Gravid vecka för vecka

Yeeyy, jag har precis spelat in första ”gravid vecka för vecka” till youtubekanalen! Jag var så taggad att ni kommer att märka att jag är helt speedad haha.
Men det var så himla kul och jag har väntat länge på att få spela in dessa videos.
Så jag hoppas att ni kommer att gilla dom.
Ni kommer nog att se stor skillnad på mig under dessa videos jämfört med dom vanliga vloggarna då jag är tio gånger mer taggad för detta.
Något jag faktiskt är chockad över är att jag inte har några cravings. Verkligen inga alls. Det var ju bara jätte tidigt in i graviditeten son jag var extremt sugen på surt. Men nu finns det verkligen inget jag är mer sugen på än nått annat och inget jag äter eller dricker i mängder.
Eller jo, vatten. Och det är inget jag brukar vara expert på att få i mig annars men ni dricker jag flera liter om dagen. Ett tag så trodde jag ju att jag skulle gå upp flera kilon för att jag drack så mycket. Men jag pendlar upp och ner ett halft kilo per vecka.
När började ni gå upp i vikt?
Comments 22
 • Josefine

  Yey, vad kul! Är i vecka 28, inte haft en enda craving än 😊

  Reply

 • Emma

  Vad spännande!

  Jag hade inte heller några cravings. Alla snackar om sina cravings hit och dit och att mannen får åka och handla mitt i natten. Jag hade inget av det där, haha. Fast mannen tycker väl att det tur 😀

  Reply

 • Johanna

  Ska bli kul att följa! 😍

  Setet du har på dig! Vart har du köpt det? Så fint!

  Reply

 • Ida

  Med gravid nu och bara älskar kallt vatten haha!! Annars inga cravings, skumt detta.

  Reply

 • M

  Överdriv inte vätskeintaget bara. Väldigt mycket kan vara farligt. Min svägerska hamnade i vattenkoma pga för högt intag.
  Vad fin du är på bilden.
  Kramar

  Reply

 • Emelie

  åh vad spännande att få se avsnitten sen!! 😀 <3

  Reply

 • Karro

  Jag är i v 20, och har gått ner 3 kg sedan inskrivningen. Har ingen matlust för fem öre, och jag blir så äcklad av många livsmedel 😖 har levt på typ fil och sallader de senaste månaderna. Med de andra två gick jag upp 7 kg från inskrivning till förlossning, så ingenting alls egentligen kan man ju säg, eftersom barnet, moderkaka, vatten osv ju väger ungefär så mycket.
  Oavsett om man går upp 5 eller 25 kilo är ju det viktigaste att mamma och bebis mår bra, och ingenting är vackrare än en gravid kvinna 😍

  Reply

 • Hanna

  Var du denna ”hjälm” du pratade om
  Jonna 😂😂😂 https://www.ngbaby.se/category/barnsakerhet

  Reply

 • Isabelle

  Hej Jonna!!
  Så otroligt glad över att läsa allt spännande här på din blogg verkligen så kul och ännu roligare att du börjat med gravid vecka för vecka. Har du/ni bestämmt er när ni ska publicera videorna ännu? Kramar 💗💗💗

  Reply

 • Angelica

  Jag gick upp 10 kg med sonen och har gått upp samma nu med andra graviditeten. Tror jag gick upp hälften i början för jag åt ganska onyttigt pga illamående och hälften mot slutet. Glad att det inte blivit mer iaf, och att jag inte svullnat.

  Reply

 • Anna

  När kommer första delen av gravid vecka för vecka? Ska bli så kul att se 😊 Kollar in era vloggar varje morgon innan jag väcker barnen och startar dagen! Ni gör ett super bra jobb! 🖒😄

  Reply

 • Leyla

  Åh vad roligt är super taggad inför dennn serie! Kollar på er varje dag 🙂 Jag har en son på snart 2 år och vi fick igår veta at vi väntar en liten lillebror med BF 8 september! 🙂
  Med första barnet hade jag gått upp typ 10 kilo tills nu (vecka 20) men denna gång har jag inte gått upp nånting alls än! 😱

  Reply

 • Sandra

  Va kul brukar kolla på andra på yt från gravid vecka för vecka 😀

  I början gick jag inte upp alls, nu väger jag 16 kg mer en vanligt å har 27 dagar kvar till bf. Men det är normalt. Har i stort sätt bara mage inte blivit snor någon annanstans.

  Reply

 • Sophie

  Jag började gå upp mer i vikt från vecka 16 ungefär, sen gick det bara utför 😂 vägde 61 kg från start och innan förlossningen stod vågen på 86 kg. Men då åt jag också kopiösa mängder av mat, från att ha varit en som ätit 3 slicar pizza kunde jag nu kränga en hel pizza utan problem, eller ett 200 g choklad tog slut innan jag hann förstå att det var slut…

  Reply

 • Tess

  Jag fick upp 25 kg när jag väntade min dotter, men jag hade mycket vätska. När jag var på undersökning några dagar innan hon kom (gick 8 dagar över tiden) så sa läkaren som gjorde ultraljudet” man kan ju tro att du väntar en flodhäst ” för jag hade så mycket fostervatten. Skrattade så mycket vi trodde ungen skulle komma ut där haha

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Vad roligt att läsa din blogg Jonna, samt följa er resa på youtube med huset och joz och allt! 😀

  Reply

 • Jonna Malm

  Hej! Gud vad kul men gravid vecka för vecka!😄 har ni funderat på namn till mini ännu? Jag har fyra förslag två tjejnamn och två killnamn Elmina,Jolie,Jason,Calvin! Jag längtar tills din mage börjat synas lite mer! Och super stort grattis!❤️ Jag skulle vilja se baby food challenge, en video när bara du och Jocke åker och kollar på barnvagn kläder till bebisen mm!😍 och även upadetering om hur du mår! Kram fina du!

  Reply

 • L

  Jag undrar också vart dressen är ifrån , ser såå mysig ut 😍

  Reply

 • ToT

  Hej! ´Såg precis din första vecka för vecka. Jag har fått flera barn och kan aldrig sluta älska att följa andras graviditeter. Ska bli så kul att följa det här.
  Jag har ett namn som jag tycker är extremt gulligt och som jag slog på så var det ca 5500 som hade det namnet. Tuva Lundell. Så fint. Du behöver absolut inte sätta ut det här inlägget utan hoppas bara att du läser det. Om det skulle passa er tänkte jag också. Sen är det ganska roligt med namn. Jag var helt 100 på ett namn till min första men den fick gå utan namn i flera månader innan jag kom på vad den skulle heta för det vi tänkt såg den inte alls ut att heta när den kom ut. Det är ganska roligt när det blir så. Det är nått du kan om du vill ta upp i din v.f.v för jag har hört många säga just det, att mitt barn ska heta si och så men när det kommit ut såg den absolut inte att heta det. Ganska kul. Bara ett litet förslag. Vill be om ursäkt om du tycker jag skriver mycket på din blogg, men trots min höga ålder (kan vara eran mamma) så är många inte äldre än dom gör sig så att säga. Avslutningsvis. Det där med sparkar, gud så mysigt. Det är verkligen fantastiskt utom när dom trycker mot urinblåsan och sparkar där eller på revbenen, då vet man att dom små har övertaget så små dom är.

  Kram

  Reply

 • Jennifer

  Jonna! Jag måste bara tipsa om en superbra barnvagn som vi använder till min lillebror, den heter Bugaboo, modell ”Buffalo” men just den har dom slutat tillverka. Men en som är exakt likadan bara lite smalare för att man ska kunna göra den till en dubbelvagn ifall man ska ha fler barn, den modellen heter ”donkey”. Du MÅSTE kolla in den och hela deras system, super bra enligt mig!
  Ville bara tipsa❤️ puss puss!

  Reply

 • Sanna

  Jag började gå upp i vikt runt vecka 14 med båda graviditeterna,då jag spydde och gick ner i vikt dem första veckorna ..❤️Fin du är i håret!! Och kläderna😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *