Bigfoot

Minns ni när jag frågade er om ni hade några bra tips på sköna skor under graviditeten?
Då började jag ju få ont i fotsulorna framåt kvällarna men nu har fötterna börjat svullna REJÄLT och vissa dagar så får jag ligga halva dagen i sängen med fötterna i högläge ifall det är nått speciellt jag ska göra under dagen. Dom har svullnat så mycket att jag inte kan böja på fötterna och huden kliar extremt för att den är så spänd. Att stå stilla är bara att glömma utan jag måste isåfall röra mig hela tiden för att det ska kännas så lite som möjligt. Men trots detta så tycker jag ändå att det är jätte mysigt att vara gravid nu när vi tex börjar bli klara med barnrummet. Vi har nästan alla saker redo redan och jag känner henne flera gånger om dagen nu.
Jag tror ärligt talat inte att jag fattat till 100% riktigt än att vi verkligen ska ha barn och att vår guldklimp ligger inuti min mage som bara växer så att det knakar.
Det kommer jag väl inte att fatta till 100%  förrän jag får upp vårt mirakel på bröstet.

Comments 17
 • Emelie

  Köp stödstrumpor direkt 👍🏽 Ta på dig dom direkt på morgonen och ta av dom när du ska sova.

  Reply

 • Erika

  Hej! Åk förbi apoteket och prova ut stödstrumpor, hjälper superbra mot svullna fötter 😃 Grattis till ert mirakel 👶🏼😍

  Reply

 • Rebecka

  Stödstrumpor! Om man svullnar upp såpass mycket så är det jätte påfrestande för venerna i benen som i värsta fall kan få åderbråck. Jag fick gå med stödstrumpor från v 26 hela vägen till förlossning, hela dagarna. Ju större magen blev så fick pappan fick hjälpa till att sätta på dom på morgonen och ta av dom på kvällen.

  Reply

 • Josefine

  Håller med ovanstående! Stödstrumpor från morgon till kväll! Jag har mina från att jag kliver upp på morgonen till jag går och lägger mig på kvällarna och mina fötter är minimalt svällda och är i vecka 36 nu, så köp ett lager och använd jämt!!!! 😊

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Marie

  Klickade också in på kommentarerna endast för att skriva köp stödstrumpor. Mvh sjuksköterskan

  Reply

 • Linda

  Som fler skrivit så är stödstrumpor ett måste!
  På vårdväskan. Se finns det skit snygga strumpor till bra pris, dom har även supersnygga skor som dessutom är väldigt bekväma 😋

  Reply

 • Sofia

  Stackare!

  Tips: köp en sån fotmassage -halvmåneboll med piggar. Googla ” casall fotmassage” så ser du vad jag menar. Sååå himla skönt att trycka fötterna mot när de är sådär ömma undertill!

  Reply

 • E.

  Ja som dom andra skriver. Skaffa stödstrumpor och det är nu! Annara finns risk för åderbråck och dom går inte bort. Du ska helst mäta benet på morgonen innan du reser dig ur sängen för att få rätt mått. Googla så fattar du 😊 Börja att köpa från Apoteket så du får ett par direkt. Sen kan du även beställa färgglada och lite roligare stödstrumpor på nätet.

  Reply

 • Mathilda

  Hej, som övriga skriver så köp stödstrumpor/ kompressionstrumpor. Men mitt tips är att inte köpa på apoteket. Beställ från vårdväskan.se dem har finare och bättre passform. Fråga även din barnmorska om du får lov att äta något vätskedrivande som typ UVA-ört.

  Reply

 • Ek

  Försök även dra ner på saltet i maten så blir det bättre med svullnaden

  Reply

 • Elin

  Du kommer inte fatta då ens 😂 min är snart 20 månader och jag fattar knappt hon är min ännu. Haha

  Reply

 • Sofia

  Hej du behöver magnesium i kroppen har för mig att de hjälper dig att bli smidigare och så kolla på Ida wargs videos hon berättar i en av de va hon äter för något för att må bra 🙂

  Sååå söt Affe blev 😍

  Reply

 • S

  Åderbrock går att ta bort men det kostar dock en del. Köp stödstrumpor och ät mycket vätskedrivande så som melon, ananas och gurka bland annat.

  Reply

 • Matilda

  Min dotter är 18 månader nu och jag fattar faktiskt inte än att hon är min. Att det var hon som var i min mage 😊 Det är så fantastiskt att det känns overkligt fortfarande. Ni har så mycket att se fram emot och är så värda det <3

  Reply

 • Angelica

  Prova att gå på massage där dom masserar benen för att få en del att släppa ☺️

  Reply

 • My

  Jag hade birkenstock sandaler,fick knäppa sista hålet i slutet på graviditeten. Sköna sandaler. Rekommenderar 👍

  Reply

 • Ida

  Imorgon är det två månader sedan mina tvillingar föddes och kan fortfarande inte förstå att de är mina! Så otrolig mäktig men annorlunda känsla, roligt att få följa din graviditet och att du är så öppen kring allt. Behövs fler som talar mer öppet om känslor och komplikationer man kan få. Att läsa om andras graviditeter när jag själv var gravid var så befriande för då insåg jag att jag inte är ensam. Hade en otroligt svår graviditet och känner igen mig i dig på många vis. Kämpa på och ta vara på tiden. Du är en powerkvinna, alla kvinnor är det! Att bära på ett liv är det finaste och starkaste man kan göra. All lycka, kram! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *