Lyckorus!

Alltså wow vad jag blivit kärleksfull dom senaste dagarna, jag har blivit väldigt tacksam och kärleksfull mot folk, nu snackar vi på en ÖVERDRIVEN nivå alltså. Typ om jag ska kommentera något på sociala medier så istället för att skicka 1-2 st hjärtan som jag brukar så skickar jag 100st hjärtan. Och istället för att berätta för någon att den är fin så berättar jag istället att det är den finaste personen i hela världen och att jag älskar den som jag aldrig älskat någon förut. Alltså jag är så sjukt överdriven med kärleksfulla känslor men jag känner ju verkligen så som jag säger också. Har någon ett gulligt barn så är det ta mig fan det sötaste barnet jag någonsin sett. Ja, jag tror att ni fattar nu haha!
Men det är kul med lite glädje och positivitet när vi mått som vi mått här hemma.
Och jag känner mig såååå glad, lycklig och tacksam att jag inte mår så himla dåligt längre, PEPPAR PEPPAR!!
Jag kan må bättre men jag har även mått mycket sämre så detta står jag ut med helt klart! Det var en annan sak när jag hade så himla ont överallt och allt kom på en gång.
Någonting som kanske bidrar till detta är att vi ska på ultraljud imorgon så vi kommer få se vårt lilla knyte igen!!
Och så kommer vi att få reda på mina provsvar. Men jag känner mig inte så nervös för dom längre då jag mår bättre (PEPPAR PEPPAR) men det har ju hänt förut att jag mått bättre i två dagar och efter det så har det bara smällt till och så har allt kommit på samma gång. Men idag har jag faktiskt inte plats för några negativa tankar då jag bara är super lycklig att få se bebis imorgon.
Undra om h*n kommer att ”studsa” omkring lika mycket denna gång eller om det kommer att gå att mäta den någorlunda.
Jag chansar på att dom backar oss en vecka, jag har bara det på känn som jag har skrivit tidigare.
Och det betyder att vi inte riktigt är ute ut den största riskzonen än.

Hoppas att ni alla har haft en lugn och skön långhelg och att ni är utvilade för en ny vecka!
Och tusen tack för att ni följer min blogg och för att ni delar med er av så mycket av era liv så jag får lära känna er med!

Comments 12
 • Tuva

  Jag ville bara säga att jag fattar vad du menar att du kan överdriva med kärlek för det gör jag också ibland. Det är så skönt att det verkligen har gått framåt med huset, det känns verkligen skönt, det känns troligen mer skönt för dig änför mig men det känns väldigt skönt för mig. Det sista jag ville säga var att LYCKA TILL PÅ ULTRALJUDET! ❤️

  Reply

 • Tuva

  Jag ville bara säga att jag fattar vad du menar med att du kan överdriva med kärlek för att det gör jag också ibland 💞💞💞och LYCKA TILL PÅ ULTRALJUDET IMORGON!!❤️ ❤️❤️

  Reply

 • Isabelle

  Lilla Affe dåå 😀 hehe

  Reply

 • Anna

  Sötaste Affe. Synd jag inte kom på att klä ut mina hundar och ta en påskbild 😊

  Reply

 • Emma

  Vad roligt att du fått energin tillbaka. Hoppas verkligen att den stannar. Tror det kan behövas efter dessa jobbiga veckor som du haft.

  Jag mådde dåligt fram till v. 12 och då vände det totalt, så vi hoppas att det är så för dig med.

  Lycka till på ultraljudet, fantastiskt att få se den lille igen!

  Reply

 • Louise

  Vag glad jag blir av att höra att du mår mycket bättre! Vad skönt att vara glad och inte behöva vara så orolig som jag förstår att du måste ha varit, sådant tar på krafterna! Inte för att jag känner dig men du verkar vara en så söt och härlig person att det liksom inte går att låta bli att tycka om och bry sig om dig. Lycka till på ultraljudet och jag hoppas innerligt att du kommer få fortsätta att må bra!

  Reply

 • Emelie

  söta du! Jag hoppas att det går bra på ultraljudet idag och att grodan ligger still i några sekunder iaf så ni hinner mäta hahah <3

  Reply

 • Josefine

  Hoppas det går bra på ultraljudet idag! Håller tummarna! Hoppas verkligen alla testerna du tog var bra, att du bara hade en dipp – det händer, allt för ofta under gravdititeten tyvärr.

  Reply

 • Emma

  Hej! Såg på er Youtube att ni ville ha förslag på resmål och jag skulle verkligen rekommendera menorca och staden Cala’n bosh (tror jag man stavar?). Det är såå mysigt och lugnt. Finns en hamn med massa restauranger runt vattnet och en strand i närheten som har helt turkost vatten. Sen kan man enkelt ta bussen till en annan stad där det är lite mer shopping. Tar bara runt 4 h dit men tror bara att det är TUI som flyger dit. Och nu är det säkert en lagom temperatur. Vill verkligen åka dit igen!

  Reply

 • Linda

  Hur gick det på ultraljudet? Måste vi vänta tills imorgon?

  Reply

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Åh vad skönt att du känner så 🙂 Hoppas känslan får hålla i sig ett tag så du får fylla på med massor av positiv energi för det behöver man ibland 🙂 Kram <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *