Lille minisängen

Idag har vi vart och hämtat den finfina barnvagnen som jag skrivit lite om tidigare och jag är verkligen SÅÅÅÅ himla nöjd! Jag ska absolut visa den för er snarast för jag antar att ni är nyfikna?

Men det var faktiskt inte bara en barnvagn jag hämtade utan lite annat också, bland annat den lilla minisängen som vi ska ha som första säng till bebben inne i vårt sovrum. Jag var tvungen att sätta ihop den direkt men det är tyvärr några saker till den som inte hunnit komma än så jag vill inte via helheten på den förrän den är helt färdig och står på den platsen där den ska stå.
Jag trodde helt ärligt att Jocke inte skulle gilla den så mycket då jag inte trodde att det var hans stil men han är helt kär i den och han kan knappt vänta tills vi har alla saker till den och tills den står på sin plats.
Så det är super kul att vi är så himla nöjda med den och jag hoppas att bebis blir minst lika nöjd som vi! 🙂

Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *