Elva år i fångenskap

Jag är ju en podd och ljudboks-nörd eller ja jag lyssnar hellre på det än på musik.
Jag har inte haft så mycket tid att lyssna på ett tag dock. Bara när jag åker bil själv eller när jag storhandlar.
Men nu n’r jag börjat fixa så mycket här hemma så älskar jag att sätta på en podd eller en ljudbok, allt går mycket snabbare då och allt blir mycket roligare.

Det jag lyssnar mest på är spökhistorier, mord och brått. Och just nu lyssnar jag på en bok som heter
”Elva år i fångenskap” som handlar om en jävla idiotgubbe som kidnappat tre tjejer och håller dom inlåste i sitt hus i flera år och gör helt sjuka saker med dom. Jag blir verkligen så fruktansvärt arg och äcklad av boken men jag kan inte sluta lyssna. Jag tror att det är väldigt viktigt för folk att behöva höra att sånna här saker verkligen händer på riktigt och att man ska vara försiktigt och uppmärksam.

Usch alltså, boken är verkligen hemsk men jag tycker att ni borde läsa eller lyssna på den iallafall för att höra  deras historier. Man blir helt mållös….

 

Comments 14
 • Nadia

  Har oxå läst den och den är så hemsk men så himla bra.

  Reply

 • Nina

  Ett tips är filmen, Cleveland Abduction!!

  Reply

 • Emelie

  Vilket datum har ni bf?👶❤️

  Reply

 • Sandra

  Den finns som film också; Cleveland Abduction, om du skulle vilja titta på den också. Inte själva boken men en film baserad på samma händelse

  Reply

 • Sofie

  Den boken har jag också läst. Helt fruktansvärd historia. 🙁 Rekommenderar att se filmen också, ”Cleveland Abduction”.

  Reply

 • Irma

  Det finns även en film som heter Cleveland abduction som är baserad på just den boken och händelserna som jag kan rekommendera. Den är såklart väldigt hemskt men precis som du säger så visar den att såna här saker händer och att man alltid bör vara uppmärksam

  Reply

 • Sussi

  Åh, den har jag läst och såååå vidrig men ändå ”bra”. Hemskt vad vissa människor råkar ut för 😢

  Reply

 • Alexandra

  Jag har den boken i bokhyllan. Tror även dom har gjort en film om det om jag inte minns fel. Men de ska bli spännande att läsa.
  Om du vill lyssna på något somrigt/feel good så skulle jag rekommendera ”Det lilla bageriet på strandpromenaden” borde finnas som ljudbok men är inte helt säker 😅

  Reply

 • ToT

  Tack för idéen. Jag älskar att läsa böcker, gör det i perioder. Jag läser mest deckare och är det i sjukhusmiljö blir jag ännu lyckligare. Har du eller ni andra några förslag på bra böcker som är typ Läckberg, Ljungstedt, Robin Cook, ja alla deckare där man kan köpa fler som serier, lite som den ovan du skrev, den ska jag in o ladda ner direkt om den finns som e-bok. Kom gärna med förslag på bra böcker. Vad som helst. Ha en god helg.

  Reply

 • Luna

  Gud vilken läbbig bok kommer nog inte att läsa den för du vet jag kommer nog inte ens våga gå ut men annars tror jag den är bra. (jag älskar dig och det du gör <3)

  Reply

 • Anna

  Måste bara tipsa om en podd som heter ”spöktimmen”. Så himla spännande!

  Reply

 • Maria

  Filmen var bra. Gick ju på tv. Kram.

  Reply

 • Janette

  Den är verkligen helt fruktansvärd! Fy alötså. Minns att jag fick ont i magen & börja må illa när jag lyssna på den. Men samma här, kunde inte sluta lyssna.

  Reply

 • Sanna

  Köpte boken för ett tag sen och som du säger så är den hemsk men man kan inte sluta läsa den. Sträckläste den direkt och hade mardrömmar efteråt.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *