Imorgon händer det!

Minns ni att vi gjorde ett DNA-test för att få reda på könet på bebisen?
Idag kommer Alexandra att få provsvaret på det och imorgon ska vi ha ett litet event där vi och våra nära och kära får reda på könet.
Jag är så spänd och nervös, inte för att det spelar någon roll vilket kön det blir utan för att vi kommer ett steg närmre att lära känna bebisen. Vi vet ju i stort sätt ingenting om den lilla krabaten som växer i min mage. Vi vet att den är vild och att den rört sig väldigt mycket men mer än så vet vi inte.
Det är lite läskigt att man vet så pass lite om någon som faktiskt lever inom mig.
Men genom att ta reda på kön så vet vi ju någonting om den iallafall. Och det bästa av allt är att vi kommer kunna sluta med att säga just ”den”. Så himla opersonligt!

Känner jag mig själv rätt så kommer jag att börja gråta när jag får reda på vilket kön det blir. Inte för att jag blir ledsen eller glad att det var just det könet utan för att jag bara är extremt blödig och tjuter för allt haha.

Ni får en sista chans att gissa vad ni tror att det blir för kön nu? 😀

Comments 43

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *