PEPP!

Ni vet ju att jag inte trivts i några kläder osv ett bra tag nu men alltså jag är så TAGGAD på kläder nu och jag bara ÄLSKAR mina nya outfits som jag beställt, jag känner mig liksom inte så stor och svullen ut utan bara mer fin och den känslan är verkligen GULD!
Jag är så taggad på sommaren och att få bära mina nya kläder och mina fina baddräkter!
Jag har tidigare inte alls gillat baddräkter men nu när jag är gravid så kändes det bara helt rätt med att gå med det i sommar och jag har hittar så himla många som är fina och jag känner inte att jag skäms över min kropp när jag bär dom. Jag är bara så nöjd och jag ska absolut slänga upp ett inlägg om dom när jag fått hem alla. Ja för jag kunde ju såklart inte bestämma mig för några få så det blev ju en hel del baddräkter.
Jag måste ju trots allt ha lite ombyten i sommar. 😉

Det känns bra att vara så positiv och pigg nu faktiskt. PEPPAR PEPPAR.
Jag är till och med rastlös här hemma ibland.
Men det är nog för att jag är taggad på sommaren och taggad på att få inreda huset.
Jag vill bara börja nu nu nu haha!

Vet ni vad jag mer är taggad på? Att börja gå spåret som ligger jätte nära oss. Men först vill jag att marken ska torka lite mer. Det var ju så himla geggigt sist jag var där.
Men tills det torkar upp så får jag ju gå lite på bandet här hemma för nu har vi fått ihop vårt gym som vi ska visa er imorgon tänkte vi!:D

Comments 19
 • I

  Hej! Kan ni börja med att lägga in omröstningar i högra hörnet på era videor. Då behöver ni inte gå igenom flera 1000 kommentarer om Jockes skägg etc. Och lättare för oss att tycka till om saker! Kram

  Reply

 • ramona

  Härligt att du känner dig peppad 🙂 Jag längtar tills ni kan börja inreda huset, så roligt att följa. Älskar inredning <3 Ha en riktigt skön lördag nu 🙂

  Reply

 • Emilia

  heej, och grattis till beis 👶 Såg en video där du fastnat i barnvagnsdjungeln haha. Är 24 och har tre barn, är absolut inget proffs på vagnar men man lär sig genom åren så tänkte bara tipsa lite. På sommaren är det skönt med svängbara framhjul, punkteringsfria är lättast under vår/sommar då folk av någon anledning gillar att krossa glas ute. På vintern skulle jag köra på en cresent compact med fyra fasta lufthjul. Det är en riktigt grym vagn! Lufhjul är alltid skönast att köra, men det blir både drygt och dyrt med punktering flera gånger under sommaren. Ett till tips är att alltid ha 4 hjul på. tycker 3 känns så ostadigt, och hamnar man snett när man ska upp för en trottoarkant exempelvis så tippar den lätt om den bara har 3 hjul. Lycka till med allt!

  Reply

 • Julia westermark

  Får man fråga vart ni hittat nån fin baddräkt? 🙂
  Har själv en dotter på 1 och känner mig inte riktigt bekväm i bikini i sommar🙈

  Reply

 • Josefine

  Härligt att det vänt för dig! 😊

  Reply

 • Veronica Johansson

  Hej. Såg att du undrar om barnvagnar tänkte att det är lättast att skriva här.
  Jag har fått två barn och haft än så länge fyra barnvagnar. Den jag rekommenderar starkt till vintern som jag har nu är turran silver. Jätte fin och stor så absolut inga problem att ta sig fram även fast det är snöhögar. Väldigt lätt att ta isär och fälla ihop in i bilen då den väger typ ingenting, älskar att köra den då den är väldigt lätt så behöver man inte kämpa som ett djur för att komma någonvart. Gummidäck har jag väldigt dårlig erfarenhet pga det fastnar sten och att den vi hade formades däcken efter ett tag så tillslut för dom inte runda. Luft är att rekommendera. Jag har även en vagn på tre däck vilket jag inte tycker är så stor skillnaden förutom att man slipper lyfta vagnen lite när man svänger som man behöver med en vagn på fyra stora däck. Men för att enkelt ge dig den bästa rekommendationen är en vagn på fyra stora däck eftersom du kommer få ett vinterbarn, med mindre däck kommer du plåga fram. Hör gärna av dig om det blev för luddigt eller om du undrar något annat som jag kanske kan hjälpa dig med 🙂

  Reply

 • Jeanette

  Så härligt att Du mår och känner Dig så bra och fräsch. Väldigt drygt när man mår dåligt, man ser som inget slut på det. Njut nu av graviditeten och Din mage som bara kommer bli finare och finare. Så underbar känsla när Du/Ni sen börjar känns bebben.

  Reply

 • Emelie

  åh så himla skönt att du äntligen börjar känna så! Du är jättevacker Jonna! <3

  Reply

 • Emma Brokmark

  Barnvagnstips!!!!
  Emmaljunga NXT90 med outdoor däck!!! Jag fick barn i november -17, och vi har ju haft den värsta vintern på länge med massor av snö. Och med outdoordäcken har de varit sjukt lätt att köra igenom både snö och slask. PLUS att den vagnen är sjuuuuukt smidig att både köra och fälla ihop. Dessutom är den jävligt snygg också 😍👌🏼

  Reply

 • Linnéa Johansson

  Älskar den orangea klänningen du hade på dig i videon från din födelsedag, du var så himla fin i den! 😍👌 Får jag fråga var du har hittat den?! 😍

  Reply

 • Linda

  Ang din mage som är förstoppad.. drick mkt vatten typ 2-3 liter per dag, ock med det massa fibrer. Plommon/ katrinplommon är lösande, på Apoteket finns movicol o lactulos.. as äckligt men fungerande.. i värre fall kör upp ett microlax i baken 👌.
  Har du redan problem nu så kommer det bara bli värre då babyn trycker på tarmarna. Så du måste hålla skiten lös i några månader framöver i förebyggande syfte 😜👍❤

  Reply

 • Josefin

  Angående förstoppning, köp laxido från apoteket, drick en dos om dagen eller varannan dag! Super bra för magen:) ”gör skiten mjuk” 🙂

  När man är gravid är det vanligt att drabbas utav hemorrojder, så för att förebygga detta så undvik hård mage!

  Reply

 • Fanny Rebecka Ewa

  Hej, Jonna jag har en dotter på 1,5 och när jag var gravid så som att jag inte fick äta sushi för de är inte bra för bebisen. Mvh Fanny

  Reply

 • Madeléne

  Köp katrinplommonpuré som finns bland barnmatsburkar. Smakar långt ifrån gott. Men ett par matskedar om dagen. Och mycket vatten så ska du se att magen blir bättre. Fruktansvärt att vara bajsnödig och inte kunna bajsa 😪

  Reply

 • Alicia Pettersson

  Hej Jonna!❤️Jag såg på din snap att du är förstoppad och ett tips ör att äta päron och dricka proviva!❤️🍐🥛puss och kram från en tjej i Eskilstuna

  Reply

 • Malin

  Såg precis videon där du pratar om barnvagn, och det är en hel djungel det där! ;D men vi fick barn i december, och hade samma krav som du, speciellt att den skulle vara liten för att få in i bilen, har en större kille som går i skolan, så han måste köras dit varje dag, och jag är ju själv hemma eftersom att sambon jobbar, så jag måste alltså fälla ihop vagnen och in i bilen måååånga gånger per dag. Vi bestämde oss för en britax smile 2, och wow måste jag bara säga!!! Sååå liten ihopfälld, så enkel att fälla ihop/upp, den är snygg, smidig, funkar ASBRA i snön. Jag har läst att den har ganska kort rygg i sittdelen, så när barnet är runt 1 och ett halvt lär man byta vagn för att barnen blir för långa.. men efter så pass lång tid har man hunnit förälska sig i annan vagn så det är ju helt lugnt! ;D dessutom så kan man köpa britax bilstol och bara klicka på vagnen, ingenting behövs, och det har varit sååå nödvändigt för oss eftersom att det blir många vändor i och ur bilen, så bra då att bara klicka av vagnen och in i bilen, så man inte behöver väcka bebisen 🙂 så britax smile 2 tycker jag att ni ska titta på!! Så mycket bättre gung i den än tex Emmaljunga nxt90, som för övrig är mycket lik just britax vagnen 🙂

  Reply

 • Caroline

  Hej tips på vagnar. Du ville ju ha tips.

  Vi har en Emmaljunga superviking. Den bästa vagnen vi haft och då har vi haft ett gäng. Plöjer i snön och skogen. Vi har även haft Emmaljunga viking som vi var nöjda över men då vi skulle ha ett till barn så böt vi till superviking för den går att använda som syskonvagn.

  Sen har vi carena kobbe som bilvagn. Suverän.
  Hade vi haft råd hade vi valt en babyzeen YoYo istället. Den finns med liggdel, docka på bilbarnstolen och den fälls ihop med 1 hand. Det är mina tips. Jag gillar inte buggabo

  Reply

 • Josefine

  Till dagens video – tips är att köpa de första kläderna i omlottknäppning, så slipper du dra över huvudet till barnet fått lite muskler och blivit stadigare i nacken 😊

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *