Chockad!

Jag blev så chockad imorse när jag bara låg och tittade på min mage och så ser jag massor med sparkar och att bebisen vänder sig eller nått så att det blir en kula från ena sidan naveln till andra sidan naveln.
Jag blev så himla chockad då allt går så sjukt fort nu. Så fort någon frågar mig om jag tex känt sparkar än och jag svarar nej så känner jag sparkar dagen efter. Eller om jag skriver att jag längtar till Jocke kan känna av bebisen från utsidan så gör han det max två dagar efter.
Så är det verkligen med allt jag skriver om bebisen känns det som haha.
Så ja nu blev jag skapligt chockad när jag verkligen såg att bebisen levde rövare där inne och att det blev bulor på hela min mage haha!
Men såå himla mysigt!

Och det firar vi med att gå in i vecka 25! Tänk att det äntligen är min tur att gå in i vecka 25 nu.
Bara 15 veckor kvar och jag ryser verkligen när jag skriver det.
Snart är vårt efterlängtade mirakel här och det kommer att vara det absolut bästa som kommer någonsin kommer att hända i vårt liv.

Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *