Nu flyttar hon in!

Jag tycker att det är så roligt att ni säger att jag ”boar” så dom typ hundar och katter gör när dom förbereder sig när dom ska ha bebisar.
Jocke går nu och säger att jag boar hela tiden då han med tycker att det är ett roligt ord och ja det är väl egentligen precis vad jag gör nu när jag håller på att fixa här hemma på undervåningen.

Visst jag har byggt ihop lite bebismöbler osv men idag kändes det verkligen på riktigt som att bebisen håller på att flytta in. För idag fick hon egna skåp och lådor i köket vilket känns helt sjukt egentligen att vår älskade lilla bebis kommer att äta och dricka ur dessa saker.
Alltså wow vilken känsla. Vi kommer att bli tre här hemma och jag orkar knappt ens vänta tills den dagen kommer.

Nu vill jag bara ställa alla bebismöbler på plats och lägga ner alla kläder i lådor så att hon verkligen flyttar in till 100% med sina saker och att allt ligger på den plats det ska.
Jag antar att sånt bara är mysigt nu och att om några år så är man helt galen på alla leksaker som ligger överallt osv hahah…
Man får vara njuta av denna ”mysighet” så länge helt enkelt haha!

Och JA, allt ska kokas och diskas innan bebisen kommer….

Comments 5
 • Josefine

  Det är ju precis det du gör 😍
  Och jag med, röjer, städar, pysslar, så mysigt 😍 17 dagar till bf för mig nu 🙈

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Nina

  En tanke/idé :

  Kan ni inte tömma er pool och så fyller ni den med skumkuber?! Som en FOAM PIT – Hade varit en sjukt rolig vlogg tror jag 😀 (Sen får ni så klart fixa en pressenningen eller partytält att täcka med om det regnar).

  Kram

  Reply

  • mrslundell Post author

   tömmer vi poolen så ramlar väggarna in tyvärr, det är vattnet som håller upp väggarna :/

   Reply

   • Nina

    Jaahaaa, trist 🙁 Tack för svar! 🙂
    Har ganska nyligen börjat kolla på era vloggar och nu är jag ”beroende” haha. Keep up the good work! Ni gör verkligen ett fantastiskt jobb. Tack för att ni förgyller min tillvaro <3

    Reply

 • h

  Hej!
  Jag tipsar varmt om Esska bitringar klassisk, en ergonomisk bärsele t.ex. tula eller ergo. Babybjörn skriver de är ergonomiska men det är inte i närheten av det äkta och sist men inte minst snutten från snutten.se för kräk, torkar snabbt och suger upp bra! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *