Bebisrummet so far

Det känns som att jag skrivit ”snart är barnrummet klart” i flera månader nu men varje gång det börjar bli färdigt så får Jocke för sig att antingen ändra nått eller att lägga till saker.
Men nu är det faktiskt inte så mycket kvar att göra.
Det är att slipa och finmåla allt på väggarna, hyllan garderoberna och dom små väggspeglarna ska vara vita och dom där ”rutorna” på väggarna ska bli blåa som själva väggen, så dom kommer alltså inte synas lika mycket som dom gör nu.
Sen ska vi också göra hyllplan inne i garderoberna samt bygga ett platsbyggd skötbord som sedan blir en byrå när barnet blir äldre, ibland måste man ligga steget före. 😉
Sen är vi faktiskt i mål och då kan vi börja pynta och fixa i rummet för att få det mysigt och fint.

Jag har sett att några av er tycke att det är onödigt att fixa klart barnrummet redan nu när bebisen inte ens kommer att vara där inne till en början men tanken är ju att hela övervåningen förutom mitt kontor kommer att vara klart tills bebisen kommer för att inte ha en massa bygg och bråte där uppe.
Och så är det ju skönt att redan ha det klart så man kan fokusera mer på bebisen och att den kan få vänja in rummet innan den ska flytta in dit.
Att man tex är där inne och leker ibland, eller läser sagor där inne, ja men ni vet, så man gör att hon känner en trygghet i rummet innan hon ska sova där själv för första gången.Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *