tomt och kallt

Inatt drömde jag så mycket mardrömmar om Jocke, säkert bara för att han inte var hemma.
Det kändes väldigt tomt och kallt i vårt lilla sovrum då vi annars brukar vara två personer och två hundar som trängs i vår tillfälliga lilla säng. Annars så hade jag nog tycket att det var skönt att få breda ut sig i sängen, men inte inatt. Dessutom hade inga av mina serier jag brukar kolla på släppt något nytt avsnitt vilket dom brukar på torsdagar. Så jag hade inget direkt att titta på och fördröja tiden.

När jag vaknade upp i morse så lät det massor utanför så jag tittade ut genom fönstret och såg att det blåste sjukt mycket och dessutom snöade det. Fasen, jag som trodde att det skulle bli vår nu…
Vi har nog iallafall bestämt oss för att åka till Cypern, någon som varit där tidigare som kan berätta hur det är och vad man absolut inte får missa? 🙂


Comments 22
 • Anonym

  Vad kul att ni är nyfikna på att åka till Cypern, jag ska själv ditt i Maj, till Fig tree bay. Har dock aldrig varit där innan, men det ska bli så underbart att komma iväg till Cypern, har bara hört bra saker om landet!

  Reply

  • Pernilla

   Fig tree bay är jättefint! Härliga stränder o bra Stad för shopping,barer o resturanger. Ja, det var det iaf -00 när jag o maken åkte men antar att det inte blivit mindre av dessasnarare tvärtom o de fina stränderna o det klara vattnet är ju säkerligen dsm.

   Reply

 • Anonym

  Vad kul att ni funderar att åka till Cypern! Jag ska själv dit i Maj, till Fig tree bay. Har aldrig varit där innan dock, men jag har bara hört bra saker om landet! Och det är ju sååå fint!

  Reply

 • Hanna

  Hej!
  Jag har varit i Cypern 2 gånger. Och det är helt underbart!
  Vi var båda två gångerna på hotellet ”atlantica sungarden”.
  Och vi var supernöjda båda två gångerna. De två sista bilderna du la ut är fotade precis utanför hotellet. Maten är super god om man väljer all inclusive. Jag är väldigt kräsen men där finns mat för alla. Hotellet ligger ca 2 km utanför ayia napa. Tar ca 20-30 min att gå till stan. Och jag tyckte att det var väldigt lugnt ställe att bo på. Jag rekommenderar verkligen detta hotell!

  Reply

  • Ida ☆

   Vi har oxå varit i Cypern – ayia napa och hotellet atlantica sungarden. Hur bra som helst med all inclusive. Trevlig personal, lagom avstånd till strand. Ett poolområde med infinity pool och det området var de noga med att det skulle vara lugnt! Sen ett poolområde som var mer där det fick vara lek och stoj. Stor affär på andra sidan vägen. Vi var aldrig in till centrum för vi ville mest verkligen bara ha en slappar semester. 😊

   Reply

 • Emma

  Om ni ska dit så kan ni ta en båtutflykt till Famagusta spökstaden 🙂

  Reply

 • Lisa

  Om ni funderar på att åka till Cypern så rekommenderar jag Fig tree bay , & hotellet Vrissaki Beach hotel. Ett riktigt toppen hotell!

  Reply

 • Cissi

  Älskar Cypern, åk till Konnos Beach och snorkla, superfint! Finns även ett ställe på Makronissos Beach, om ni går allra längst bort förbi alla vattenskootrar så finns det en ministrand som inte så många hittar! Underbart kritvit strand!

  Vi bodde på Atlantica Sancta Napa, superbra men skulle verkligen välja ett med egen pool om jag var ni 🙂

  Reply

 • Pernilla

  Jag och maken har varit på Cypern fast länge sedan. (-95 o -00) vi har varit i Limassol och fig tree bay. Det har säkert ändrats en hel del sedan dess men stränderna, det kristallklara vattnet, den goda maten o shoppingen är det nog inte mindre av. Vi åkte på hösten och då var det varmare både i luft och vatten, antar att det är runt 20-25 grader fina dagar men betydligt kyligare i havet. Vi åkte till Rhodos i maj o då gick det inte att bada i vattnet, ja inte jag då som är badkruka. Ligger väl på 16-17 grader tror jag. Kanske något varmare på Cypern.
  Vi hade det underbart båda gångerna o var nöjda med allt! Vi åkte dock innan all-inclusive kom till så vi hade inga måltider. Maten på kvällarna på de olika restaurangerna var helt outstanding!! Så även drinkarna vilket säkert går att göras alkoholfria på många av dom.
  Önskar er en underbar semester☀️🌊❤️🥂💏

  Reply

 • Josefine

  Jag drömmer otroligt mycket mardrömmar nu som gravid men det är jättevanligt, så jag låter det bara vara, vad jag än drömmer 😊

  Reply

 • Jenny

  Jag rekommenderar fig tree bay där det är väldigt lugnt! Dock mycket folk på stranden. Det finns ett jättestort vattenland för er som tycker sånt är kul! Om det funkar när du är gravid såklart 🙂 sen är cape greco otroligt fint! Man kan ta sig till ställena med buss.

  Reply

 • Tess

  Cypern är jätte fint. Var i Ayia napa, 2004 i två veckor. Bodde på panthea garden (heter panthea Village nånting idag tror jag). Super fint! Ni måste ta en båttur och se famagusta spökstaden! Vi tog även en tripp till Larnaca och shoppade, en mysig stad! 👌

  Reply

 • Sandra

  Var i Cypern för 2 år sedan och i maj åker vi igen till ayia Napa så kan verkligen tipsa om ayia Napa även om de är mycket fest på vissa ställen där (party gatan) så är de inget man märker av enligt mig , själv är jag ingen som åker för fest utan lugn och ro och några goda drinkar 🙂 men iallafall aiya Napa är helt underbart med vackert vatten och fina stränder ! Ett tips är att åka till deras vatten land och även åka ut med en katamaran halv dag eller heldag helt underbart ! Hoppas ni får en trevlig resa och att ni väljer att resa till Cypern ni kommer inte ångra er 🖒

  Reply

 • Emelie

  Åh vad segt med mardrömmar 🙁 2 hundar, ni har väl 3? :O Jag hoppas att du får sova bättre kommande natt <3

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja precis vi har tre men Affe och Batman kan inte sova ihop för att dom bara bråkar då så Affe sover med Alexandra 🙂

   Reply

 • Sabina

  Jag förstår verkligen hur du känner när Jocke är borta. Jag kan knappt sova utan min man, det känns bara så tomt och tråkigt och folk tycker jag är löjlig och säger att de blir lättade!? när deras sambo är borta så det får vara ifred och göra vad de vill. Har aldrig förstått det där.

  Reply

 • Viktorhognas

  Hoppas det blir underbart med cypern! Här har det blåst på ordentligt ute men lugnare idag, och skönt är väl det 😀

  Reply

 • julia

  Rekommenderar fig tree bay . Bodde på hotellet rising star och det var så bra

  Reply

 • julia

  Jag rekomenderar fig tree bay, protaras. Jättefint! Jag bodde på hotellet rising star, helt fantastiskt

  Reply

 • Jp

  Har ni fått svar på proverna än?

  Reply

 • Spökjakt

  Vart är spökjakten från Transsylvanien ???

  Reply

 • lollo

  vi är på Cypern just nu men åker hem idag. vi har varit i ayia Napa på hotellet mare village by atlantica. jättefint hotell helt fantastiskt. jag är även gravid så har tänkt extra noga på vad jag stoppar i mig här då man inte vet hur dom tillagat osv. så här vi hyrt väspa. så jävla smidigt. man säger till i lobbyn att man vill hyra så ringer dom å de kommer en å hämtar oss från uthyrningen. vi hyrde väspa 3 dagar och åkte runt å kikade överallt. både i ayia Napa och fig tree bay. vi for även till love bridge. DIT måste ni åka det är så jävla vackert. vi for runt å kikade lite på andra hotell också men tyckte detta passa bäst för oss just nu och kändes lyxigaste då vi har svit med utgång till egen pool. sen med barn kanske det inte är lika optimalt. å du som är gravid köp med dig allt du kan behöva från apoteket från Sverige. jag köper inget här efter som ja inte vet riktigt vad de innehåller. tex novaluvol. Alvedon. vätskeersättning. laktulos.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *