Ny sänggavel

För några månader sedan så beställde jag en sänggavel till vårt sovrum där uppe som då jag inte riktigt var nöjd med den som vi köpte till sängen.
Denna sänggavel gick att beställa helt efter egna önskemål så jag var lite skeptisk först då jag inte trodde att den skulle se välgjort ut eller att den kanske till och med skulle falla isär när vi öppnade paketet.
Men icke! Den är så sjukt snygg och exklusiv att jag blev helt förvånad när vi öppnade paketet.
Denna kommer att passa sååå bra till vårt sovrum och jag kunde inte valt någonting annorlunda på den som hade gjort att den hade blivit bättre.

En sängkista och en sängkappa fick det bli med, men det få ni faktiskt se när vi ställt upp allt i sovrummet. 🙂

Gud vad glad man blir när man verkligen blir nöjd med saker!
Det var helt klart värt den långa leveranstiden!!

Comment 01
  • wendy

    hej, måste bara börja med att säga att jag älskar att läsa din blogg och önskar dig och din familj all lycka! Jag är helt kär i er sänggavel och skulle vilja veta vart ni beställt den ifrån. jag har letat som en galning för att hitta något jag gillar men har inte gjort det fören nu. vi flyttar in i vår lägenhet i januari nästa år och den skulle passa perfekt i vårt sov rum, krama

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *