Orolig natt

Hela dagen igår så kände jag mig konstig i magen. Det kändes inte som att det var nått fel med bebisen eller så utan jag mådde inte alls bra i magen utöver graviditeten.
Och inatt så har jag sprungit AKUT till toaletten då det bara sprutat ut vätska från mig om man nu ska skriva det på ett trevligare sätt. Och så fort man gått ut från toaletten så måste man dit direkt igen.
Men det sjuka är att jaga net mår dåligt alls utöver det. Jätte konstigt tycker jag.
Annars när jag haft typ maginfluensa så har jag haft svårt med att äta och vart väldigt hängig men nu är jag bara jäkligt ”kurrig” i magen och får springa akut till toaletten konstant.
Lite jobbigt när man håller på att filma och sen måste springa iväg mitt under inspelning haha…

Danjal hade något liknade för några dagar sedan så antar att det är nått som går nu och att han smittade mig helt enkelt. Dock så mådde han mycket sämre än mig, han mådde dåligt i hela kroppen medan jag bara har diar**. Är det någon mer som åkt på detta nu?

Men kolla in min sjukt snygga keps och en av mina favorit baddräkter! ÄR DOM INTE SJUKT SNYGGA?!
Ni hittar kepsen här: Nelly.com/keps
Och baddräkten här: Nelly.com/baddräkt

Comments 7
 • Bellan

  Jag sket löst i flera dagar lr veckor typ en Sommar så jag tänker att det berodde på att jag ätit frukt som inte vart tvättad innan !!!. Är ni noga med att tvätta av frukt å grönsakerna ????. Har jocke fått diarre oxå ?

  Reply

 • Anonym

  Tror de är rätt normalt när man är gravid. Känner igen mig i det du berättar. Hade så också runt den tiden i graviditeten.

  Reply

 • Evelina

  Exakt samma problem har jag, är också gravid, i mitt fall är det järntabletter som spökar, man kan bli lös i magen av dom. Tar du järntabletter?

  Reply

 • Jessica stoltz

  Hade med sprut diarré i dem veckorna utan anledning. Höll i sig i några dagar! Ingen maginfluensa då jag tog prover och blev orolig. Så mycket händer med tarmarna när bebis tar plats

  Reply

 • Cenedra

  Usch, låter jobbigt! Det är aldrig kul när magen krånglar..
  Måste säga att kepsen var riktigt snygg, älskar färgen!!

  Reply

 • Josefine

  Vad jobbigt! Dock kan man ju bli knepig i magen i och med att tarmarna inte ligger där dom brukar, så kan gå både fortare och trögare – om du förstår vad jag menar 😬

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Nallie

  Hej Jonna!
  Jag har följt din och Jockes kanal i ca 3 månader, så är ganska ny följare. Men måste säga att ni är gymma på det ni gör, allt strul med huset som ni har löst så bra. Det kommer lösa sig med allting, och snyggt blir det också.

  Angående Graviditeten, så spännande och roligt för er, jag förstår att du är nervös och orolig, jag hade varit exakt likadan. Det är enns första barn, men vet inte vad det är som händer och vad som är normalt.

  Jag skall berätta att min syster hade precis som dig när hon var gravid, att hon inte kände så mycket sparkar. Men ut kom en frisk, glad liten tjej. Jag ville bara berätta att det har hänt samma situation för andra också. Du skall se, spakarna kommer nog när bebisen blivit lite större.

  Jag hoppas detta gav dig lite mer lugn och stort grattis till både dig och Jocke. Allt skall ordna sig skall du se, styrkekramar / Nallie

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *