Dagens shopping

Som att jag skulle kunna hålla mig borta från att gå in och kika på bebiskläder medan affe var på spa.
Men detta är faktiskt dom första kläderna som jag köpt nya till bebisen så lite stolt att jag kunnat hålla mig så här länge är jag allt!
Dock så kommer väl allt jag köpt från köp & sälj på Facebook nu i veckan så jag får vara snabb med att hämta posten innan Jocke ser allt jag budat hem haha!
Dock så är det ju för extremt lite pengar mot vad det hade kostat i butik då allt har vart väldigt billigt så det är ju egentligen rena rama kapet!

Jag fick iallafall hem lite smått och gott med lite allt möjligt idag men jag är lite besviken att jag inte hittade några pyjamaser som är långärmade. Kan det vara för att det är sommar nu och att det helt enkelt inte säljs då eller är allt helt enkelt slut?
Jag ÄLSKAR baddräkten och dom gröna byxorna!!!

Comments 5
 • Josefine

  Tror alla våra pyjamaser är långärmade, köpt på kappahl.

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Johanna

  Ser att du har handlat på kappahl och dem brukar alltid ha långärmad pyjamas. ☺️ Men tänk på att kappahl brukar ha dubbelstorlek. Vet att Lindex och Hm har också långärmade pyjamas.

  Reply

 • Alexandra

  Hej när är det beräknat eran tjej kommer oktober har jag förståt. Jag väntar oxå första barnen 5 oktober är jag beräknad 👶, så är i vecka 24 (23+5) ☺️

  Reply

 • A-M

  Att ni väntade en flicka visste jag från början. Hon kommer att födas 18 oktober. 😉

  Reply

 • Emily

  Lindex har de bästa pyjamaserna! Two-way zip och mjuka och sköna. 👌 men till nyfödd bebis skulle jag nog köpa med knappar. Även om dragkedjorna är skyddade så ville jag ändå ha knappar den första storleken! Åhlens har jätte fina 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *