SÅ PEPP!

För mig går veckorna så fruktansvärt fort nu, det säger verkligen bara SWISH så är jag inne i nästa vecka!
För vissa av er så känns det säkert som att jag redan vart gravid i två år då vi släppte bomben väldigt tidigt av vissa anledningar.
Men jag tycker helt ärligt att det går med bara farten just nu.
Så nu har jag inte kunnat hålla mig ifrån att beställa saker till den lille i magen.
Jag vill bara börja inreda i barnrummet, börja pynta vagnen osv. Det bara kliar i fingrarna så pepp som jag är nu.
Så jag väntar spänt på att min beställning ska komma nu i veckan så jag kan få börja pyssla med allt och kunna visa er vad jag beställt så klart!

I beställningen så kommer det vara allt från barnvagnar, bilstolar,  inredning, påslakan och amningsredskap. Och jag har såklart skickat efter lite skor och tofflor då jag tycker att det är typ det sötaste som finns!

Finns det något som ni missade att köpa som ni tyckte skulle vara smidigt att ha?
Som ni liksom inte visste innan att ni skulle behöva men nu skulle ni köpa det till varje graviditet eller bebis?

Jag älskar verkligen dessa två bilder, så mycket kärlek!

Comments 18
 • Michelle

  1. babyvakt med kamera. lugnade mig så mycket att kunna se mini när han sov och vi var i ett annat rum.
  2. nässug. vidriga nätter när de inte kan andas genom näsan själv. denna hjälpte till så många nätter.
  3. pysventil hjälpte oss massor i början också då mini hade svårt med ont i magen.

  Reply

 • Linn

  Amningskudde, amningsnappar, bärsjal och babysitter från babybjörn var ovärderligt 😊

  Reply

 • Bellan

  Fina bilder. När ska ni kolla kön i gen ? 😛

  Reply

 • Marlene

  Så fin du är!! Vilken vecka är du i nu?😍

  Reply

 • Cecilia ( ailicec68 )

  Håller med. Så fina bilder, visar kärlek på hög nivå. 😍 Ni två är så fina ihop. 🌹🌹❤

  Reply

 • Julia

  Något jag ångrar att jag inte köpte till första barnet var en bärsjal! Alltså så många måltider jag hoppade över för att hon ville vara fastklistrad o så många långpromenader jag skippade för att jag inte orkade släpa på vagnen.. köpte en sjal till lillasyster när hon föddes o det har inte gått en dag som jag låtit den ligga o vila! Stooort tips 😊👌

  Reply

 • Signe

  Jag saknade en bärsjal med min dotter så det är något vi ska satsa på denna gång till lillebror 😍 annars är det oftare att en köper för mycket, speciellt kläder, då en hittar vissa plagg som är smidigast o använder dem mest o sen växer de så himla fort i början 😃

  Reply

 • Kicki

  Till mitt första barn önskar jag att jag hade köpt en amningsnapp ifrån början. Jag var inte beredd alls på att amningen kunde göra så ont. Min son hade nog lite fel sugteknink så jag fick blödande sår på bröstvårtorna, vilket ledde till att det var en pina att amma.
  Med min andra son satte jag på amningsnappen direkt när jag började känna att ett sår på tutten var på väg. Gick sååå mycket bättre att amma då och jag slapp sår.

  En annan praktisk sak är babybjörnen eller bärsjal. Otroligt praktiska om man får en bebis som inte vill ligga i vagnen.

  Reply

 • Elise

  Jag köpte inte en bärsjal förrän bebisen var några månader och det ångrar jag för det är verkligen den BÄSTA uppfinningen! Hade varit suveränt att ha från början. Och när barnet blev större så har bärselen räddat mina armar många gånger 😀
  (Har haft en bebis som inte tyckte det var något roligt att ligga i vagnen utan ville vara uppe och se världen)

  Reply

 • Denice

  Jag hade inte klarat bebis utan bärsjal och bärsele. Speciellt bärsjalen när hon var nyfödd och första månaderna.
  Hade hon svårt att somna/var ledsen, eller behövde jag händerna fria? Ner i sjalen och hon somnade på sekunden.
  Det var utan tvekan det bästa köpet.

  Reply

 • Marie

  Babynest, tunn filt och bärsele!
  De tre använde jag jämt jämt jämt. Till båda ungarna 🙂

  Reply

 • Madelene

  Hej Jonna du är verkligen så fin. Man ser på dig att du kommer vara en Sån härlig och kärleksfull mamma ❤ jag driver idag Instagramsidan babybyarizza och undrar om du skulle vara intresserad av ett samarbete? Eller om vi kan få skicka ut lite produkter till er (framför allt till lillen) 😍😍 mvh Madelene Ny

  Reply

 • Helen

  Man köper alldeles för mycket skulle jag säga. Men det man verkligen behöver är sköna amningsbehår, salva till bröstvårtorna och amningsinlägg. Till bebisen behövs flera stycken pyjamaser och bodysar för första tiden glider man kring väldigt mycket mysklädd och bajs och kissblöjor läcker titt som tätt. Vill man inte tvätta hela tiden är det skönt att ha några på lager. Bebishandboken är en bra bok jag fick av min mamma när min dotter var liten. Den avhandlar de vanligaste frågorna på BVC, det hjälpte mig enormt. Så den är ett måste. Skit i att köpa dyra täcken och påslakan. På grund av kvävningsrisk använder man lättare små filtar till bebisen. Men bebisen rör sig och sparkar av sig allt så här är pyjamaser bra igen att ha. Bröstpump kan vara bra att ha med ifall man får mjölkstockning och behöver lätta på trycket. Babyolja behövs för att tvätta bort bebisens första avföring som är som typ tjära i konsistensen. Sen behövs inte så mkt mer. Bra fjädring på vagnen och solskydd kanske.

  Reply

 • Erica

  Jag som är sjukt nojig har älskat vårat andningslarm! Vi har ett babysense https://www.andningslarm.se/Andningslarm_Babysense_II

  Sjukt smidigt och sååå skönt att kunna sova på natten utan att titta hela tiden om bebis andas!
  Det mest onödiga tycker jag var en elektrisk gunga … den bara tar plats (kanske inte i erat stora fina hus haha) men jag sätter hellre Min son i babysitter som är smidig att ta med sig runt i hela huset!
  Sen amningsinlägg är något du absolut ska packa på dig om du nu ska amma, för det går åt som smöööör haha

  Reply

 • Hanna

  Bärsjal. Nte bärsele utan sjal. Som har den lilla nära nära. Var gudomligt nu när jag fick en tös som hade magont dagtid ( inte natt) å därför satt i sjalen praktiskt taget hela dagarna i 4 månader. Jag kunde gå å plocka o fixa å hon hängde med å varvade med att sova å prutta ur sig. ❤

  Reply

 • Maria

  * Babysitter
  * Bärsele
  * Babygym, med massa leksaker
  * Nässug
  * Pysventiler
  * Blöjhink, så man slipper doften av surt bajs i hela huset ☺️
  * ANDNINGSLARM (Snuza hero) Lätt det viktigaste vi har när man är hönsig som jag och tror att bebisen ska dö varje natt. Med andningslarmet kan jag sova tryggt och inte sitta och kolla så att hon andas varannan minut. Jag rekommenderar alla ned spädbarn att skaffa ett, en väldigt billig livförsäkring🙏

  Reply

 • Mia

  Något av det bästa vi köpte som alla sa var onödigt var blöjhink. Fyfan så bra det är. Luktar aldrig skit hemma och känns fräscht. Bärsjal är ett måste. Pysventiler och näsfrida Nässug (De andra är kassa!) Bröstpump var bra att ha också. Smidigt när amningen krånglade.

  Reply

 • Lisa

  *Näsfrida och näsdroppar var nummer 1, då våran bebis var lite småtäppt i näsan fram till han var ca 5 månader!
  *Massa massa handukar i mindra modell. Kunde aldrig tänka mig att det kunde gå åt så mycket handdukar de första månaderna. De handukarna som inte blev nerkissade eller nerbajsade blev istället nerspydda 😄
  *yogaboll, användes flitigt när lilleman hade magknip på kvällarna. Det endå som hjälpte var att ha honom i famnen och sitta och hoppa hårt på bollen, annars var det gallskrik ett par timmar framöver som väntade.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *