Gråa hårstrån?!

Tusen tack till er som tipsade om stödstrumpor mot mina svullna fötter, det hjälpte verkligen!
Det kanske inte är det snyggaste att gå omkring i dom och klänning nu när det är varmt haha, men ja hellre det än åderbrock vid 24års ålder…

Och på tal om det så tänkte jag kolla en grej med er. För någon vecka sedan så träffade jag en gammal kompis för att prata ifatt om allt som hänt sen senast vi träffades och hon berättade då att hon fått sina första gråa hårstrån på huvudet. Dom är väldigt få, men dom finns ändå där.
Hon är 24 år precis som mig och då slog det mig att jag vet flera stycken som fått gråa hår vid denna ålder.
Om jag inte minns fel så fick min mamma sina första gråa hår vid 25 års ålder. Så jag får väl det snart jag med då jag tar efter väldigt mycket från min mamma haha.
Dock så minns jag att jag hade ett grått superlångt hårstrå på ena ögonbrynet när jag var 13 år.
Jag drog bort det varje gång jag såg det och ut växte det då ett nytt.
Sen helt plötsligt försvann det och jag har inte fått tillbaka det sen dess.

När fick ni era första gråa hårstrån och vart fick ni dom?

Comments 25
 • Emelie

  Du är väl 24?! 😀 Haha!

  Reply

 • Josefine

  Bra att du lyssnade angående stödstrumporna, det är världens bästa uppfinning! 😊
  Tog bort mitt första gråa hårstrå för ett par veckor sen faktiskt. Snart 28 år gammal och har alltid haft mycket pigment i håret, inte råttfärgat, som många andra.

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Mimmi

  Grått hår får man oftast av näringsbrist. Väldigt liten del är generisk 🙂

  Reply

 • Carro

  Luna Belle Sky Lundell 😊
  Luna: måne, Belle: skönhet, Sky: himmel 💖

  Reply

 • Sandra

  Jag såg mina första runt 25, och det var mitt på huvudet. Fick panik då jag såg typ 5 st när jag började leta och trodde det skulle bli fler och fler. Idag är jag 29 och det har inte kommit fler, utan det är dom där typ 5 som syns. Så att tro att när man ser dom första att man kommer få fler och fler direkt behöver tydligen inte stämma, haha! Men det är som du säger ärftligt till viss del. Min moster var helt grå vid 23 🙈

  Reply

 • Linda

  Finns finare stödstrumpor också nu för tiden.😊😊 jag har ett par randiga i olika färger😂😂

  Reply

 • MaryCaroline

  Jag är 33 och har aldrig sett ett enda grått hårstrå, förutom ett typ vitt hårstrå jag fick på hakan häromveckan 🤔 Vet inte om det var ett ”riktigt” vitt hårstrå eller om det påverkats av mina graviditetshornoner 🤔 Ryckte i alla fall bort det där strået och än så länge har det inte kommit tillbaka 😊

  Reply

 • Emi

  Jag började få gråa hårstrån runt 18. Men det ligger i generna på både mammas och pappas sida.
  Snart blir jag 30 och har en hel del gråa hår som färgas bort en gång i månaden 🙂

  Reply

 • Mariela

  Mina första gråa hårstrån fick jag nog i högstadiet, det vat bara några enstaka så de syndes inte men jag tog bort dem så fort jag hittade dem.
  Vill bara tillägga att du ÄR en fantastisk mamma till ditt barn. Önskar dig all lycka i världen ❤

  Reply

 • Ingela

  Fick mitt första när jag var 42.

  Reply

 • Emelie

  fick mina första gråa hår när jag va 16… fyller 25 i höst och har MASSOR.. helt jävla sjukt… hela luggen är typ grå strimlig…. O..O

  Reply

 • Evelina

  Åå dessa hårstrån har jag med några få stycken precis vid benan 😝 tror jag fick mina första samband med mitt första barn så för 3,5 år sedan 🙈 är 30 år (bara)
  Å stödstrumpor är guld värt när man är gravid, även annars också när man går och står mycket! Finns stödstrumpor som är som strumpbyxor om jag inte minns helt fel!

  Reply

 • Sofie

  Jag började få när jag blev 25, eller då var det ett som stod rakt ut på huvudet nästan 😅 nu vid 30 har jag flera. Men de syns inte så mycket, är rödhårig och har naturligt lite slingor i håret så de smälter in rätt bra 😊

  Reply

 • ToT

  Hej! Har ni stannat av lite med byggnaden hemma? Önskar att ni kunde lägga upp lite mer bilder och göra lite fler videos eller här på bloggen, lägga upp en video för oss som är så inredningsgalna. Vore så himla kul att få följa bygget. Jag gillar att se när typ badrummet byggs fram från en bräda, till ytskikt osv. Vore så roligt. Ni kanske har jättemycket att göra men kan inte Alex eller nån annan filma lite som du sen kan lägga upp här? Bara ett tips. Det läggs inte upp så mycket på instagram Lundellhuset. Vore kul med en bild på en vägg bara där man byggt upp nått. Otäckt att det kom in en på er tomt förövrigt,, trodde inte det skulle gå. Hoppas ni slipper fler. Kanske sätta upp nån tråd som ger larm om nån kommer nära om det finns som klättrar över muren alltså. Hoppas det inte händer igen iallafall. Styrkekram

  Reply

 • Pernilla

  Jag var runt 30 när mina första gråa kom. Sedan dess har det dessvärre bara blivit fler o fler. Men får flest precis längst fram, därbak är just inga. Så jag går till frissan och gör slingor som ska förvilla de grå stråna.
  Nu är jag 44 så det har funkat länge för mig. Jag är inte så kräsen så det räcker att jag gör det + klippning 2 ggr/år vilket har gett mig bra hårkvalitet och har hår nästan till midjan åldern till trots🤣(vägrar inse minålder hehe😀)

  Reply

 • Karolina

  Välkomen in i klubben, hittade ett grått hårstrå för någon vecka sedan och nu när jag borstade igenom håret vad upptäcker jo man fullt av gråa strån -.- Och jag har inte ens fyllt 28 plus att jag är halv mörkhyad :´)

  Reply

 • Karolina

  Trodde man skullefå längre tid…

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Jag är som dig, glömmer min egna ålder haha! 😀 Jag har nästan tappat allt hår, så ingen risk för gråa hårstrån här 🙂

  Reply

 • Kristin Timber

  Stödstrumpor är verkligen så bra! Använde de mycket förra året när jag var gravid 🙂 Det finns snygga att beställa på vardvaskan.se som då ser ut som vanliga mönstrade strumpor

  Reply

 • Nina från Norrland

  En tanke/idé :

  Kan ni inte tömma er pool (börjar va lite äcklig) och så fyller ni den med skumkuber?! Som en FOAM PIT – Hade varit en sjukt rolig vlogg tror jag 😀 (Sen får ni så klart fixa en pressenningen eller partytält att täcka med om det regnar).

  Kram

  Reply

 • Jennie

  Hej på er.
  Jag fick mitt första gråa strån när jag var 19 år och blev mamma, det var en stressig situation plus att mitt hår hade gått av så pass att jag var tvungen att klippa det väldigt kort för att det inte skulle se allt för taskigt ut 😉 men så är livet..:)

  Reply

 • Ellinor

  Haha jotack, nog vet jag hur det känns att ha VITA hårstrån… Jag höll på att göra mig iordning en dag i badrummet.
  Tror jag var 17 år då eller något sånt.
  Och helt plötsligt så ser jag något som lyser vitt mitt på skallen.
  ”Måste vara något skit eller så” tänkte jag. Aa jo tjena…
  MITT PÅ skallen sitter ETT lysande VITT hårstrå. På en 17-åring.
  Blev sådär lagom glad över det haha…
  Jag rycker dem så fort jag ser dem.
  De har blivit några fler med åren. Är liksom ”bara” 25 idag.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *