hit och dit

Inatt kom vi hem vid 04.00 och sen skulle vi upp och börja jobba vid 08 igen så man fick i stort sätt lägga sig med kläderna på och bara blunda lite.
Även om det är superkul att åka omkring på spelningarna så är det också fruktansvärt krävande med allt rasande, stress osv.
Så därför tänker jag faktiskt stanna hemma på spelningen imorgon.
Men jag är sjukt impad av Jocke och Arrhult som är så duktiga och kämpar på!!
Satan vilka shower dom bjudit på dom senaste dagarna!
Bara dom kommer hem hela så är jag glad sen, man vill ju inte att dom ska gå sönder av stressen och farandet hit och dit. Så himla bäst är dom!

På torsdag åker vi  iallafall på semester för att försöka koppla av lite. Det ska bli super skönt faktiskt och jag tror att vi alla i bolaget kan behöva det nu.
Det har vart ganska mycket nu dom senaste månaderna.
Dock så bär det inte av till Cypern tyvärr utan det blir Grekland denna gång.
Men mer om det i något annat inlägg, för nu måste jag lägga mig och försöka vila bort min satans huvudvärk.

Comments 8
 • Amanda

  Hej Jonna! Jag älskar verkligen eran kanal, och jag läser din blogg dagligen. Du och Jocke är helt fantastiska, så roliga och coola. Jag har en fråga, då ni är såpass kända. Hur hanterar ni hatkommentarer, och alt skit, som ni verkligen INTE förtjänar! Påverkar det era liv något?

  Reply

 • Amanda

  Hej Jonna! Jag har en fråga. Hur hanterar du och Jocke hatkommentarer? Ni är helt fantastiska och förtjänar det INTE! Men hur är det at få sånna där kommentarer? Och vad gjör ni med dom?

  Reply

 • Undrar

  När kommer spökjakten från rumänien ut ? Och vart kommer ni lägga ut den ??

  Reply

 • Madelene

  Jag fick med super mkt huvudvärk när jag varit gravid båda gångerna. Kollade upp synen och då hade jag fått ett annat synfel av hormonerna som sedan försvann efter gravidteten. Optikern sa att de är super vanligt att synen ändras när man är gravid. För mig kom huvudvärken runt v. 20 och sen lugnade sig i slutet. Hoppas de blir bättre!!

  Reply

 • H

  Hej Jonna!
  Har ni kollat ifall du har graviditetsdiabetes? Vid vanlig diabetes så kan symptom ofta vara huvudvärk, försämrad syn och illamående. Tänkte eftersom din mamma har diabetes också! ♡

  Reply

 • Malin

  Hej Jonna, såg just din gravid v för v. Kanske först ska säga grattis till graviditeten 😄 är inte en som kommenterar särskilt ofta. Sen säger jag även att det här inte alls är någon kritik heller för den delen. Jag har själv två barn och vet att alla graviditeter är olika och det enda jag tänkte säga är att jag rekommenderar dig att ringa till barnmorskan istället för att googla då du självklart kan få upp vad som helst när du googlar 🙈

  Reply

 • Amanda

  Halva Cypern är ju Grekisk 😊.

  Reply

 • Jenny

  Hej såg klippet då du talade om försämrad syn och min syn blev sämre vid alla 3 graviditeter, jag kunde inte köra bil i mörker för jag behövde anstränga mina ögon så hårt. Men läste också att synen kan bli bättre efter så skaffade aldrig glasögon mellan graviditeterna. Då yngsta var över året så skaffade jag glasögonen i hopp om att ögonen inte skulle ändra sig mer. 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *