MÄKTIGT!!

SÅ JÄVLA MÄKTIG SPELNING IGÅR!!
Wow jag är helt tagen av spelningen på Liseberg. Shit vad stolt jag är över alla inblandade och herregud vad peppade publiken var!
Vilken energi och vilket tryck. Så sjukt!

Tack alla som var där och till er som inte var där så hoppas jag verkligen att ni kommer på någon av dom andra spelningarna för detta var verkligen den bästa spelningen någonsin och jag kan tänka mig att dom kommande kommer att bli minst lika feta!

Comments 2
 • ToT

  Det kan du räkna med. Vi kommer till ett ställe. Mitt barn kommer sannolikt stå längst fram men när det är dags har alla tryckt bak h*n och står som vanligt längst bak. Så typiskt när barn är lite för snälla. Även i köer med vuxna är h*n helt plötsligt sist.
  Hoppas iallafall att h*n får se lite av er. Risken är inte stor. Tyvärr.
  Köpt din bok och väntar tills augusti.

  Reply

 • MissBorderlainen

  Asså den blå vit blommiga omlottklänningen du hade på dig i youtube videon.. Vart har du köpt den du söta människa <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *