SÖTASTE JAG SETT!

Jag beställde så himla söta kläder häromdagen och nu har dom redan kommit.
Alltså WOW, hur gulliga är dom inte?!
Jag beställde i större storlek så att dom passar till nästa sommar.
Tänk er dessa och sen ett par shorts, små söta sandaler och en keps. SÅ HIMLA FINT!
Dessa är helt klart mina favoritplagg än så länge men det får bli att ha dessa vid lite finare tillfällen då det inte precis är några ”slit och släng” plagg.

Tror ni att jag längtar till nästa sommar nu? 😀
Bebis outfits är ju nått av det bästa som finns!

 

Comments 12
 • Rebecka

  Jättefina små bodys!
  Men tänk på att bebisar växer fort, min dotter som nu snart är två år hoppade nästan en storlek, så 62 användes knappt alls. Så tänk på att inte spara för mycket på de finare kläderna för då kanske han inte får chans att använda dom alls.
  Hade en fin klänning till dottern som är född i augusti på nyår som kostade alldeles för mycket när hon bara hann använda den en gång. Hade gärna haft den bara när man var hemma eller till bvc just för att den var så söt.

  Reply

 • Ida Eklund

  Hej Jonna! Jag har skrivit under flera videos men utan respons. Det är oerhört viktigt att du läser detta nu. Sluta ligg på magen <3 Inte bra alls. Säger jag för jag bryr mig om dig. Kram

  Reply

  • Nyfiken

   Varför skulle hon inte kunna ligga på magen? Har jag gjort båda min graviditeter och mvc har då sagt att de inte är någon fara. Så ganska nyfiken till varför hon inte ska göra de? 🤔

   Reply

 • Michelle Kajrup

  Så himla fina 😊 Barn kläder är så söta att bara GLO på ibland 😀

  Allt kommer gå bra med bebisen Jonna. Jag har haft 5 missfall och 3 väldigt långt in i grav.

  Tror att bebis sover när du är vaken DF du inte känner av sparkar mm. Eller så kan du vara så stressad och orolig att du inte ens känner av det. För det blir för mkt.
  Jag har varit i olika veckor när jag känt bebis första gången. Men vet att dom första gångerna var det som det kittlades i magen. Har oxå cellförändringar som jag haft i några år nu. Som inte vill försvinna helt. Men det är dom som strulat till alla mina grav. Undrar om jag någonsin kommer bli mamma. Är redan 27.

  Ska bli kul å få läsa din bok sen. Jag har Pmds. En svårare form av PMS kan man säja. Så känner igen mig mycket i dig.
  All lycka till dig å familjen, Älskar å följa er. Ni är underbara. Och inte får mig att känna mig helt ensam ibland.
  💖

  Reply

 • Shopswe

  Tjooooo! Åh herregud, skit fina kläder till eran son. Vart har du beställt dem?

  Reply

 • Marksman

  Thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

  Reply

 • Sandra

  nej va fint!! Sitter å kollar kläder nu till min son som är en månad 😀

  Reply

 • Victoria

  Så söta 😍. Det var också din klänning i senaste videon. Vart har du hittat den om man får fråga? 😀. Kram

  Reply

 • Ulle Andersson

  Tänker på er hela tiden och tittar överallt efter ett lyckligt meddelande att lilla älsklingen i magen mår bra. Efter att ha haft många missfall själv minns man känslan och väntan. Vi fick tillslut vår son för 16år sedan och jag håller tummar tår och hår att allt är bra med ert efterlängtade älskade Lill ❤️ många Kramar från Ulle Andersson

  Reply

 • Susanne B

  Så söta! Ha dock inte för
  Stora förhoppningar att det passar just till sommaren för så tänkte jag med när jag köpte kläder till min dotter i början men hon växer inte lika snabbt som ”normalbebisen”… hon är idag 16 mån och har storlek 74 fortfarande 🙈 enligt åldern på den i affärerna är det för 6-9 mån 😂 haha och kan vara tvärt om med ju att de växer snabbare 😜

  Reply

 • Linda

  Hur gulliga kläder som helst. Och bara en instickare… den konstiga skalbagge i eran pool är en dykare. Dom hittar man ofta i regntunnor och vatten. Helt ofarlig. Min son brukar ha dom som husdjur 😂 kram på er

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *