Bye Jocke!

Åh ikväll åker Jocke till Sundsvall för att hålla på med hans nya låtar som kolla skall.
Jag har aldrig direkt gillat att vara utan honom men nu när jag är gravid så är jag ju extra känslig och mysig så jag vill bara vara i hans när het hela tiden. Och eftersom att vi under dagarna filmar så himla mycket så brukar vi se till att spendera tid med varandra på kvällarna genom att tex bada eller så på film.
Men nu när han och Batman åker iväg så blir det ju jätte tomt och tråkigt!
Så vi får hoppas att det går bra med låtarna där uppe så att han kommer hem snart igen haha.

För övrigt så har jag gått utan BH i två veckor nu och börjar verkligen tröttna.
Brösten växer extremt mycket och jag kan varken ha någon av mina bhar eller sporttoppar.
Jag är typ aldrig i fysiska affärer heller så det har inte blivit att jag köpt någon ny och jag har inte klickat hem någon heller för jag vet inte vad jag har för storlek eller vilka bhar eller toppar som är bäst.
Jag vill ju ha någon som jag kan ”växa” i så att jag inte får köpa nya hela tiden.

Har ni några tips? 😀


Family first! 

Comments 24
 • Emelie

  Åh har tyvärr inga direkta bh tips! Men vad fina ni är <3

  Reply

 • Ica

  Hej Jonna!
  Jag hade lika jobbigt med bhn när jag va gravid så de slutade med att jag från v 12-13 gick med amningsbh dem va så sköna inget som tryckte på eller något sånt. Så de kan jag rekommendera. ❤

  Reply

 • Lise

  Boob har jättebra amnings och gravid bhar! Både som du kan ha nu och efter graviditeten. Jättemjuka och sköna

  Reply

 • Victoria

  På Lindex har de trekants bh:ar i spets utan bygel jag använt mycket, från Ella S tror jag det heter något liknande. Sen började jag använda hm:s amningsbh:ar förra veckan, de är rätt stretchiga och mjuka.

  Reply

 • Sandra

  Ta dig ork att ta dig till en fysisk butik och då Hunkemöller. Dom är såå duktiga och utbildade i vad för typ av BH varje individ ska ha och vilken storlek. Du kommer få rätt hjälp och bli supernöjd!

  Reply

 • Eda

  Glam Mom har väldigt fina och sköna amnings BH:ar https://glammom.se/

  Reply

 • Emma

  Mitt bästa tips är amningsbh utan byglar eller sport-bh. Hur skönt som helst! Är gravid med nr 3 & kan inte använda nått annat pga smärta 🙂 Lycka till!

  Reply

 • Eddie

  Glam Mom är ett märke/företag som fått bra kritik för sina gravid- och amningsprodukter. De har allt ifrån amningsbh:ar till gravidkläder, skötväskor och babygrejer 😊https://glammom.se/amningsbhar/
  Annars tyckte jag Lindex och H&M hade helt okej kläder när jag var gravid.

  Reply

 • Josefine

  Förstår dig, hatar att vara ifrån min sambo men som tur händer det väldigt sällan.
  Skoja inte om boobisarna, växer som ogräs 🙈 tänkte försöka ta mig iväg och köpa en bh imorgon i alla fall, så jag har nåt som passar 😅

  Reply

 • Nathalie

  Rekommenderar dig att gå till en fysisk bh butik, typ change. Det är sååå värt att få en passande bh, speciellt när man är gravid och kroppen förändras. Köpte en när jag var i vecka 16 och kunde ha den hela graviditeten ut 🙂 har också märkt i era videos att du inte har gravidbyxor. Köp det! Det är så bekvämt för magen att växa i och man får automatiskt en fin bula och slipper se svullen ut. Lycka till med allt nu<3

  Reply

 • Kjamkicki

  Instämmer med föregående inlägg, har du tänkt att amma din bebis ska du definitivt köpa amningsbh. Den kan du använda både nu och när bebisen kommit ut.

  Reply

 • MaryCaroline

  Svårt att förklara, men jag använder bara stretch-BH:ar, såna där utan spännen bak och utan byglar, och helst vadderade. Såklart måste kupan vara i rätt form, annars tittar brösten ut, haha. Använder aldrig vanliga BH:ar annars heller, så sjukt opraktiskt och obekvämt.

  Reply

 • Fanny

  Köp amningsbh, jag själv går just nu med sport-bh endast. Är i v20, men det är ju olika för alla hur brösten växer. Ett tips är att redan nu köpa nått inlägg till bh-arna för vissa (inklusive jag) läcker råmjölk tidigt.

  Reply

 • Marielle

  Köp amningsbh! Finns två back för 149:- på hm 🙂 dom är mjuka och sköna! Tror jag köpte mina första i vecka 13 går in i vecka 26 imorgon så haft dem sen dess! för brösten växte och oskönt med vanliga bhar. Glommom.se har superfina i spets i amningsbh! Men kör på det! 🤗

  Reply

 • Lillen

  Rekommenderar amningsbh så mycket! Så skönt och de sitter perfekt! När du väl fått ditt barn och ska amma så köp 1 storlek större i amningsbh för att brösten blir ännu större när amningen kommer igång så rekommenderar att ta en storlek större så brösten kan vara fria för annars kan man få mjölkstockning om man har otur👍🏻

  Reply

 • Linda

  Jag körde på amningsbhar och mjuka bhtoppar i från dollar store, jätte mjuka och sköna och kostar bara 60-70kr. 🙂

  Reply

 • Johanna H

  https://www.kappahl.com/sv-se/dam/amnings-bh/2-pack-amnings-bh/786269

  Dom här är bäst!! Jag älskar dom bharna! Sonen fyllde precis 2 år men jag använder dom bharna fortfarande ibland, hahah!

  Reply

 • Jane

  Hej Jonna.
  Vet inte riktigt vad jag ska komma med för förslag till bh, men om du fortf tycker de är jobbigt med byxor, så vill jag nog faktiskt tipsa om Freddy wr.up. Jag går själv med dom nu då jag inte heller får på mig något annat. Och dom ör verkligen superskönt trots att man känner sig liksom uppblåst eller vad man ska säga. Köp gärna ett storlek större än den du brukar. För dom är verkligen jätte härliga tror bulan på magen 🙂
  Kram

  Reply

 • Märta

  Rekomenderar sandrajosefin, så fina och bekväma. De är gjorda för att kunna växa med brösten.

  Reply

 • My

  Jag köpte en amningsbh som jag kunde ha när jag var gravid också medans tuttarna också växte och sen när mjölken skulle komma igång. Fick superbra hjälp, köpte min på twilfit . Provade många och såklart den som var skönast var dyrast men den var så snygg med spets 👌
  Lycka till!💛

  Reply

 • Nina Green

  Jag brukar köpa från Evas underkläder. De har allt och en guide hur man kan mäta för att få rätt storlek. När jag var gravid köpte jag endast bh utan byten så brösten kunde växa fritt haha.
  Jag älskar ditt hår. Vad använder du för löshår? Det ser så fint ut. Vad använder du för produkter till det håret?
  Kram

  Reply

 • Sarah

  Haha, känner igen bh-problemet!
  Gick från A till D i kupstorlek och från 75-85 runt… köpte amnings-bh på kapp-ahl som jag använde från att mina vanliga inte funkade längre tills allt var ”back to normal” s a s.
  Men gå till butik och prova. Köp de skönaste. Några ”vardags”-bh och nån du kan ha när du vill va lite finare rekommenderas! Lycka till 🙂

  Reply

 • Angelica

  Min sambo säger att mina bröst har krympt under graviditeten haha! Inget jag lagt märke till, har iaf kunnat använda mina vanliga bhar. Men mitt tips är sömlösa bhar. Gud vad skönt. Jag har både med och utan bygel och dessa använder jag alltid om det inte är ngt mer festligt tillfälle.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *