Flytthjälp!

Idag har jag agerat som hjälpreda under Tobbes och Melissas flytt. Både jag och Melissa är ju gravida så det är inte det lättaste att hjälpa till under just flytt och när man ska packa upp saker då vi inte är så smidiga, men två gravida kanske är bättre än en gravid iallafall? Haha!

Jag tyckte iallafall att det gick väldigt bra och dom har nu redan kommit iordning med det mesta, till skillnad från oss som fortfarande har hela huset fullt med kartonger…
Men ja det är ju mest för att vi renoverar och inte vill ha upp allt förrän det är klart.
Och T&M kände väl lite press när ungarna kommer hem imorgon så då ville dom väl ha klart det mesta tills dess.
Även om radhuset är mindre än huset dom flyttade ifrån så vet jag att dom kommer att trivas såå mycket bättre på nya stället! Och det är jag super glad över.
Det känns som att allt är bättre än det där jävla huset dom bodde i innan.
Ni som följer dom på sociala medier vet säkert vilket kaos dom haft…

Det har vart en mysig dag även om jag är helt slut i mina fötter nu. Och jag måste bara säga att JÄVLAR vilken brud Melissa är, det känns ibland som att hon är superwomen och klarar allt trots att hon har ont här och där och faktiskt ska föda om ca 1 månad. Hon måste nog vara den envisaste på jorden haha!

 

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *