Mitt bästa tips!

Jag har haft lite svårt med att hitta en skön sovställning ett tag nu och sen är man ju så orolig att sova i dom där sovställningarna som hälften av befolkningen säger kan göra att man kväver bebisen och andra hälften av befolkningen säger att man kan sova hur man vill bara det är skönt.
Vem ska man egentligen lita på och vågar man ens riskera att sova på nått annat sätt än på vänster sida (som då är den enda sovställningen som ingen säger något om haha).

Men nu har jag gjort mitt bästa köp på väldigt länge och det är denna fantastiska gravidkudde som jag inte ens fattar hur jag har kunnat sova utan innan. Vart har den vart hela mitt liv?!?!?
Man sover som en liten prinsessa med den och vi slåss om den här hemma för att alla vill ha den trots att dom inte är gravida.
Alla borde verkligen ha en sån här och jag kommer garanterat att fortsätta att sova med den efter graviditeten också!

 

Comments 9
 • Lina

  Jag tvingade mig själv att sova på vänster sida hela min första graviditet. Längtade ihjäl mig efter att få sova på rygg när barnet var fött. Var bara det att då helt plötsligt KUNDE jag bara somna om jag låg på vänster sida. Det går att vänja sig vid allt… Nu har det ju faktiskt kommit en studie som säger att det är säkrast att sova på sida, men höger sida är också ok. Det är ju jäkligt skönt att kunna vända sig om man vaknar till, svårt att sova på vänster sida en hel natt.

  Reply

 • Linda

  Vart kan man köpa en sån?💗

  Reply

 • Josefine

  Kväva? Den andas ju inte i magen 😅

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • ToT

  Haha, Jocke är dissad. Nya mannen i ditt liv. En på varje sida dessutom. Du kan ligga som du vill. Bäbisen ligger långt in i magen, skyddas av fostervatten, fosterhinnor, livmoder som är en riktig tjock ”glatt” muskulatur. Det som brukar vara jobbigt är att det är just jobbigt att ligga på mage, kan göra ont, kännas olustigt och knöligt. Ligga på mage kan i dom senare månaderna göra att det trycker på aortan (kroppspulsådern) som gör att man kan känna det som om man vill svimma och en del har även svimmat. Så att ligga på sidorna, lite framstupat sidoläge är nog ändå det som är skönast. Lycka till med sömnen och männen på sidan om dig. ;O)

  Reply

 • Zandra

  Hej hoppas du ser detta. Här kommer ett Namnförslag från mig på eran lilla tös. Joy börjar på J och betyder glädje. 😀 tyckte det skulle passa er.

  Reply

 • Erica

  Hej, jag undrar bara var du har köpt din tröja? Den är väldigt fin 🙂

  Reply

 • Cecilia

  💖 den är suverän!

  Reply

 • Ens

  Åhhh vad heee kudden? Vill köpa, behöver köpa! Får sova nada.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *