Det blev ingen semester

Som ni säkert märkte så blev det ingen resa för någon av oss och det berodde inte på min ångest utan för att Jocke inte hann att signera klart alla böcker innan flyget gick.
Vi alla tvivlade på att åka av många anledningar bla att vi alla var så stressade för att vi hade haft så mycket att göra men sedan så bestämde vi oss för att vi skulle göra allt för at komma iväg ändå då vi alla verkligen skulle behöva lite semester.
Men ja vi hann ju inte komma iväg i vilket fall och jag fattar inte varför vi aldrig bokar med avbokningsskydd då vi nu snart är uppe i 200 000kr på resor som vi inte åkt på och detta är bara under ett års tid. Det är lätt att vara efterklok.
Nu kommer vi förmodligen inte hinna med att åka iväg en hel vecka någonstans då Jocke har spelningar hela sommaren och vi har massor med andra saker att göra med.
Så resa får vi göra när bebisen blir lite äldre.
Dock så funderar vi på att ta en weekend till någon vacker stad nu på våren för att iallafall få komma iväg lite.

Men jag måste faktiskt säga att det var väldet skönt att komma hem med!

Comments 41
 • ToT

  Jag tycker att ni ska ta lite extra ledigt när ni kan. Man behöver inte åka bort flera hundra mil och vecka/veckor. Som du skrev. Åk bort till nån fin stad, Finns så många fina ställen i vårt land. Vet inte vad ni har för intressen eller om ni bara vill vila, ta ett spa, se fina platser osv. Jag själv älskar Gotland. Så otroligt vackert och fint, ringmuren och innerstan. Åka till Fårö. Så ljuvligt. Det skulle jag rekommendera. Lite mindre folk den här tiden också. Dalarna är ju också underbart. Finns många fina hotell och även hälsohem. Otroligt vackert mellan Leksand, insjön och Rättvik. Viktigast är att ni får lite vila, tid över för er och stressa av. Ta små korta resor så tror jag ni mår bättre, framförallt du Jonna.

  Reply

 • Jenny

  I dina graviditetsvideos så har du en golvsilvervas i bakgrunden. Vart har du köpt den? Och vartifrån köper du plastblommorna? När jag ändå håller på och frågar om din inredning så skulle jag vilja veta varifrån du köpt dina spegelbyråer? Länka gärna deras hemsidor. Haha, just nu är jag klar med mina frågor för den här gången.
  Önskar dig en fin lördag.

  Reply

 • Lisa

  Usch vad arg och provocerad jag blir av detta inlägget!! Outnyttjade resor för 200.000kr?! Så otroligt mycket pengar som hade kunnat hjälpa så många människor! Det är ju för fasen kontantinsatsen för ett mindre hus?! Och ni bara skiter bort dem?! Så sjukt oansvarigt, omoget och äckligt beteende! Tänk på alla barnfamiljen som bara kan DRÖMMA om att åka på en solsemester?! Nej, skärpning!!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Tror du att vi själva gillar att så mycket pengar har gått till spillo för ingenting? Det är ju dessutom pengar vi SJÄLVA jobbat för och sparat ihop och vi skänker otroliga mängder till bla barncancerfonden och utsatta kvinnor och barn men det kanske du missat? Sen vad vi gör med VÅRA semesterpengar som vi samlat ihop är ju våran ensak? Vi bokar ju resorna för att kunna åka på semester givetvis men det har alltid kommit nått vägen som gjort att vi inte kunnat åka, så som cellförändringar, akuta operationer och jobb. Men du kanske tycker att man ska åka trots det?
   Jag drömmer också om att åka utomlands då jag för första gången var utomlands för två år sedan och skulle gärna vilja åka på semester mer.
   Detta var bland den sjukaste kommentaren haha…

   Reply

   • Cassandra

    Ska ni åka på en weekend måste jag STARKT rekommendera Prag och Amsterdam. Båda två är otroligt fina och mysiga städer. Ni måste kolla in dem!

    Reply

   • Hanna

    Ett tips från en annan som aldrig kan boka in resor långt innan är att boka flyg någon dag innan bara på flygresor.com eller norweigan och sedan boka hotell på hotels.com i samma veva…då behöver man inget avbokningsskydd 😉

    Reply

   • Madde

    Jag förstår att läsa sådant måste kännas extremt jobbigt Jonna. Tyvärr är det så att folk alltid måste tycka till, det gäller i alla situationer – stora som små. Alla har rätt tycka vad dom vill men det är inte alltid det är läge att uttrycka det. Jag känner med dig iaf, ni är människor precis som alla andra. Att folk snackar, tycker till är något nog ingen kommer ifrån, dock får ni nog ta mycket mer än många andra ”privata” personer. Det jag vill ha sagt med ett kanske ganska invecklat svar här är att alla gör vi misstag, alla jobbar vi och lever livet efter vår egna förmåga och INGEN kan säga vad som är rätt och fel i det, dom kan tycka nåt ja, men i slutänden är det ni som lever ert liv och inte dom. Samma som för mig, jag lever mitt liv, folk kan tycka till men det är inte dom som går i mina skor och vet vilka demoner och motgångar jag får ta mig igenom. Så till dom rycker jag bara på axlarna, låtsas som dom inte existerar, för dom bringer absolut ingenting för att göra mitt liv bättre. Bort med det negativa, in med det positiva.

    Ha en underbar dag 😊

    Reply

   • angie

    Vad du och joacim gör med era pengar har faktiskt ingen annan med att göra, det är ju era pengar som ni har tjänat ihop. Men alltid är det nån som ska klaga ,
    Men sånt är ju tyvärr livet . finns alltid människor som ska lägga sig i ens liv , hur man ska vara ,göra. . osv .
    Men jag hoppas att ni får en underbar dag

    Reply

   • Maja

    Vilket omoget svar herregud. Varför boka resa på resa när ni ändå måste avboka hela tiden? Då kan ni väll tänka ”Aaa okej vi kanske inte ska boka en resa igen för dom andra 50 resorna va vi tvungna att avboka”

    Reply

    • mrslundell Post author

     50 andra? det handlar om tre resor haha… Ja men om vi ska tänka så så är det ju lika bra att ligga kvar i sängen resten av livet för vad som helst kan ju hända om man går utanför dörren, riktigt klokt tänkt av dig och med det tänket så kommer man säkert jätte långt 🙂

     Reply

  • Schrute

   Hahahaha din jävla sosse, håll käften

   Reply

  • Patricia

   Fyfan för vilka sjuka människor det finns, gå & gör något vettigt sjuka människa.

   Reply

  • Zuzanna

   Hur tänkte du när du skrev detta? Du har väl inte med att göra vad Jocke och Jonna gör med sina pengar!😠😡👹

   Reply

  • Alejandro

   Fast det är deras pengar, dom bestämmer? Om jag vill torka mitt arsle med 500.000 kr så får jag göra det. Det är min männskliga rättighet. Så typiskt svensk mentalitet att bli upprörd över sånt här.

   Reply

 • Josefine

  Näe, vad surt! Men hälsan är viktigast! Ni får bo på hotell någonstans och bara bli bortskämda med mat, lugn och ro och vila istället. Då slipper du flyga också! 😊

  http://Nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Sussie

  Åk inte så långt, ta en spaweekend eller mini resa torsdag till söndag någonstans tex eller ja 3 dagar bara.. Skita i allt..
  Kraaaaaaam 🤗😍

  Reply

 • Felicia

  Usch säger jag bara till ni som klagar, visst är det mkt pengar men finns mänga människor som bokar resor och inte åker men ni klagar enbart för att det är kända personer som gör det, åker själv flyg väldigt ofta och det är såååå ofta folk inte dyker upp på planet, tyvärr är det så att det inte alltid går ihop.

  Man måste ju inte hålla på o klaga på någon känd eller inte bara gör vad du vill med dina pengar och Jocke och Jonna spenderar mkt pengar på välgörenhet med men man måste ju även kunna lägga pengar på sig själv även som kändis och bara för art något inte går som det ska så har man inte rätt att klaga på någon!

  Jättesynd att ni inte kunde komma iväg, men som du sa så kan ni ju försöka komma iväg inom Sverige iaf och ta det lite lugnt 😊 de som klagar bar säkert slösat pengar som kunnat gå till välgörenhet de kastar säkert mat som kunnat gå till hemlösa eller fattigare människor, men det går ju såklart o klaga sönder på andra människor även fast man själv gör fel med vi är alla människor vi lägger pengar på vad vi vill och även fast några pengar inte går till välgörenhet de lägger nog inte alla sina pengar på välgörenhet heller så liksom orka klaga 😶

  Reply

 • Linda AE

  OBSERVERA – LÅNG KOMMENTAR TILL JONNA OCH JOAKIM LUNDELL 🌺

  Jag tycker att det är så sjukt att vissa människor inte fattar att du och Joakim också är vanliga människor?!

  Om man rannsakar sig själv ordentligt så vet man med sig (om man är ärlig mot sig själv) att man gör snedsteg och misstag varje dag. Men det stör mig så mycket att folk ska lägga sig i vad ni gör för ERA pengar som ni SLITER så mycket för och varför?
  – Allt för att göra alla som följer er nöjda! Och det är helt otroligt att folk klagar för att ni ”kastat bort” 200 000 kronor – men hur mycket pengar har inte ni lagt på alla era Vloggar, blogg, spökjakter, osv?! ENBART för att få era följare nöjda och få uppleva erat liv i högsta kvalitét!

  Så kan man ju även påpeka för alla som gnäller att ni alltså inte kommit iväg pga ångest, stress, allvarliga sjukdomstillstånd och så vidare att hälsan GÅR ALLTID FÖRST. Så strunt samma att pengarna blivit outnyttjade – ni har gjort helt rätt i att sätta er hälsa först!
  Å även att ni lagt tiden – som egentligen skulle bli er semester – på att slita så himla hårt – denna gång delvis pga signering av Joakims bok – å ÄNDÅ har folk mage att gnälla och klaga!
  Jag vet att jag genom mitt liv har nog slängt bort mer än 200 000 kronor på ingenting… typ när man köper mat för 200:- och knappt äter hälften, alla gånger man köpt kläder som man ”ska lämna tillbaka den” men aldrig kommer ihåg det – om alla kunde fundera själva på vad just alla själva har slängt pengar på genom livet så lär man vara uppe i en högre summa än 200 000.

  Jag önskar verkligen att samtliga följare kommer att börja förstå snarast att hälsan går alltid först och att ni – precis som alla andra – är vanliga människor, utan superkrafter och att följare till er kan acceptera att ni får leva erat liv precis så som ni vill och att vi följare ska vara minst lika tacksamma mot er som ni är mot oss! Jag beundrar er supermycket och älskar att följa erat liv och nu som blivande föräldrar! 😊❤

  Ni är iallafall superfina människor från vad jag sett från eran Youtube, blogg, osv!

  Tack för att ni finns båda två och förgyller våra liv!
  Och en stor eloge ska ni ha som vågar vara er själva och visar så mycket av era liv och er vardag och inte lever/dras in i en lyxbubbla så som sååå många andra gör när dom blir kända.

  Jag hejar på er och fortsätt gör det ni gör – keep it real! ☺❤

  Med Vänlig Hälsning
  Linda

  Reply

 • Cissi

  Ta det lungt 🙂 ni kommer få
  Tid till allt sånt sedan ❤️ Fokusera på det som är viktigast nu och det är att du ska må så bra som möjligt! Att ert sovrum blir klart så du får lättare att stänga in dig och vila ❤️ Att du äter gott och umgås med alla du tycker om❤️ Lägg inte energi på alla som misströstar!! Hur många har inte beställt saker och sedan glömt att lämna till baka dem på grund av outförsedda händelser! Shoppat lite för mycket då man mått dåligt som sedan gjort att man mått ännu sämre! Men men pengar är inte allt! Och dessa pengar skulle ju investeras i er för att ni skulle få energi och få vila! Strunta i allt hat! Försök semestra kortare perioder och kanske närmare hemma för att utmana er ångest 🙂 kramar till er och jag tycker att ni gör ett fantastiskt jobb och det är så roligt att följa er :)!

  Reply

 • Melindha

  Fortsätt och vara precis som ni är! Det är era pengar och erat liv, som ni bestämmer helt själva över ❤ det som är så häftigt med er är att ni verkligen vågar visa hela bilden av er, och det är det som gör att man fortsätter följa er, för ni är så äkta! Kram

  Reply

 • Karin

  Hej Jonna! Brukar inte kommentera, men efter att ha sett er senaste video kände jag att jag ville skriva lite till dig ändå. Jag är 24 år, jobbar som tjänsteman på kommunen, har precis köpt ett hus med min sambo och försöker, precis som du och Jocke, klara vardagen och kämpa hårt för att nå mina drömmar.
  Du är typ min största förebild. Jag älskar att du är så öppen, pratar om dina känslor, vågar fråga när du inte förstår något, vågar säga ifrån när det inte känns rätt, kan skratta, gråta och bara vara så öppen. Varje gång du visar dig sårbar inför kameran, hjälper du mig. Du hjälper mig våga visa känslor. Du hjälper mig att känna att jag inte är ensam. Du visar så mycket Verklighet, så mycket kontrast till alla kreatörer som bara visar hur dom alltid äter bra, tränar, är pigga, snygga, alltid starka och alltid glada. Jag tycker du är mycket mycket häftigare. Du vågar vara osminkad ibland, och sminkad ibland. Mjukiskläder eller finkläder.. Du får allt att verka okej. Du får det att kännas okej att vara Människa. Och inte den där orealistiska bilden av Människa som andra målar upp. Både du och Jocke är människor som jag Bara önskar det bästa. För ni gör SÅ mycket för människor. Tack för att ni finns, och tack för att DU finns Jonna. DU gör skillnad.

  PS. Nästa gång ni är i Sundsvall och spelar har jag lovat mig själv att jag måste gå. Följt er länge, men det har inte blivit av att åka och titta. Men skulle så gärna vilja träffa åtminstone dig, och berätta hur mycket du gör skillnad för mig. Du är amazing!

  Reply

 • Sanna

  Vad ni gör med era pengar är upp till er, shoppa upp dom, kasta dom i vattnet eller spar dom, det är eran ensak ingen annans. Folk kommer alltid att ha en åsikt om folk som tjänar mycket pengar & folk som det går bra för. Fortsätt bara vara som ni är & njut av eran framgång & livet, ni är så värda det. Det ni är idag har ny byggt ifrån grunden – var stolt & skit i andra. Vi är en familj på 2vuxna & 3 barn som följer er & älskar er kram ifrån oss ♥

  Reply

 • Linda

  Jonna jag följer er varje dag och ni är så sköna ,härliga och ÄKTA människor. Dom som bara måste hacka på er och vara elaka hela tiden är bara patetiska och omogna människor. Dom mår säkert dåligt själva och måste bara hitta saker att klaga på. Dom tror att alla ska vara såå perfekta och måste lägga sig i . Tyvärr är världen så idag. Men skit i dom. Ni är så härliga och roliga människor. Jag tittar på er för att jag känner att ni kan stå för att vara äkta. All kärlek till er. Kram kram Linda 😀

  Reply

 • Sofia

  Förstår att det ligger mycket bakom varför ni inte kommer iväg på resorna (har precis sett er senaste video), men om ni är smarta och vill ta vara på pengarna så boka alltid med avbeställningsskydd!!

  Reply

 • Rhodeina

  Förstår inte vad folk får ut av att döma er så himla hårt när de förmodligen gör en hel del misstag själva. Det är självklart mycket pengar men samtidigt är det också kanske bättre om ni nu stannar hemma om ni inte mår bra av att åka bort även om det kanske skulle behövas lite ledighet. Vad ni gör med era pengar är er ensak. Att hålla på döma människor för att de råkar ha bra inkomst är bara så fel. Dessutom tycker jag att man borde ha koll på vad ni gör för både människor och djur vid det här laget. Jag är visserligen väldigt pk själv men pk betyder inte att döma människor och sprida hat för att man inte gillar vad en person gör. Man kan ifrågasätta ett beteende utan att komma med personangrepp. Det är som sagt tråkigt att så mycket pengar har gått till spillo men samtidigt så gör ni det som känns bäst för er. Lyssna inte på allt hat, de är förmodligen bara avundsjuka på allt från ert liv till kärleken ni får från era fans. Jag vet att det förmodligen är svårare att hantera också med gravidhormoner (har visserligen aldrig varit gravid men vet hur det känns med hormoner som spökar då jag har preventivmedel som kan orsaka svängningar). Krama om din fantastiska och stöttande man istället och ha kul med de ni tycker om så ska du se att allt blir bra ändå. Stor kärlek till er! <3

  Reply

 • Lotta

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Jonna du och din man är så jäkla underbara och älskade för att ni är er själva fortsätt med det! Tyvärr finns det och kommer tyvärr alltid finnas folk som ska tycka och tänka hur andra ska leva och vara, i stället för att hålla k**t.
  Du är en underbar människa och en bra förebild för mina tonårsdöttrar.
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Annelie

  Asså hallå vem är du och bestämma vart dom ska åka eller var de ska göra med sina pengar jag tror nog att de är vuxna nog att att bestämma själva .
  Men du kanske behövde lite uppmärksamhet och har de väldigt tråkigt i ditt liv så mer komentarer ska du inte få puuuff borta.
  Jonna klart man blir ledsen och helst i din situation gravid och allt ,ni har nyss köpte hus och en hel del händer i er situation ni försöker tillgodose allas behov men obs glöm inte bort er själva pls behöver ni hjälp så kan jag hjälpa till 😉 bor i Norrk
  Ett och annat troll finns alltid på bloggar har jag sett ,men man orkar inte alltid gå med ett leende de vet jag men upp med garden och du är bäst .Jag bara älskar ert inredingsprojekt och har inspererat mig gjorde om mitt kök med ungeför såna taklister till köket samt hitta den färgen i vardagsrummet på bauhuse till köket asså i love it jag älskar att inreda med det har varit stopp ett tag men som sagt fick ideer när ni flytta in i huset tack 🙂 det så rogivande att måla etc det för mig terapi hahah .
  Jag ska snart till Usa till min pojkvän och jag reser själv dit men han följer med tillbaka (min pojkvän skriver rapmusik ) och jag blir rädd som Jocke får lite panik så jag känner igen det han sa men när känner nuuuuu drar vi så är de bare åk hahahha så känner jag oki nu är jag redo nu åker vi innan jag ångrar mig hahah
  Ta de lugnt and u 2 is awsome togehter stora kramar från mig .

  Reply

 • Johanna thorell

  Blir så sjukt arg och ledsen av att läsa era onödiga kommentarer!!! Jonna är inte mer än människa och sliter röven av sig varje jäkla dag även när hon haft tuffa motgångar. Och ni som sitter och pratar om Jocke och Jonnas pengar som som tjänat ihop . Det är väll ingen som säger något om vad ni ska göra med era pengar!!? Eller?? Och om det är någon som kan vara ledsen över att inte få komma iväg är det väll Jonna själv inte ni!! Skaffa er ett liv och gör nått nyttigt i livet än att klaga på hårt arbetade människor men det är väll typiskt svenskt att tjänar man bra och vill unna sig saker då är man skrytig . Haha . Och till dej underbara Jonna bry dej inte om sånna här människor i mina ögon är du grym och är en riktig kämpe och en förebild för många ❤️❤️❤️❤️ All kärlek till dej ❤️❤️❤️❤️ Kram Johanna

  Reply

 • Sanna

  Ni som kommenterat och skriver att pengarna kunde ha lagts på annat, absolut. Men ni själva sitter och klankar ner på två människor på internet och tro er kunna säga vad de ska göra med sina pengar. Om ni brinner så mycket för att hjälpa andra människor, gå ut och gör lite nytta istället.

  Reply

 • Sara

  Det är era pengar, ni bestämmer om ni ska/kan åka eller inte. Tycker inte det angår någon, tycker inte ens att ni behöver förklara er själva om Vrf ni inte åker. Jag fattar inte varför folk får ont ”varken Jonna eller Jocke bokar resor med era pengar!?!?” Det tar för mycket plats i vloggen när ni tar upp det negativa. Tycker annars er vlogg är rolig. Men ett tips är avbokningsskydd. Ni borde verkligen skaffa det vid varje bokning då ni flera gånger verkar inte kunnat åka på dessa resor.

  Lycka till med bygget! Barnrummet ser sååååååå fint ut, omg love it! Jag är i v15. Bebben ska få sova med oss i samma rum ett tag. Därefter ska jag fixa till barnrummet oxå.

  Kram!

  Reply

 • Tess

  Jonna älskade Jonna, du ska inte behöva förklara dig till idioten däruppe. Vad NI GÖR med ERA PENGAR har varken jag, era grannar eller en nolla på internet med att göra. Det är era pengar erat jävla liv. Upp med näsan, radera och blocka puckot för du/ni behöver inte ta sån skit. Vad jag gör med mina pengar bryr sig ingen om, vet du varför? Det är mina pengar jag har jobbat för, tjänat – likaså era pengar har ni slitit för i flera år. Jag tänker på dig och skänker all kärlek. Låt ingen dra ner dig, låt ingen krypa under ditt skinn som kan förgöra dig. Det är ditt liv, erat liv, din blogg och du ska få skriva vad du vill även om du måste ”öppna” upp dig lite 🙂

  Btw, eran Batman är lika gammal som våran Meja 🙂 Kram Tess

  Reply

 • Du vet inte

  Nej vad tråkigt! Försök komma ihåg att boka så ni kan avböja nästa gång.😂 Men det finns många vackra städer, en dagskryssningar finns också.

  Reply

 • Ulle Andersson

  Det är så sjukt att vissa människor alltid ska söka fel. Ni är underbara människor och förebilder. Ibland händer saker som gör att man får ändra planerna. Ni är människor som alla vi andra vilket vissa inte verkar förstå . Hoppas vädret blir bra och ni kan få lite vila och energi här hemma. Stor Kram och TACK för att ni förgyller min vardag här och på yt ❤️❤️❤️

  Reply

 • Carro

  Jonna du är helt fantastisk, du är alltid glad o positiv till livet och det som livet ger dig, ni har kämpat ifrån botten upp till där ni är idag, ni ska snart bli föräldrar och ni har ett otroligt fint hus också. Ni har kommit långt på er resa!

  Jag är avundsjuk på er förhållande, ni har alltid så kul och hittar på mkt skojigt tsm, fortsätt så, skit i vad andra säger om er. Ni ska göra det som är viktigt för ER! Ingen annan har rätt att yttra sig om er och hur ni väljer att leva ert liv!

  Ni är starka tillsammans!

  Reply

 • Sanna

  Alltså, ni som kommenterar nånting negativt – lyssna!
  Jag har avbokat resor, evenemang, hotellnätter, konserter osv för en HEL DEL pengar. Ibland har det inte funnits avbokning tillgänglig, ibland har man varit så säker på att det blir av så man inte tagit avbokningsskydd.

  Kom igen då, ska ni inte hata mig också? Inte? Okej.
  Vill ni veta anledningen till varför jag avbokat?
  Jo, för att jag har en allvarlig, dödlig lung och magsjukdom som gjort att jag hamnat på sjukhus eller inte orkat åka i sista minuten.

  Och vet ni varför jag inte tog avbokningsskydd dom första resorna? För att jag hela tiden trodde att det var en tillfällighet att jag mådde dåligt + att jag ville så fruktansvärt gärna. Jonna OCH Jocke lider av ångest. Men innan du lärt känna din ångest till 100% så tror du ständigt att ”det blir bättre nästa gång”.

  Det är jobbigt nog att se en massa pengar försvinna ner i avloppet, att missa en resa man sett fram emot OCH att få känna hur besviken ens medresenärer är över att det inte blev av – utan att nån av er behöver strå salt i såren.

  Det finns mängder av ”rika” människor där ute som inte skänker en spänn till välgörenhet. Vart är deras hatkommentarer?

  Reply

 • Hang

  Om ni har tur kanske hemförsäkringen kan täcka några kostnader. Om ni betalat med kreditkort har vissa kort bakat in avbokningsskydd i avgiften!

  Reply

 • Anonym

  Jag jobbar som Undersköterska och sliter häcken av mig, precis som ni gör Jocke och Jonna och hur jag kopplar av är att titta på era vloggar varje dag. + läser din blogg Jonna. Ni är otroligt starka personer som kämpar varje dag. När jag läste att det inte blev någon resa så tänkte jag så här: ”Fasen va trist för dem! De hade behövt komma iväg”. Visst reagerade över summan 200 000 kr för så mycket skulle inte ens jag kunnat spara ihop någonsin tror jag. MEN jag tänkte inte mer på just pengarna. Att kommentera sådant är bara de som är bittra, avundsjuka och inte har något direkt liv. Jag som jobbar inom vården tycker bara synd om såna människor för jag vet att de mår dåligt. Jag jobbar mycket inom psykiatrin så jag vet….
  Men tack ändå för att ni vill dela med er av era liv! Ni gör så att jag kan koppla av och känna mig som en människa.
  Kram till er båda!

  Reply

 • Ellen

  Tråkigt att ni inte kom iväg och jag såg er video om att vara öppen. Men ett tips är ju att ,för att undvika idioter, inte nämna summan. Förstår såklart att det tar bort en del av öppenheten, men eftersom du blev så nere av det är det en tanke och du tar tipset som du vill.

  Och det är era pengar ni gör ju som ni vill 200k är galet tråkigt att förlora på resor ni aldrig fått göra..

  Reply

 • Anonym..

  Jonna och Jocke ta inte åt er av allt det
  negativa utan försök bara fokusera på allt
  som är positivt.

  Och ni som bara ser detta som negativt kan
  ju bara dra sig någonstans.
  Jag tycker själv att det är synd att man
  förlorar så mycket pengar, men vad gör man
  om man har diagnos/diagnoser att leva med.
  Jag själv har en diagnos som gör det jobbigt
  för mig.
  Men att försöka göra förändringar i sitt liv är
  inte lätt. Det kan ta väldigt lång tid innan
  man själv vet hur man kan hantera sin
  diagnos/diagnoser.

  Reply

 • Anonym

  Varför måste alla idioter diskutera någon annans pengar?
  Kan inte dom få göra precis vad dom vill med S͟͟I͟͟N͟͟A͟͟ pengar??
  Dom sliter varje dag medans ni som ger hatkommentarer bara sitter och väntar på att få hata på några kändisar!
  O͟C͟H͟ F͟A͟T͟T͟A͟ A͟T͟T͟ D͟E͟T͟ ÄR͟ D͟O͟M͟ S͟O͟M͟ K͟ÄN͟A͟R͟ A͟L͟L͟A͟ D͟E͟S͟S͟A͟ P͟E͟N͟G͟A͟R͟ S͟Å L͟ÅT͟ D͟E͟M͟ V͟A͟R͟A͟!💕💕💕❤️❤️♥️

  Reply

 • Anonym

  Låt ingen annan tryck ner er, det är ju era pengar och ert val med vad ni sks göra av alla dessa pengar!
  Och snälla SLUTA hata på Jocke och Jonna det är aldrig okej, vet ni vad detta kallas? Det är nätmobbning ni håller på med så sluta med det där dom är människor precis som vi, vad vinner ni ens på det? Om det är för uppmärksamhet så fixa det på något annat sätt!❤️❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *