Vår midsommarafton

Vi hade en väldigt lugn och mysig midsommarafton men god mat hemma hos Tobbe och Melissa i deras nya lya. Det är helt sjukt vad snabbt dom kommit i ordning där btw. Det är en vecka sedan dom flyttade dig och dom har typ bara 3-4 kartonger kvar som stor. Lite skillnad mot här haha. HEJA DOM!

Som vissa av er säkert redan vet så ska ju Melissa och Tobbe med ha barn och det är ju väldigt snart med i början på augusti skullen jag chansa att den lilla tjejen tittar ut.
Och denna lilla flicka har ju jag och Jocke fått äran att vara gudföräldrar till vilket känns så himla roligt och jag ser verkligen fram emot att vår lilla bebis kommer att ha någon jämngammal att leka med.
Det är även väldigt skönt och lärorikt för mig att vara gravid samtidigt om någon i min närhet då man får mycket tips och kan bolla idéer och så är ju Melissa och Tobbe väldigt familjära och jordnära vilket jag gillar tillskillnad mot andra som ska dricka 29 olika champagnesorter och äta ryskkaviar på midsommar och den som blir fullast är bäst…
Ja det där är väl inget som riktigt faller oss i smaken men dom som gillar det får ju absolut göra det!
Jag trivs med grillat och jordgubbar i mängder och sedan åka hem och lägga mig i skaplig tid.
Oj, nu låter jag verkligen gammal. Är det mamma eller mormor jag ska bli? Haha!

En dag som denna ser jag verkligen fram emot vad livet har att erbjuda, livet med våra vänner, alla utflykter och planer. Och framför allt livet med vårt älskade mirakel. Fan vad jag älskar livet just nu!

Hoppas att ni ha haft en underbar midsommar, det har verkligen vi haft!

 

 

Comments 8
 • Johanna

  Varför redigerar du bilderna så mycket på bloggen och speciellt instagram?? Det visar en sån himla förvrängd verklighet och bidrar faktiskt till utseendehetsen, speciellt bland unga. Eftersom att du visar upp ett ”perfekt” jag. Jag tycker det är så tråkigt verkligen!! Visst ska man få redigera bilderna, men detta har gått till en överdrift när du facetunar så mycket att man inte ser ett endaste litet ”fel”.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Du har inte sett våra vloggar där jag går utan smink dagligen och i myskläder och otvättat hår antar jag? Då känner jag att när jag väl tar en bild så får jag nog fixa den som jag vill 🙂 Det roliga är ju att jag har fått sååå många kommentarer att det är så skönt att jag går osminkad och finnig och inte bryr mig om mitt utseende så du är nog den enda som missat det isf, vilken är lite tråkigt, men man kan ju inte hänga med på allt och man ser ju bara det man vill se 🙂

   Reply

  • Malin

   Lika fina som vanligt, älskar verkligen er! Ni får mig att må bra när jag kollar på er youtube kanal. Känner mig som en i familjen för ni har samma humor och samma tänk i vissa saker iallafall vad jag ser från kanalen. Haha
   Ha en trevlig måndag!

   Reply

 • Melissa

  💕💕💕

  Reply

 • Leyla

  Åh vad fina ni är! Vilken mysig midsommar ni har, skönt för er 🙂

  Reply

 • Nanna

  Budföräldrar? Vad är det?? Gudföräldrar har jag hört om men budföräldrar var något nyt…….

  Reply

 • ToT

  Men Johanna.! Jag är så gammal att jag säger vad jag tycker och tänker och skulle aldrig falla mig in i o ljuga. Man kan säga saker som andra inte håller med om eller som jag inte håller med om på ett snällt och vänligt sätt. Här håller jag med Jonna till 100 %. Hon visar typ varannan dag på deras YT kanal hur hon ser ut, precis som hon är. Som hon själv skrev. Det om nått är ärligt och riktigt. Det finns säkert ? YT.ers som aldrig skulle lägga upp en film utan att vara fullsmetade med smink så om Jonna filtrerar eller vad hon gör med några foton, vad gör det nu och om 100 år? Tror nog att alla kan se att det är ”fejk”. Det gör mina barn iallafall. Kan vi inte försöka sluta hoppa på varandra jämt? Kan vi inte vara lite mer toleranta mot varandra? Du är fin med och utan filter Jonna.

  Reply

 • Lina

  Jag tycker du är så fin o drf tkr ja de är tråkigt att du retuscherar sönder bilderna så man verkligen ser att de är fake

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *