KAOS IN THE HOUSE!

Jag tror att Melissa smittade av sig av lite envishet och energi igår för JÄKLAR vad jag idag har vart sugen på att städa och fixa ordning här hemma!

Vi håller ju på att renovera övervåningen som ni vet och när det är klart sen så kommer vi att börja med undervåningen och sedan trädgården osv.
Och det har gjort att vi inte fixat någonting på undervåningen mer än lite där vi sover just nu.
Annars står det kartonger och skit precis överallt och det är något man automatiskt mår väldigt dåligt över trots att man kanske inte tänker på det.
Det känns inte ett dugg hemtrevligt och det är omöjligt att städa.
Och VÄLDIGT pinsamt när det kommer folk, även om alla vet att vi renoverar och att det är därför det ser ut som det gör så är det ändå jobbigt att behöva visa det och att behöva se det själv.
Dessutom tror jag att man blir lugnare i själen om man får lite ordning på bottenvåningen så länge.
Iallafall tillfälligt.

Så därför har jag bestämt mig för att börja ta tag i  rum för rum här hemma och försöka få det snyggt så att man sedan kan hålla efter med städningen och så på ett bättre sätt.
Och dessutom så finns det väl inget bättre än att se ett as stökigt rum bli superfräscht?
Eller är det bara jag som tycker det?! Haha…

Så här ser det iallafall ut typ överallt här nere just nu… USCH!!

Comments 4
 • natalie åberg

  Jonna du är en sån stor inspirationskälla gillar dig supermycket ta väl hand om dig och grattis till bebisen!!!! Kram Kram

  Reply

 • Angelica

  Jag skulle bli så stressad över det där kaoset med kartonger, även om jag förstår att man inte vill ta upp för mycket i allt byggdamm och renovering.
  Kul att du ska börja ta tag i rummen. Även om det bara är tillfälligt. Man mår nog bättre med lite ordning. Tycker du har så snygg stil gällande inredningen. Inspireras lite av dig inför min och killens flytt om några veckor och får lite idéer inför hur vi ska ha det.

  Reply

 • Josefine

  Förstår hur du känner! Vi renoverar vår hall just nu, så det är grejer överallt och går inte att städa och plocka undan ordentligt 🙈

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Mandy

  Man brukar ju också säga att när man e gravid så får man ofta sug/lust att göra det för man liksom ”bonar” eller vad man kallar det – som de flesta dräktiga djur också gör… man vill fixa det hemmamysigt liksom innan baby kommer =)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *