Cypern it is!

Vår resa är uppskjuten till Maj och jag hoppas att jag komma att må bra då och att det inte händer nått med graviditeten så att jag inte kan följa med. Just nu mår jag ju toppen förutom att jag mår illa på kvällarna med det står jag helt klart ut med! Med tanke på hur jag mått tidigare.
Resan blir till Cypern men jag minns ärligt inte vart exakt det var vi skulle om jag ska vara ärlig, namn och sånt där är inte min starka sida att komma ihåg haha!

Men jag är verkligen så taggad på att resa! Att få lite värme även om det börjar bli fint väder i sverige nu.
Och att få uppleva en annan kultur. Jag är jätte sugen på mat från utlandet fast jag inte har någon aning om vad det finns för någon mat där haha!
Jag kan faktiskt ingenting om Cypern och därför ska det bli extra roligt att åka dit.
Ni har tipsat om ställen vi kan åka till där och jag hoppas att vi besöker några av dom.

Jag är så himla taggad på att visa mina kläder jag shoppat till resan, även dom kläder som jag kommer att ha i sommar. Dom är så himla fina och ”gravidiga”, finast vore såklart om man hade en stor fin mage i dom, men jag hoppas att magen hinner växa lite till sommaren iallafall. Än så länge är det ju bara en liten bula på nederdelen av magen. Men jag är så lycklig att den ens börjar synas nu!
Men för varje dag blir jag så klart mer och mer nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne.

Vi vet exakt hur vi ska göra när vi ska avslöja könet, nu är allt planerat och detta kommer bli så himla kul!
Vi kommer att få reda på det samtidigt som alla andra. Och det roliga är ju att Jocke fortfarande är tvärsäker på att det är en tjej medan jag är tvärsaker på att det är en kille.


Comments 8
 • Josefine

  Vad härligt 😍
  Be en läkare skriva ut lergigan till dig, om illamåendet inte ger med sig. Jag testade ta postafen i en, två veckor men blev kanonhög på dom och dom hjälpte ingenting heller. Lergigan ger mig inga biverkningar alls och funkar bättre mot illamåendet även om det inte tar bort det helt.

  Reply

 • Jasmine

  Hahaha så kul att ni tror olika 😄 När jag var gravid förra året så var jag bombsäker att det var en kille medan Jocke, min sambo trodde på en tjej😊 Jag hade rätt, vi fick veta på ultraljud nr 2 att det var en liten kille ☺
  Igår blev han 5 månader våran lilla Alvin 😍

  Reply

 • My

  Åh vilken spännande tid ni har framför er <3 Är avis. Kan riktig känna den!!

  Vi ville ta reda på könet när min son la i magen, men fick inte. Det året var dem extra strikta av olika anledningar.. I början trodde jag det var en tjej men mer i slutet fick jag bara en känsla som jag inte kan förklara, att det var en liten pöjk! Det var de <3

  Spännande att följa er resa med bebis och allt därtill!!
  Njut nu ordentligt på resan, det behövs =)

  Kram My

  Reply

 • Olivia

  Åhhh när jag väntade dottern så va jag SÅÅÅÅ säker på att det låg en pojke i magen jag hade ingen känsla alls om att det va en flicka så när vi väl va på rul blev jag chockad när sköterskan sa att det va en flicka i magen😂🙈😍

  Reply

 • Louise

  Om du bara mår illa på kvällarna så kan det vara halsbränna du har. Några saker som kan hjälpa dig om det är halsbränna är att sova på vänster sida, magsyran kommer inte upp lika lätt då. Gaviscon är ett receptfritt läkemedel som du skulle kunna prova att ta en liten stund innan du går och lägger dig. Man får ta gaviscon när man är gravid, men man ska inte ta den samtidigt som vissa andra mediciner för då dämpar den effekten av de andra medicinerna. Man måste låta det gå två timmar emellan.

  Reply

 • Malin Johansson

  Cypern är helt underbart vi ge vart där 2 gånger och De lär blir flera när våran minsta har växt till sig hon är bara 1 år.

  Reply

 • Jenny

  Åker till cypern varje år, älskar cypern! Åker oxå dit i maj, om ni ska till ayia napa så rekommenderar jag Nissi beach och konnos bay

  Reply

 • Vilma Andersson

  Men vad kul!
  Jag rekommenderade Cypern på Instagram då jag & min kompis också ska dit i maj!
  Vi ska till fig tree bay 😊
  Hoppas att du får må bra när ni åker! Stor kram❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *