Hoppas att du mår bättre nu och att provsvaren är bra!

  Reply

 • J

  Konstigaste var nog när vi en kväll skulle äta tacos. Jag var höggravid och ville göra rödlöksröra till. I affären frågar jag min sambo ifall vi har rödlök hemma, han svarar ”jag vet inte, möjligt men köp för säkerhetsskull” Men jag tyckte det var onödigt att köpa något vi kanske hade hemma. Vi hade ingen rödlök, jag får frispel och skäller ut min sambo, packar min väska och tänker nu flytta hem till min mamma. Jag var helt hysterisk! Över rödlök, hehe.

  Reply

 • Ida

  Min förra graviditet kände jag inte av så mycket på humöret. Denna gång dock!! (V30 nu) Hemskt. Jag blir livsfarlig i trafiken, för jag tror alla muckar med mig och blir så förbannad att jag måste tex gasa ifrån dem osv! Gråter på bussen, på tåget, på väg hem från dagis för jag har ont eller är arg på någon som faktiskt varit elak, eller bara för att jag tror att någon varit elak. Än så länge har jag hållt mig samman från riktiga offentliga raseriutbrott, men om någon säger fel sak på fel dag är inte en scen långt borta nu kan jag säga.. Skönt att du mår bättre nu! Håller tummarna att de håller i sig.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *