Barnrummet

Nu börjar grunden för barnrummet snart bli klart, det är bara hyllplan i garderoberna som ska fixas och sen några hyllor på en vägg och sen är det äntligen dags att börja inreda det! Som jag längtat!!
Jag har nog hunnit att kolla igenom hundratals hemsidor med barninredning vid det här laget haha.
Så jag har allt hittat lite smått och gott.

Favoritfärger för mig just nu är pastellfärger i blått, rosa och mintgrön. Dessa färger är så lugna och sköna på nått sätt och så ser dom väldigt fräscha och söta ut!
Vissa saker till barnrummet vet jag exakt hur jag vill ha det och exakt vilka möbler och prylar men halva rummet får nog växa fram lite undertiden jag inreder då jag får se vad som passar osv.
Jag tycker iallafall att det ska bli så extremt roligt att få göra ett bebisrum, detta har jag ju drömt om i flera år och nu är snart tiden här!

Vad har ni för färger i era barnrum?  🙂

Comments 16
 • Sandra

  Har inte hunnit börja med barnrummet än då vi kyligt flyttat in i vårt hus men jag kommer ha ljusgråa väggar och pastellfärger till inredningen tycker det är otroligt sött 🙂 Men det får vänta ett tag har insett att rummet inte kommer att användas på ett tag då han sover mellan mig och fästmannen om nätterna är mysigast och lättast så när man ammar 🙂

  Reply

 • Sara

  Hej Jonna! Stort stort grattis till bebisen!
  Jag går själv i samma tankar som dig, att få möblera & inreda bebis rummet jag går in i v15 på lördag & har redan börjat planera & titta efter vad ja vill ha. Älskar pastell färger jag med så fräsch & passa till typ allt. Sedan älskar ja gammelrosa,grått. Har beställt en sänghimmel ja ska ha över spjälsängen & även spjälsängen är beställd & ska komma i veckan. De är så himla roligt att följa din graviditet. Stort fortsatt lyckat till fina du!

  Reply

 • Freja

  Jonna du är världens bästa!!❤️

  Reply

 • Anna

  Våran minsta tjej har vitt, grått och lila i sitt rum medans stora tjejen valt blått och rosa 😊
  Ska bli så kul att se hur erat babyrum blir 😍

  Reply

 • Fia

  Samma färger som du tänkt 😍 älskar rosa och tycker det passar så fint tillsammans med ljusblått och ljusgrönt. Ska bli så kul att få följa inredningen i ert barnrum då vi verkar ha lite samma stil! Väntar med spänning 😁

  Reply

 • Sandra Messaoudi

  Först och främst, för att kunna prata ut om sina känslor och visa vem man är, både negativa samt positiva egenskaper. Sådant krävs mod som många andra inte känner till, och jag vill tro att det är en stor anledning till varför folk har en tendens att hata alldeles för enkelt. Att vara en offentlig person som Jonna, och att våga prata om sina problem m.m inför en osynlig publik, där man inte vet vem som lyssnar eller hur de kommer reagera. Förstår ni att det krävs oerhört mycket självsäkerhet och mod?! Om något så bör detta respekteras och folk borde se helheten kan man absolut tycka men denna generation skrämmer mig, vett och etikett bör bli den nya coola trenden 2018 och stanna livet ut! Folk borde lära sig vad respekt innebär och veta vart den ska placeras och inte få för sig att respektera folk som lägger upp falska fasader, ursäkta mig men Therese Lindgren som exempel, jag känner att hon är väldigt falsk, hennes början var att påpeka psykiskt ohälsa men därefter hon blev känd så har hon inte nämnt ngt mer ang problematiken som för henne var viktig att sprida så att folk inte blundar inför sådana problem. Jonna, har varit äkta från början och är det fortfarande. No hate mot Therese, hon gör sin grej och det tycks gå bra för henne så BIG UP! Men jag delar mina egna åsikter och gör en jämförelse här. Att respektera folk som enligt mig är mer fake, det är ngt som för min del är oförståeligt. Folk får dock göra vad dem önskar. Men jag tänker absolut inte sitta tyst när det sker orättvisa gentemot någon som inte har gjort FEL. Utöver att vara en människa som vågar vara sig själv i alla lägen. Jag känner som såhär, framtill ni har upplevt situationen av att stå inför flera tusentals människor med en ögonbindeln och vågat hålla i en mikrofon för att uttrycka hur ni känner m.m. Framtills dess har ni noll förståelse och bör verkligen inte använda hatiska ord bland en formulerad åsikt som egentligen inte betyder ett jack shit! Då ni uppenbarligen inte vet vad the f ni talar om.

  Jonna, du är bland Sveriges modigaste och tro mig när jag säger att det finns även många som inser detta och verkligen uppskattar samt respekterar det! Vi har valt att inte tala för mkt men det betyder inte att vi ej finns här. <3 love n respect

  Reply

 • Isa

  Hej Jonna, idag var jag på ultraljudet och ville berätta för dig att japp det är en gosse🤗 jag blev flyttad 1 dag hehe så nu är det 7okt.
  Allt är så bra med honom.
  Testet med bikarbonat fungerar inte på min kropp iallafall.
  Säger det igen -Vi kvinnor är fantastiska på att känna!
  Vår intuition!
  Vi bara vet!
  Ohhhh idag har/är jag sååå lycklig i hela mig, firade beskedet med mina barn i denna härliga 26graders värnen idag. (Mannen är på jobb utomlands)
  Nästa gång är det er tur😉

  Reply

 • sanna

  Hej Jonna! Jag vill tipsa er om dn underbar vagn! Det är Britax go next! Den har vi haft till våran dotter och den är så fruktansvärt skön att köra!
  Innan ni köper en vagn med fasta hjul så tänk på hur det sliter på axlarna.
  Kram på dig ❤️

  Reply

 • Emma

  Mina tjejer (3v, 1,5år och 7år) har vitt, grått, rosa och guld. Stora tjejen har dock börjat ändra om lite och slängt in lite svarta detaljer 😃

  Reply

 • Anonym

  Vårt barnrum är grått med vita möbler och rosa och svarta detaljer för att passa både kille och tjej då vi inte vet vad det är som gömmer sig i magen.

  Reply

 • Louise

  Hej Jonna! Jag har en sak jag funderar lite på då jag sitter i bröllopstankar… Hur gick ni till väga när ni planerade ert bröllop? Har du nåt tips, checklista? Jag söker för fullt men de är så himla mycket som man ska tänka på och detaljer hit och dit, så om du typ kan säga något ”de här hade jag ingen aning om innan”-grej så hade de också varit bra 🙂 Ni hade ju ett så fint bröllop, vill också ha utomhus (om jag kan övertala killen till de haha)

  Reply

 • Linda

  Sånt mönster du gillar finns i tapet med 😊 ett tips är att du kan lämna in kläder på hans o Greta så säljer dom de åt dig för en viss procent om du inte orkar styra med de själv 🙂🙂

  Reply

 • Malin

  Hej Jonna! Grattis till bebisen! Ville bara berätta att vi var också helt inne på en Emmaljungavagn, jag tyckte den var jättesnygg och Bugaboo tycker jag liknar dockvagnar. Vi testade Emmaljungavagnen i butiken, fällde ihop, fällde upp och körde runt lite. Sen såg jag att det kommit en ny Bugaboo (Fox) som är högre än de tidigare Bugaboovagnarna och ser inte ut som en dockvagn. Skillnaden när jag fällde upp och ihop den var jättestor jämfört med Emmaljungan. Bugaboon var extremt lätt att lyfta och det är nästan enhandsgrepp på allt man gör. Nu har vi beställt en Bugaboo och jag är säker på att den kommer att passa våra behov mycket bättre. Mitt tips är att lista vad tycker är viktigt med vagnen (lätt vikt, stor varukorg, typ av hjul, lätt att fälla ihop etc) inte bara titta på utseendet. Tänk på att Jocke också kommer att vilja köra den så välj en som passar båda. Lycka till med allt!

  Reply

 • Rebecca

  Wow! Det är verkligen så fint! Så spännande att få se hur det blir när ni möblerar sen ❤
  Vi renoverade stora tjejens rum nyss. Det blev vita väggar och fondtapet med rosor och fåglar på som är underbart fin! Hon är 6 år så hon behövde ett tuffare rum tyckte vi. Innan var rummet rosa. Minstingens rum är än så länge bara vitt. Hon är 6 månader och det börjar väl bli dags att sätta fart där också nu. Där tänker jag mig typ gammelrosa eller kanske en väldigt ljus mintgrön färg 😊

  Reply

 • mimmi

  Mina tjejjor har inte haft eget rum då de varit bebisar. De har sovit inne hos oss. 🙂 Eftersom vi bor trångt delar de rum nu. Och de har lavendellila på väggarna, lila matta och lila gardiner.
  Vad fint ni får det. Kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *