Nytt beroende?

Jag har blivit helt besatt av dom där köp och sälj sidorna med bebiskläder på Facebook haha!
Jag känner mig så irriterande och jobbig när jag är överallt och skriver och budar…
Men det finns ju sååå fina saker och till väldigt bra priser!
Vissa saker är helt nya och andra saker är sånt som blivit slutsåld extremt snabbt.

Som tex häromdagen så ringde jag till min bästa vän och var sååå ledsen för att ett par byxor till bebis var slutsålda i storsätt överallt och jag hade velat ha dessa hur länge som helst men inte tagit tummen ur röven och köpt dom.
Men dom fanns ju på dessa barnsidor på fb så jag blev överlycklig men då avslöjade min bästa vän (och även gudmor till bebis) att hon redan köpt två av dessa byxor till bebis. ALLTSÅ HUR SNÄLLT?!
Hon ligger alltid steget före och hon vet mer om mig än vad jag själv gör haha!

Byxorna jag pratar om är alltså dessa och jag tycker verkligen att dom är så himla fina!!
Mina favoritfärger på bebiskläder just nu är pastell-gul och pastell-blå, väldigt fräscht och snyggt!

Comments 15
 • Carro92

  Skönt att ha nån som ibland ligger steget före 😊 smält inte bort i värmen. Ha det! ☀️

  Reply

 • Evelina

  Vad fina de var! 🙂

  Reply

 • Ulle

  När jag såg senaste vloggen på yt ville jag skriva fast de känns jobbigt att skriva offentligt . När Vi väntade och fick vår son efter många års kamp att få barn så mådde min make dåligt och hans jobbiga uppväxt såg han helt plötsligt på ett annat sätt när han själv blev Pappa. Han hade också en oro att han inte skulle bli en bra Pappa. Vilken han verkligen är ❤️❤️❤️Tänker att för Jocke kan ju också sånt vara en av orsakerna till att han mår sämre. Stor kram till er båda två och Lill ❤️ i magen ❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • ToT

  Det är livsfarligt med bäbiskläder. Blir lätt ett beroende. En liten fråga. Var har ni köpt er soffa på ovanvåningen? Vad är det för tyg? Sammet eller nått annat?

  Reply

 • M

  Har ett namnförslag till bebis, Luna Belle Lundell. Det klingar liksom fint och innehåller båda era namnförslag. 😘 Lycka till med allt.

  Reply

 • Angelica

  Dem har jag med till min tjej 😍

  Reply

 • Linnea

  Hej, tänkte på det här med era namnförslag. Något som ni borde tänka mer på är att eran gulliga lilla dotter en dag kommer bli vuxen. Förstår att det låter gulligt med namn som”Sky” och ”luna”, men på en arbetsintervju tex: ”välkommen Sky Lundell” låter inte jättebra. I namnet Luna och namnet Lundell är de första tre bokstäverna likadana. Min vänninas pappa heter Sky, jag tror att detta är vanligare på killar.

  Belle rimmar ju på Lundell, men jag tror inte att detta kommer läggas märke till då man sällan tilltalar en människa med både för och efternamn.

  Reply

 • Michelle

  Har ett namnförslag åt er lilla tjej, Luna Belle Lundell. Det klingar lite fint sådär och innehåller bådas favorit namn 😄

  Reply

 • Therese

  Såg eran youtube video med tjej namn 🙂 kom på några tjejnamn;
  Millie, Melina, aline, Nova-lie/novalie, lovelia, luisa, Olivia, Havannah och Vanessa 🙂 luisa hade jag som favorit namn när jag väntade barn men fick två söner 😆

  Reply

 • Nicole

  Köp en hjärtljuds lyssnare. Dopler. Då kan du höra bebisen hemma. Finns på teknikmagasinet.! Om du blir orolig att det hänt nått. Lugnar jätte mycket

  Reply

 • Namn

  Rekommenderar namnet Allie!
  Det är gulligt och söt.
  Passar med er☺️❤️

  Reply

 • Anna

  Du kommer ångra så mycket att du inte har svängbara hjul på vagnen (:

  Reply

 • Cecilia

  Så söta.
  Finns mycket fina kläder till bebisar.
  Kram till er 💖🌹

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *