Välbehövt!!

Idag har vi bara haft en välbehövd lugn och mysig dag. Vilket verkligen behövdes så nu mår jag bättre igen.
Först så tog jag med mig Danjal för att kolla på lite barnvagnar i en butik här i Norrköping och jag tror helt ärligt att jag hittat 1-2 st som passar mig i smaken och mina/våra behov.
Jag är inte helt säker än men jag tror faktiskt att det lutar åt dom.

Efter det så åkte jag, Jocke, Danjal och hans tjej till en resturang och åt super god mat.
Jag tog en pasta med hummer, räkor och kräftor och den var så SJUKT god men jag orkade bara äta en fjärdedel så kocken trodde nog att jag inte alls tyckte att det var så gott.
Men jag och Jocke har bestämt oss för att försöka oss på att laga den här hemma någon dag och blir den god så slänger jag upp receptet här på bloggen! 😀

Efter maten så åkte vi och tittade på den nya Avengers filmen på bio. Jag tyckte inte att den var lika bra som dom andra men den funkade och jag vill gärna se den sista filmen så snart den kommer ut! 🙂

Hoppas att ni har haft en bra kväll ni också! <3

Comments 7
 • Anna

  Hej
  Kul att du mår bra å ser att det växer på magen. Du kan få många olika symtomer än. Blir jobbigt sen när du börjar få ont i ryggen å att magen bara är i vägen. Då vill man inte vara gravid längre.

  Reply

 • Anki

  Gud så grann du är tjejen,kram på dej 🙂

  Reply

 • Josefine

  Vad härligt! 😊
  Vad för vagnar? Tell us 😄

  http://Nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Tilda

  Hej!
  Vart har du köpt din svarta kappa, du hade på dig i din senaste vlogg? Då när du var och kollade på alla fina barnvagnar med danijal! 🙂

  vore så tacksam om du ville säga vart den är ifrån, sååå fin!!

  Reply

 • Sarah

  Barnvagnar med svänghjul är smidiga i butiker och så, men på gräs, grus och snö finns inget som slår stooora hjul i rågummi, alltså utan luft.
  Lycka till 🙂

  Reply

 • Pierre Eriksson

  Vi köpte (precis som du möjligtvis kommer göra) en Emmaljunga Mondial De Luxe i grå/vit. Den var jätte fin men när det väl kom till att använda den så var den väldigt klumpig, och svår att ta med. Den tar väldigt stor plats i bilen tex. Vi sålde den och köpte en Stokke Trailz med terränghjul. Den är smidig och väldigt lättkörd. Ett tips från oss!

  Reply

 • Lina Gardelid

  Hej Jonna!
  Jag har ”ryktesvägen” hört att du/ni letar konst att ha på väggarna i ert nya, vackra hus? (Herrejisses vad fint det kommer att bli. 😍)
  Hur jag fått veta det är för att några kunder till mig tipsat om mig på instagram.
  I alla fall! Jag kan bara hålla med.. jag tror jag har en tavelidé som jag tror ni skulle älska och som skulle passa SUPER i ert hus. Helt rätt stil.

  Om du sett Svenska Hollywoodfruar och Maria Montazamis hus där så kan du se en tavla med vingar i hennes vardagsrum. De är specialgjorda till henne med ett monogram med bokstaven M för Montazami. ”Montazami Wings” som hon kallar dem. 😊

  Vore fantastiskt kul att specialmåla ER Wings-tavla. En stor, mäktig sak där vi kan komma överens om färg/ton och om ni vill ha monogram på era bokstäver J & J eller nåt annat.

  Ert maffiga hus skulle bära denna tavla fantastiskt fint!

  Många symboliserar mina vingtavlor med trygghet, som en beskyddare över hemmet. En trygghet och tröst när det behövs.

  Hör GÄRNA av er så kan jag visa er mer osv.

  Är du nyfiken så googla Wings, Maria Montazami så ser du en del där. Jag har också andra bilder som kan visa fler modeller och storlekar upp till 2×2 m. Allt är möjligt! 😜

  Varma hälsningar

  Lina Gardelid
  Konstnär

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *