My B-day!

Idag blir jag alltså 24 år men ja det känns ju inte direkt någon skillnad ändå.
Jag trodde helt ärligt att jag blev 25 men kom sedan på att det bara var 24 haha.
Ibland är det där med ålder lite luddigt. När man blir över 20 år så glömmer man totalt bort hur många år man är och vad alla andra fyller. Iallafall för mig haha!

Jag har haft en superbra födelsedag och så har jag blivit totalt bortskämd med presenter av folket här hemma.
Jag som brukar säga att jag är bäst på att hitta presenter till folk, nu var det som att jag köpt presenter till mig själv, dom visste precis vad jag ville ha och vad jag behövde utan att dom frågat vad jag önskat mig.
Av Jocke fick jag en Iphone X och ett jätte fint skal till. Jag fick ju en ny telefon för 3 månader sedan men jag är verkligen ingen android-tjej så jag har typ inte fattat nått av telefonen och så gillar jag den inte alls.
Bara kameran haha. Så gissa om jag vart glad nu när jag fick en iPhone X med en superbra kamera i! 😀
Av Danjal och hans tjej så fick jag en parfym som luktar som när man är nyduschad, såå fräscht!
Av Jerre fick jag MASSOR med lakritspulver, MUMS!
Och av Alexandra och henne kille så fick jag amningsbhar, SÅ HIMLA SKÖNA!!!
tofflor, sminkservetter, eyeliner och en ny fondation i en ljusare ton då min är alldeles för mörk för mig nu haha..
Jag är väldigt tacksam över presenterna och av vännerna som firade mig!

För första gången på länge så kände jag mig väldigt fräsch och snygg med. Jag hade mycket energi, inget illamående och ingen huvudvärk. Och dessutom så hade jag på mig en ny klänning som jag kände mig såå himla fin i!! Jag är inte en tjej som brukar passa så mycket i rött men denna klänning stortrivdes jag i.
Det är ett av dessa plagg jag skrivit om tidigare att jag beställt till utlandsresan och till sommaren.
Fatta när magen blivit större och man ser den i klänningen, gud så fint!
Ni hittar klänningen här (klicka här).


Comments 5
 • Josefine

  Åh, bra födelsedag 😄
  Vet inte om jag drömt men man ska väl inte äta lakrits som gravid? 😕

  Reply

  • mrslundell Post author

   Jo man kan äta leksits när man är gravid men jag mår ju illa hela tiden så jag äter inget sånt, det får vänta tills jag mår bättre 😀

   Reply

 • Nina Green

  Vilken fin klänning och kulan på magen är så fin.
  Ditt hår är så vackert. Kan du inte berätta lite vad du använder för att det ska vara så fint och vad för hårförlägning du använder? Är så sugen att göra det. Kram

  Reply

 • Lella

  Hej 🙂
  Vad heter parfymen du fick? 🙂

  Reply

 • Andrea

  Hej Jonna! Visste du att enligt Livsmedelsverkets rekommendationer bör man inte äta mer än 50 g lakrits om dagen när man är gravid.
  Själv vill jag inte ta några risker så ingen lakrits här.

  Jag är i v.31 just nu och väntar en pojke. Jag hade illamående i ca 4 veckor i början av graviditeten. Svårt att få någon mat i mig men det hjälpte om jag åt små portioner men ofta. Nu när jag är i 7:e månaden äter jag frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål + frukt 2-3 gånger om dagen. Så viktigt att försöka få i sig lite mat, fast det inte går.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *