Magsjuka.

Det blev ingen tur för Jocke till norrland idag då han legat inne på toan och spytt halva natten.
Vi har ingen aning om det är maginfluensa eller matförgiftning men skit mår han i vilket fall så han får stanna hemma och vila.
Jag mår bra än så länge iallafall och jag hoppas att jag får slippa att bli sjuk denna gång.

Det som är lite jobbigt är ju att jag måste stanna hemma ett par dagar nu ifall jag skulle vara smittad jag med.
Jag som hade behövt fixa en massa ärenden. Men det får vänta så får jag ta hand om min lilla pöjk så länge!
Och så kan jag ju städa och fixa här hemma så länge jag har ork till det vill säga!

Nu har jag fått alla delarna till bebissängen som bebisen kommer att ha första tiden så den ser jag så mycket fram emot att sätta ihop och testa ställa på platsen där den ska stå.
Självklart kommer bilder upp på bloggen!

Har ni vart sjuka något nu under sommaren?
Jag blir ALLTID sjuk i augusti. Det har jag blivit så länge jag kan minnas så jag tror inte att jag får slippa det detta år heller haha…

Comments 5
 • Emma

  Min mamma blev magsjuk när hon väntade min lillebror, när hon bara var gravid med honom i några månader. Det gjorde att hon fick värkar och han ville komma ut. Som tur är lyckades dom stoppa det, annars hade han inte överlevt. Hon fick inte ens stå upp, utan var tvungen att sitta i rullstol

  Reply

 • ToT

  Oh, fy så jobbigt. Hoppas du slipper bli dålig. Inte så kul att vara sjuk och gravid. Tvätta händerna noga och ofta. Det brukar göra mycket.

  En fråga. När ni lägger upp på YT, kan ni inte säga vilken dag det är för jag får inte ihop det. Det känns som det ni lägger upp är flera flera dagar gamla efter ni lägger upp det. Lägger ni upp det på en torsdag, känns det som att det är inspelat på måndagen. (som exempel) Bara en önskan. Återigen hoppas du inte åker på nått.

  Ps Har ni höjt kristallkronan som jag tyckte att ni skulle göra så den matchar med den runda till dörrkarmarna? (det här är ingen kommentar du behöver lägga ut om du inte vill svara på frågorna) Har du några bra böcker att rekommendera?

  Reply

 • Bellan

  Hej hej hej !!!. Jag är rädd för allt på denna jord och sjukdomar är min största Räädslaaa !!!!. ÅNGESTTT !!!!!

  Reply

 • Alexandra

  Hoppas Jocke mår mycket bättre nu. Och att du Jonna slapp/slipper bli dålig.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *