myskväll!

Imorgon åker Jocke till Norrland för att ha en spelning och varje gång vi ”skiljs åt” så försöker vi ha en myskväll hemma. Så idag har vi har vi bara vart med varandra och lagat mat ihop, badat med tända ljus, tittat på film och ätit snacks. Det är tur att vi har så stort badkar nu när magen växer för fullt haha!
Sånna här dagar behövs verkligen för alla par tror jag. Att spendera tid ihop och göra saker tillsammans.
Sånt är viktigt i ett förhållande och balsam för själen.

Jag är så tacksam över att ha en sån fin och underbar man och jag vet att han kommer att bli en toppen pappa som kommer att spendera så himla mycket tid med våra barn och han kommer att leka med dom som att han vore i deras ålder. Det kan inte bli bättre helt enkelt!
Det är nog därför alla våra vänners barn älskar att vara i Jockes sällskap och leka med honom.

Denna dag/kväll har verkligen vart toppen och jag hoppas att ni har haft en toppen kväll ni med!
Vad brukar ni göra när ni spenderar egentid med er partner? 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *