Grönarummet

Nu har vi bytt sovrum för tillfället.
Vi har ju tidigare sovit i ett litet litet rum sen vattenläckan och svartmöglet på övervåningen och pga all renovering och allt byggdamm.
Min barnmorska skällde lite på mig igår när jag berättade att vi sov på golvet så hon sa att antingen lägger jag mig i soffan och sover eller i någon annan säng då det inte alls är bra för min foglossning att sova som jag tidigare gjort. Så jag tog faktiskt tummen ur röven och hämtade hem sängramen jag köpte i januari som ska vara till det gröna rummet, eller ja gästrummet alltså.
Så vi byggde ihop den idag och flyttade in dit helt enkelt.
Rummet känns så extremt stort bara för att vi sovit i en ”skrubb” tidigare, så fatta hur stort vårt riktiga sovrum kommer att kännas när vi väl flyttar in dit sen!

Jag kunde inte hålla tassarna borta från att bygga ihop en vagga och testa att bädda den nu när vi har ett större rum. Men det är varken den vaggan vi ska ha sen eller detta rum när bebis kommer.
Det var bara som en kul grej när jag hade tråkigt. 😉

Jag längtar verkligen tills vi börjar att renovera på nedervåningen så vi kan få ordning på detta rum med!

 

 

 

Comments 4
 • Josefine

  Varför fick du inte sova på golvet? För att du måste resa dig så högt när du kliver upp? Ni har väl samma madrasser som tidigare? 🙂

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja precis, för att det är för stor nivåskillnad 🙂 Aa det är samma madrasser, men dom kommer högre upp när dom ligger i ramen 🙂

   Reply

 • Eda

  Tips: Kan vara riktigt bra att ha flera sängar för babyn+sovmöjlighet för föräldern/barnvakten, en på undervåningen och en på övervåningen ifall att den ena föräldern behöver sova själv t.ex. före eller efter jobb/man kommer hem sent och inte vill väcka sovande baby, babyn har somnat och man inte vill bära upp hen till övrevåningen osv. Vi hade spjälsängen i vårt sovrum, en extra säng med plats för babyn i ett annat rum och bäddsoffa med sovplats för babyn i vardagsrummet. Fungerade perfekt om sambon kom hem sent eller om jag/sambon var sjuka och behövde vila eller om babyn var sjuk och man behövde vaka utan att väcka alla andra 😊 Den vita sängen var superfin! 😍

  Reply

 • anna

  Hej Jonna!
  Måste bara säga grattis till graviditeten och att det går framåt i renoveringen som för övrigt är såå fing!

  Vi har själva en liten pojke på 2 år 🙂

  Tänkte höra med dig vart dom gröna/petrol färgade kuddarna är köpta😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *