Mardrömmar

Mardrömmar och konstiga drömmar hade jag förväntat mig under graviditeten men inte att man skulle få det radan halvvägs utan jag trodde faktiskt att det mer var framåt slutet.
Jag drömmer flera gånger i veckan att vattnet går redan nu och att allt blir kaos med massor av panik osv. Hälsosamt? Nej!
Jag tycker inte att jag själv är speciellt orolig över lag. Självklart så finns det massor av saker jag oroar mig för men det är ändå inte överdrivet så jag tror att det jag oroar mig för är på en normal nivå.
Men jag kanske är oroligare än vad jag tror med tanke på drömmarna.

Jag tycker iallafall att det är helt underbart att vara gravid nu om man tänker bort från mardrömmarna vill säga.
Jag mår bättre i kroppen och jag är inte alls lika trött längre även om jag helt går och lägger mig kl 20 för att jag är helt död då.
Det enda som är lite jobbigt så är väl foglossningen men jag står ut med det. Ena dagen är det lite värre och andra dagen funkar det. Men jag har faktiskt beställt ett sånt där bälte som ni har tipsat om så det kommer nog i veckan.
Jag hoppas på att det ska funka och underlätta lite! 🙂

 

Comments 3
 • Johanna

  Jag går in i v 17 imorgon och jag har drömt mardrömmar från och till sen typ v 10 tror jag! Riktigt jobbigt ibland 🙁

  Reply

 • Emma

  Prova att gå till en kiropraktor.
  Iaf prata med dom så kan dom säkert hjälpa dig.
  Jag gjorde det under min Graviditet och direkt efter förlossning och det var så skönt när allt ligger där det ska 😊

  Reply

 • Josefine

  Kolla upp din foglossning innan du börjar med bälte. Har du samma problem som mig kommer det inte hjälpa utan bara göra det värre. Mitt bäcken roterar bakåt på vänster sida, skulle jag pressa ihop det med ett bälte skulle det bara bli ännu sämre. Jag går till fysioterapeut en gång i veckan och får akupunktur samt bäckenet riktat så det står rätt varje gång.

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *