Underskattat!

Det är så himla underskattat för mig att sitta på uteserveringar och bara chilla med bra sällskap.
Vi gör det alldeles för lite eftersom att vi jobbar så mycket och när vi väl tar ledigt så vill man typ bara tvätta och sova i stort sätt. Men wow vad man då uppskattar dessa små och få stunder!
Speciellt nu när vi har så fint väder och allt! Och ibland är det väldigt skönt att komma ifrån hemmet och INTE vara ute på jobb utan mer för sin egen skull.

Men jag ska inte klaga allt för mycket på att vi jobbar så mycket för det ger väl oss belöning sen och då kanska man kan låga tid och fokus på något helt annat. Plus att vårt jobb oftast är roligt med så det kunde ju faktiskt vart värre. 😉

Något jag däremot skulle behöva hjälp med av er är om ni har några tips på AS SKÖNA skor som jag kan ha nu under graviditeten, gärna några som inte är allt för varma med…
Det känns helt ärligt som att mina fötter inte orkar min vikt i slutet på dagen.
Dom har börjat svullna lite redan nu och det gör ont framåt eftermiddagen.
Så jag tar mer än gärna emot lite tips på sköna skor så jag får behålla mina fötter till slutet av graviditeten. 😉


Comments 9
 • Hanna

  Jag hade så sjukt svullna fötter under min graviditet. Var riktigt trött på att ha fula och stora skor. Dagen innan vår dotter kom försökte jag t.o.m trycka i dem i ett par klackar bara för vi skulle på fest. Gick såklart inte men min sambo fick sig ett gott skratt! Hittade inga bra skor men mina bästa tips är stödstrumpor och att man kräver en fotmassage av sin partner på kvällen. Tänk bara på att man ska försöka massera tillbaka vätskan upp i benen så man får trycka från tårna och sen dra upp mot benen, så man inte masserar ner eller runt vätskan bara😉😘

  Reply

 • Sofie

  Skechers. Skönare skor finns inte. Memoryskum i de flesta paren, känns som att gå på moln. 😊 Finns i massor av olika varianter och färger, flera har ”andas-funktion” också. 👍

  Reply

 • Annika

  Jag kunde inte ha skor när ja va gravid fick gå i tofflor haha . Ett tips är att ha högläge så fort du sitter ner

  Reply

 • Linda

  Jag köpte för ett tag sen ett par as sköna, lätta, luftiga snaekers i märket kappa på stadium outlet för 199:- . Kan varmt rekommendera dom. Känns inte ens som att man har skor på sig , jätte lätta 😊😊

  Reply

 • BF juni 2018

  Önskar jag kunde hjälpa dig med ditt skoproblem då jag led/lider av exakt samma problem. Mina fötter började också samla vätska och svälla när jag gått halvvägs. Fick rådet stödstrumpor som jag flitigt använde men dem gjorde mer skada än nytta, så min bm avrådde mig att använda dem. (Prövade 4 olika modeller) Rätt skönt att slippa dem ändå, inge vidare skönt att ha på sig när de är såhär varmt heller.

  Det enda jag gör nu för att minska svullanden är att ha fötterna i högläge. Hela nätterna och varje gång jag sitter ner. Att sitta o ha fötterna hängande rakt ner är en pina, samma om man står upp långa stunder. Känns typ som att fötterna ska brinna upp.

  Är i vecka 39 nu och jag använder endast foppatofflor eller flipflop, de är de enda jag kommer i så har inte så mkt till val heller men snyggt är de verkligen inte 🙂

  Reply

 • Josefine

  Använd stödstrumpor från att du kliver upp på morgonen till du lägger dig på kvällen. Det tror jag har varit min räddning under graviditeten. Ser så många med ben som är dubbelt så stora som mina och fötter som klumpar för att folk skippar stödstrumpor. Enligt min fysioterapeut ska gravida ha stödstrumpor vår och sommar, så det är bara att shoppa! 😊

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Evelina B

  Jag skulle tipsa om Nike free run 2, världens skönaste skor 😍

  https://www.sportamore.se/produkt/127688-nike-free-run-2-m-svartgra

  Reply

 • Evelina

  Sköna Marie Henna heter ett par skor som är gudomliga, kanske inte världens snyggaste skor men himmelska att ha på sig!

  Reply

 • Frida

  När jag väntade vårt andra barn var mina fötter stora och tunga som betongklumpar. Han föddes i sept och det var omänskligt varmt. Jag hade Birkenstocks. Varje dag och till alla typer av kläder. Tur att de varit inne nu ett bra tag. 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *