Mitt nästa projekt!

Jag har gått runt och tittar på vilket rum som ska bli mitt nästa projekt att fixa tillfälligt och kommit fram till att det får bli uterummet.
Uterummet är ett rum vi kommer att renovera massor i sen men det kommer att dröja ett bra tag innan vi kommer dit då det inte är vår första prio men jag vill ju kunna sitta där och äta och mysa om kvällarna fram tills dess.
Det har ju potential till att bli hur mysigt som helst så varför inte göra det mysigt redan nu?

Och till detta lilla projekt så kommer jag att behöva köpa lite saker men eftersom att jag bara kommer att fixa detta tillfälligt så vill jag ju inte lägga allt för mycket pengar på att fixa rummet då vi helt enkelt behöver lägga pengar på annat.
Så därför kom jag på en superrolig idé och det är att jag ska försöka fixa detta rum så billigt som möjligt men ändå med saker jag vill ha. Jag kommer alltså inte att köpa det allra allra billigaste utan jag kommer köpa det jag tror kommer att passa och dom färger jag vill ha men jag kommer att försöka få det till att bli så billigt som böra möjligt och vissa saker kanske redan finns här hemma och andra saker kanske jag till och med hittar begagnat. Detta kommer att bli så himla roligt!!

Så här bittert ser uterummet ut just nu, så det är ju en hel del jag måste göra för att få det mysigt och jag har redan en hel lista u huvudet på vad som ska göras! 😀
Önska mig lycka till!

Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *