Knytkalas

Gud vad jag har skrattat åt era hormonberättelser ni har skickat! Skönt att veta att man inte är ensam med att vara lite konstig under graviditeten haha! Nae, men det var väldigt roande att läsa så det fick mig på bra humör!

Idag var vi hos Erpewijk´s och åt påskmiddag (som att man bara kunde äta det en gång) och vi hade faktiskt knytkalas vilket jag tyckte var super mysigt! Det blir nått speciellt när alla är delaktiga med maten tycker jag!
Det var även skönt att hänga i någon annans hem en kväll, för omväxlingens skull.
Jag har tröttnat lite på att inte våga gå utanför dörren ifall jag skulle börja må dåligt någon annan stans än på hemmaplan.
Om man säger så. Jag gick utan mina åksjukearmband idag och jag mådde inte illa under hela dagen förutom senare underkvällen men då tog jag en tablett och gick och la mig och så försvann det.

När man är på sånna här mysiga middagar så längtar man ju så sjukt mycket tills ”finrummet” ska bli klart här hemma så man kan ha massor med matgäster här med. Det rummet kommer att bli så GALET fint!
Men det är ju inte vår prio att fixa det nu utan övervåningen måste bli klar först. Men det går framåt nu faktiskt!


Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *