på resandefot

I torsdags åkte vi ju på kryssning för att Jocke och Arrhult skulle ha spelning där senare på natten.
Jag hade packat med mig mina åksjukeband och åksjuketabletter för att vara på den säkra sidan, jag vet ju trots allt hur jag brukar må när jag åker båt.
Det gick super bra dom första timmarna och både banden och tabletterna gjorde susen. Men några timmar innan spelningen så vart det kaos. Jag blev så sjösjuk att jag började kallsvettas och blev helt förstörd. Jocke som ALDRIG blir åksjuk kände till och med av lite sa han. Det var alltså när vi verkligen var mitt ute på havet och skulle köra in till Lettland, jävlar vilka vågor det var där.
Så det var bara för mig att lägga mig helt enkelt så jag missade hela spelningen och tillbringade hela resan inne på hytten förutom när vi åt precis när vi gick på båten. Dock så hade vi en tv inne i hytten som gjorde att jag kunde titta på spelningen genom den men det fanns för det första inget ljud så jag kunde inte höra nått och för det andra så var kameran vid scenen så dålig att man fick gissa sig till vem som var vem på scenen. Men ja jag fick lite mindre ångest iallafall att jag missade den för jag tittade på hela på tvn iallafall.

Sen var det bara att sova några timmar och sedan gå av i Riga för att ta flyget till Stockholm och sedan åka bil i flera timmar till Idre fjäll som vi är i just nu då Jocke och Arrhult ska spela här idag.
Så vi var verkligen på resandefot HEEELA dagen igår och det var sjukt jobbigt.
Sen några veckor tillbaka så har jag haft sånna problem med att vara still. Typ som att sitta still i ett säte i bilen, på flyget eller till och med på köksstolen hemma. Jag vet verkligen inte varför eller hur, det bara kom så där eller om det har nått med graviditeten att göra. Hur som helst så är det jobbigt och jag känner mig väldigt lätt ”instängd” när jag sitter i bil eller på flyg.
Det har blivit mycket vätte än förut då jag kunde känna av det ibland.

Hur som helst så hoppas jag att det bara är en tillfällighet och att det försvinner snart.
Nu tänkte jag äta frukost och fixa mig lite inför signeringen och spelningen så hörs vi imorgon! 🙂

P.S. Jag vill inte se snö på minst två år D.S.

Comments 6
 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

  Välkommen hit ,mina barn stog o försökte se när ni åkte förbi genom Särna😊

  Reply

 • Wanessa

  Hej Jonna!
  Jag undrar om ni ska kolla med barnmorskan om hon också säger att det är en kille eller litar du på testet du gjorde.

  Reply

 • Maria

  Du ville ha hjälp me vagn, emmaljunga super nitro ser nästan ut som den du ville ha, fast med andra däck. Sen kan man ju så klart välja färg på liggdelen osv. Men ett tips, åk till babya och be om tips och råd från kunnig och bra personal. Känn och kläm och ställ alla frågor du har. De gjorde vi 🙂

  Reply

 • Julia

  Jonna ! Jag måste få veta vart du har köpt den glittriga mjukis dressen som du har haft på dej den senaste tiden. Försökt hitta den men har inte gått så bra. All lycka till dej och familjen förövrigt ❤

  Reply

 • Malin

  Förstår att ni är trötta efter så mycket resande!

  Har en fråga.
  Min 12-åriga dotter älskar er över allt annat. Det enda hon pratar om är er.
  Idag åkte vi till Norrköping för att få lyssna på Jocke. Dessvärre kom vi försent till själva spelningen då det var sjukt långa bilköer överallt. Hade inte riktigt räknat med så långa köer. 🙈😥
  Vi gick sedan in på Mediamarkt för att få en chans att träffa er och få boken signerad. Stod länge i kön. Tyvärr gick tiden ut så vi och många fler fick aldrig en chans att träffa er.
  Min dotter är nu så sjukt besviken på mig och grät hela vägen hem. Och jag känner mig så hemsk.
  Nu till min fråga. Kommer det fler chanser till signering och uppträdanden? När isåfall?

  Vill se henne glad igen. ❤️
  Skulle bli såå glad för svar!
  Mvh Malin

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Ja fy vad tråkigt att höra! 🙁 Ja dom har spelningar hela sommaren så det finns massor med chanser 😀

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *