Om 10 år.

Har ni tänkt någon ”här vill jag vara om 10år” eller ”så här ser mitt liv ut om 10 år”?
Det är faktiskt en tanke som jag tänker ganska ofta då jag gillar att ha långsiktiga mål.
Och så är det så himla roligt att se tillbaka på hur man såg livet för några år sedan och vart man är idag.

Om 10 år från nu så tror och hoppas jag att jag har 2-3 barn, djur och att vi antingen bor i huset som vi bor i nu eller att vi kanske har något sommarhus i något annat land där vi ”säsongar”.
Inom jobb så skulle jag vilja äga ganska mycket självgående projekt men att vi inte alls sliter lika mycket som idag utan att vi mer redan har jobbat röven av oss och att vi då kan vara mer med varandra och fokusera fullt ut på familjen men även att jobba inom business.

Sen hur det kommer att se ut om 10år vet man ju aldrig, men det där är så jag skulle att det såg ut då. 🙂
Vart ser ni er själva om 10år?

Comments 9
 • Viktor Högnäs

  Ställer ofta den frågan till mig själv, ofta ställer jag också frågan vart jag ser mig om 1 år! Min dröm är att vara egen företagare, min egna chef! Jag vill lyckas inom ”bloggande” och förhoppningsvis en dag inom youtube! 🙂

  Jag brinner för att hjälpa andra människor, som varit där jag är och varit. Jag hoppas en dag jag får vara med och hjälpa andra människor. Jag vill påverka i samhället, då det finns många brister! 🙂

  Reply

  • mrslundell Post author

   Det låter helt underbart! Jag önskar dig lycka till och att allt går vägen! 😀

   Reply

   • Andreas

    Och att man inte går ”in i väggen”
    Det är en underskattad risk som jag själv drabbats av. Problemet är att man sällan märker det före man är där. Det kanske låter perssimistiskt, men jag tycker att man skall vara medveten om risken, Att ha pressen att vara både medarbetare och klienter till lags är ibland ingen ”dans på rosor”.

    Reply

   • Viktor

    Åh, tack så hemskt! 🙂 Jag hoppas ju givetvis också det haha! Ni är stora förebilder för detta 🙂

    Reply

 • Alexandra

  Om 10 år är ja 28. Då skulle jag gärna velat jobba ett tag. Flyttat hemifrån. Runt denna tid vill jag skaffa en bebis också. Vi har bestämt ( jag och min ”sambo”) att när vi flyttar ihop gifter vi oss. Så är förmodligen gift då. Vi har i dagens läge varit tillsammans i 2 år och 7 månader.

  Reply

 • Josefine

  Oh, roligt inlägg!
  Om tio år har vi två barn, ett kommer om någon vecka 😄 vi har jobb som vi bägge trivs med, så är det inte i dagsläget 😕 vi bor i hus, förhoppningsvis vårt drömhus, är gifta, friska och lyckliga ❤

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Mimmi

  Jag trodde inte för tio år sen att jag skulle bli sjuk i livslång sjukdom och bli utan sjukpenning.
  Jag trodde inte att jag skulle hamna i ekonomisk kris och att vi är fyra som lever på sambons a-kassa.
  Jag trodde inte mina barn skulle bli sjuka..få diagnoser.
  Jag trodde inte min far skulle få två strokes och bli dement.
  Jag trodde inte min mor skulle dö.
  Jag trodde inte min brorsdotter skulle dö.
  Eller min svägerska.
  Jag trodde inte min släkt skulle glida ifrån mig..
  Jag skulle ge allt för att gå tillbaka tio år och njuta mer av livet.

  Jag vet inte var jag ser mig om tio år.. Jag tar en dag i taget.

  Kram

  Reply

 • Emma

  Det är så fantastiskt härligt att läsa om dina drömmar och visioner.
  Inte f*n trodde jag att resan du gjort från att du började youtube tills nu skulle gå såhär fort. Det finns ju inga hinder för hur långt du kan nå på 10 år.
  Wow. En sån j*kla fighter,

  Jag är i samma ålder som du och sitter nu här med man och barn. Ingen hade kunnat ana att livet skulle vända såhär för mig. Visst går det så fort även om vägen var lång!?
  Om 10 år vill jag ha flyttat till en gård i norra Sverige och vara självförsörjande 🙂 Jag vill ha häst och getter. Sen vill jag om 10 år ha så pass mycket mer kunskap om mig själv som person att jag klarar av att ta beslut utan att bli färgad av andras. Vi fortsätter ju alltid att växa 🙂

  Tack för att du och din familj delar med er av er vardag. Det förgyller min tillvaro varje dag ska du veta <3

  Väl mött
  Emma från STHLM

  Reply

 • Emma

  Det är så fantastiskt härligt att läsa om dina drömmar och visioner.
  Inte f*n trodde jag att resan du gjort från att du började youtube tills nu skulle gå såhär fort. Det finns ju inga hinder för hur långt du kan nå på 10 år.
  Wow. En sån j*kla fighter,

  Jag är i samma ålder som du och sitter nu här med man och barn. Ingen hade kunnat ana att livet skulle vända såhär för mig. Visst går det så fort även om vägen var lång!?
  Om 10 år vill jag ha flyttat till en gård i norra Sverige och vara självförsörjande 🙂 Jag vill ha häst och getter. Sen vill jag om 10 år ha så pass mycket mer kunskap om mig själv som person att jag klarar av att ta beslut utan att bli färgad av andras. Vi fortsätter ju alltid att växa som människor 🙂

  Tack för att du och din familj delar med er av er vardag. Det förgyller min tillvaro varje dag ska du veta <3

  Väl mött
  Emma från STHLM

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *