Imorgon gäller det…

Imorgon gäller det, då får vi se om det är något fel på den lille, om den rör sig och hur den egentligen mår.
Jag tror inte att det blir så mycket sömn inatt för varken mig eller Jocke då man märker redan nu att vi är super nervösa. Men det är ju inte så konstigt…

Jag ska ta me mig en flaska med iskallt vatten så kanske det blir fart på den lille räkan där inne.
Mycket blandade känslor finns i våra kroppar nu iallafall, dela oro men också lycka och längtan efter att få se bebisen igen. Även om tiden går så himla fort när man är där så är det varje gång så himla magiskt att se bebisen på ultraljudet. Vårt lilla mirakel…

Comments 39
 • Josefine

  Hoppas det gick bra! Magen växer ju i alla fall så det knakar=) <3

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Helene

  Hoppas det gick bra idag<3Vi är gravida å ska ha den 14/10 å inte känt bebis på två dar. Oroliga. Alla tummar för er. Kram !

  Reply

  • Sandra

   Samma för mig har också BF 14 oktober väntar mitt andra barn en liten lillebror. Min dotter är 3 år hon va en vilding i magen, har känt av lillebror i magen sen ett tag tillbaka men har inte heller känt nåt på två dagar nu så lite orolig blir man ju, har dock moderkakan i framvägg denna gång men har ändå känt av den lille när han väl sparkat

   Reply

 • ToT

  Konstigt att jag får det till en flicka. Första gången jag har fel. Märkligt. Första. Ja, ja någon gång ska vara den första. Hoppas av hela mitt och alla mina barns hjärtan att det är bra.
  Stor stor kram.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Det kan vara så att det faktiskt är en flicka där inne 😉

   Reply

   • Lena

    Hur gick det på ultraljudet? Har väntat på er video sen jag vakna i morse! Jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att ALLT såg fint ut! All kärlek till er

    Reply

 • Karin

  Håller både tummar och tår att allt gått bra idag 💕💕💕💕! Fick ni se könet? Kramis o all kärlek till er💕💕

  Reply

 • Joss

  Jag är i vecka 34 nu men jag började inte
  Känna fosterrörelser förens typ vecka 22.. så jag hade inte känt något innan rutinultraljudet. Bara kurr i magen men behöver inte ha varit bebis… Men det var ingen barnmorska som sa till mig att det var något konstigt eller något att vara orolig för 💕💕💕 så det verkar vara lite olika vem man går till.

  När jag var på rutinultraljudet rörde den sig kätte
  Mycket men detta kände inte jag.

  Lycka till imorgon, tror det kommer gå jätte bra !

  Reply

 • Scott

  Hoppas allt gått bra!! ❤️

  Reply

 • Sabina

  Hoppas att allt gick bra Jonna. Börja blir nervös här för ni har inte meddelat ännu 😂. Förlåt men ni har ju kämpat sååååå himla mycket och vill ju att det ska gå bra hela vägen ❤️

  Reply

 • Alexandra

  Får man fråga vilken vecka du är i nu?
  Tiden går så fort hoppas allting är bra med den lille.
  Kram!

  Reply

 • Therese

  Hoppas allt gått bra tänkt på er & hållt tummen för er 💕
  Fast haha måste säga Jonna vet ni testat och en pojke men haha jag får ändå en känsla är en flicka 🙈

  Reply

 • Emma Elisabeth

  Skönt att det inte är någon fara med bebisen. Även fast ni inte sagt något om det än. Tänkte eftersom du verkade så glad på snapchat idag 31/5 och ultraljudet var 30/5.

  Reply

 • Ulle Andersson

  Hoppas verkligen det gick bra . Jag har tittat på snap chat hela dagen för att se om du delat något. Stor kram och ska hålla mig vaken till ni lägger ut på YT så jag får det för hoppningsvis positiva svaret / Ulle Andersson

  Reply

 • Susanne

  Du är bara så otroligt fin som gravid ❤
  Hoppas det gått bra i dag och att ni kan slappna av nu 😊

  Reply

 • Therese

  Min bebis rörde sig aldrig på ultraljudet och jag kände henne inte fören vecka 23 första gången så det är nog ingen fara 💗💗 hoppas allt gick bra.

  Reply

 • Ninni

  Hur har det gått?! Tänker på er såå mycket!!

  Reply

 • Lotta

  iskall saft är bättre vatten. det ska helst vara sött. 😊

  Reply

 • Anna

  Hoppas att det gick bra på ultraljudet igår och att ni fick njuta av att se er lilla krabat röra sig.

  Själv har jag bf den 18/10 och var på rul förra torsdagen och allt såg bra ut då. 😀

  Reply

 • K

  Du har ju en sån mage.kan sakna min lilla kula jag hade i bland.ut i världen har jag i dag en underbar tös på 3,5 år.
  Lycka till.!

  Reply

 • Jenny

  Hoppas att den lilla rörde sig bra och att allt såg bra ut. Kram

  Reply

 • Sandra

  Hoppas det gått bra 💗💗💗 du har sån fin bebis-mage 😍

  Reply

 • Linnea

  Varit orolig i flera dagar! Är också gravid men i v,8 och har en dotter på 2 år. Hur har det gått??

  Reply

 • Linn

  Hej!
  Tröjan du hade på dig på bild du la ut idag på instagram. Den rosa med rosett runt magen? Vart har du köpt den? De va de sötaste jag sett i klädväg på länge! Är själv gravid i v.13 med världens mage. Hoppas allting gick väl på RUL!
  Kramar!

  Reply

 • Ulle Andersson

  Efter att ha sett den fina bilden på instagram vågar jag hoppas att allt var bra med eran lilla älskling i magen . Det bara måste gå bra och jag har nog aldrig tidigare sökt och väntat på någon video så mycket för efter att själv gått igenom kampen om barn så vet man hur fruktansvärt oron är ❤️ KRAM ❤️

  Reply

 • Linda

  Helvete vad fin du är Jonna! Så himla fin bebismage o hela du strålar 💗 tänker på er. Följ gärna våran resa mot drömmen om barn via ivf behandling, skulle behöva pepp o tankar tillbaka 😘
  http://www.leyasmatte.com

  Reply

 • Marie

  OBS lång kommentar.

  Hej hoppas att allt gick bra på RUL!
  Min dotter cornelia är idag 1 år på ch 3 mån men resan hit va inte lätt och absolut ingen dans på rosor. Graviteten sig var enkel.

  Nelia ett donation barn, jag har inga egna ägg och fick då hjälp av en donator. Just detta ägg befruktades och fick frodas i 5 dagar innan det frös ned i 2 år. Efter varje misslyckade försök var man förstörd både psykiskt och fysiskt. 4 juni 2016 var jag redo för en insättning och 17 juni var det dax för G-test och det visade att vi var gravida. Alltså den lyckan ❤ sen började oron. Skulle vi få behålla barnet?
  Allt var bra tills det var dax för RUL.

  Något stämde inte med barnets hjärta. Från Örebro slussades vi till Uppsala till fosterdiagnostikern och där gjordes fostervattenprov och 1.5 timmes ultraljud.
  Diagnosen vart fallots anomali trånga blodkärl från hjärtat.

  I en vecka levde vi med ovissheten om hur vår lilla mådde. Skulle vårt mirakel överleva graviteten skulle bebisen överleva sitt första år, skulle vi avsluta och ansöka om sen abort v.22.
  Veckan gick otrolig segt och vi grät till och från.
  Telefonen ringer en onsdag förmiddag och läkaren kommer med glada besked vår tjej var förutom hjärtfelet en frisk bebis.

  19 februari var hon beräknad och 5 februari fick lämna hus, hund, familj och vänner i Örebro för att planera förlossning i Göteborg på drottning Silvias barnsjukhus. 27 februari vart vi inlagda för igångsättning för redan i magen var hon envis som en get.

  1 mars kom vårt efterlängtade barn efter akut kejsarsnitt då bebisen i varje värk åkte ner mot bäckenet men åkte tillbaka så fort värken var över så efter ett x antal timmar blev det kj.

  Kl 22.45
  2755 gram och 49 cm lång.

  Jag fick bara titta på henne lite snabbt innan min man fick följa med läkarna som försvann med min nyfödda dotter.

  När läkarna undersökte Nelia så upptäckte dom att diagnosen vi fått var fel hon hade ingen lugartär för att syresätta blodet, nya diagnosen blev truncus comunis typ 1 och hål mellan kamrarna och behövdes operation så fort som möjligt innan hon skulle få hjärtsvikt och ärra hjärtat.
  3 mars flögs hon till Lund och jag och min man åkte efter i bil.
  6 mars opererades hon och allt gick bra hon har nu implantat som ska bytas ut när hon är 3 år.
  nu är hon som vilken 1 åring som helst. Envis och testar allt. 😂 gör oss galet gråhåriga ❤ det kommer att gå bra för er. Jag vet hur det är med en lugn bebis i magen och väntan o längtan gör en inte rättvis men den som väntar på nått gott. 💕 lycka till

  Reply

 • ToT

  Fasiken så skönt att man fick det bekräftat i videon nu även om du svarade. Räknade ju ut att ni redan varit på ul. Ja, jag kommer blir så förvånad om det kommer en kille så………..Era videos är åt skogen för korta. Man går ner på morgonen och så har 2 sekunder gått.

  Eftersom jag är riktigt gammal så har jag inte riktigt lika smak på musik men sista låten var så jäkla bra. Gillar dom andra med faktiskt. Tror hazardous är min absoluta favvo. Mina barn älskar dom och ska bli kul att höra dom live.

  (Ha lite längre vloggar) Ni behöver inte klippa bort allt byggande osv för vi som gillar inredning kan kolla på sånt med. Andra kan snabbspola förbi. ;O). När ni bygger ihop och sätter upp kläder, vad som. Ha det gott nu. Gör gärna gravvlogg. Så kul att följa.

  Reply

 • Marie

  Skrev en jättelång kommentar igår men den försvann. Får se om jag orkar skriva om. 🤔

  Reply

 • Aha

  Vilken vecka är du i nu? 🙂

  Reply

 • Pernilla

  Åh, har sett er vlogg o är såå hemma glad för er skull att allt var bra!!! Spännande med när ni inte riktigt vet könet☺️ Efter denna pers är väl inte könet det första man tänker på, huvudsaken är ju att allt såg bra ut!!!❤️
  Kramar till er o fina magen

  Reply

 • Mathilda

  Hej! Har ni tagit en paus med spökjakterna och allt sånt? Du är ju gravid, så det är ju självklart, men tänkte om den ni spelade in i rumänien kommer komma ut? 🙂 Skönt att allting gick bra på ultraljudet!

  Reply

 • PernillaSandstrm

  Såg vloggen, skönt att den mår bra. 🙂

  Reply

 • Freja

  Såg i videon att det gick bra!! Ni förtjänar att ha det bra!! Ni ska inte behöva vara oroliga! Jag blev så glad när jag fick höra att allt gick bra! Det är ni världa! 💗💗💗

  Reply

 • Freja

  Såg i videon att det gick bra!! Ni förtjänar att ha det bra!! Ni ska inte behöva vara oroliga! Jag blev så glad när jag fick höra att allt gick bra! Det är ni världa!

  Reply

 • Frida

  Så fin du är Jonna! <3 Så glad för er skull!

  Reply

 • Sara

  Så fin du är! Hoppas verkligen att allt går bra ❤️

  Reply

 • Anna

  Hoppas ul gick bra. inte hört från dig. tror faktiskt att du bör en liten flicka ❤ men huvudsak är du och bebisen mår bra och bebisen är frisk. Könet spelar ingen roll för oavsett vilket så kommer kärleken aldrig bli större än vad du känner bebisen ❤

  Reply

 • J

  Min bebis hade navelsträngen mellan benen så vi kunde inte se, men tillslut så flytta den på sig efter att jag studsat runt och hoppat/gått på toa/la mig på sidan osv och en klar och tydlig snopp kom fram 😜 så den kan fortfarande vara där!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *