Vårt bebishörn <3

Det finns lite kvar att göra i sovrummet innan det är klart för att börja inredas, men det kliade verkligen i fingrarna att se hur bebbens lilla hörn skulle se ut.
Så jag var bara tvungen att testa mig fram med lite bebisprodukter och wow, jag är verkligen så nöjd! Dock så ska det upp lite saker på väggen med, men det vill jag inte sätta upp än eftersom att rummet inte riktigt är färdig renoverat än. Men snart så!!
Det är så lustigt för jag har tidigare tyckt att denna bebissäng var ful för att den är rund, men sen jag blev gravid så har jag bara börjat gilla den mer och mer och tillslut så beställde jag den och när jag fick hem den så har jag ju älskat den från första stund!! Den är verkligen så himla liten och söt och den är framför allt så himla smidig! Det är även en säng som går att göra i tre olika storlekar varav så som jag har är den minsta. Och det går även att göra sängen till en soffa! Därför kan man ha sängen upp till 10 år!
Eftersom att den har hjul så är den också väldigt enkel att dra med sig överallt så jag kan tänka mig att denna säng kommer att spendera tid överallt i huset under bebisens första tid.
Alla saker i vårt lilla bebishörn är från mitt samarbete med kopbarnvagn.se
Och jag har ju min rabattkod till er som är ”jonna10” som ger er 10% rabatt på allt med ordinarie pris.
Till och med på barnvagnar!!!!
Comments 28
 • Viktor Högnäs

  Men så fint det ser ut ! 🙂 Ert hus blir verkligen ”mhm, tipp topp” som jag säger! 😀

  Reply

 • Emma

  Woooow, vad fint!! Älskar Stokkes säng :D<3

  Reply

 • Jessica

  Wow den var jätte fin ❤

  Reply

 • Marie Söderström

  Vilket sött barnrum och hur grym är inte du som inredare . ❤️

  Reply

 • Evelina Johansson

  Gud så finnt 😍 😍

  Reply

 • Lizz

  Åh så fint ♡ .. hoppas ni får i ordning allt innan bäbisen kommer ☆

  Reply

 • Sanna

  Vill du komma HIt och inreda mina barns rum är du välkommen😂😍du är
  Jätte duktig jonna😍👍🏻Så fint!

  Reply

 • Amelie

  Wooww så fint <3

  Reply

 • Anna

  Så himla fint! 😍

  Reply

 • Sara

  Har aldrig kommenterat här innan men ang din händelse på insta om att folk har kommenterat på avståndet mellan säng och spjälsäng så menar folk väl. Nu tror jag att du kanske ändrar dig när bebis är ute ang samsova men om bebis får problem med andingen så hörs det inte men du kan vakna av bebisen sprattliga rörelser. Jag har själv erfarenhet och önskar ingen att ens bebis får ett uppehåll. Nu var min son precis jämte mig men om han hade vart i ett annat rum så vill jag inte ens tänka på utgången så du ska inte håna dina läsare/följare som du gör på instagram. Dom försöker med all säkerhet bara visa omtanke. Om du inte vill samsova så finns det bedside crib. Bara ett tips från en mamma till en annan. Lycka till kram

  Reply

  • mrslundell Post author

   Du kanske missade att läsa inlägget ang bedside crib eller att samsova, så jag råder dig till att göra det sen att kommentera igen om det var nått du missuppfattade 🙂

   Reply

   • S

    Well du behöver inte bli otrevlig. Det var menat i all välmening. Läste inlägget och blev mest frågande till hur ni tänker när ni inte lär era hundar att sova själva ist för i sängen isf så slipper ni riskerna. Som
    Sagt. Du riskerar att inte höra eller känna bebisen om ngt sker nattetid. Men det är underförstått att du egentligen inte alls söker råd. Självklart ska ni inte mobbas över era val däremot. Jag tror att många delar sina åsikter av omtanke. Men de andra verkar bara elakq och det är inte ok. Ha en bra kväll.

    Reply

    • mrslundell Post author

     Uppenbarligen för att vi gillar att ha dom i sängen helt enkelt och för att vi har väldigt svårt att sova utan dom. Vi har två andningsalarm så något av dom ska nog funka ska du se och som nybliven förälder så vaknar man nog av minsta lilla så det ska nog inte vara några problem alls 🙂
     Jag förväntar mig inte att du kommer att förstå efter denna kommentar heller så du får nog helt enkelt sluta undra då istället och undra lite viktigare saker omkring dig istället.

     Ha en bra dag!

     Reply

     • Moa

      Ja fattar inte riktigt grejen med att hundarna inte kan sova i sängen?? Onödig komentar… Ni har sån STOR säng så lär alla får plats och jag kan tänka mej att hundar kommer sova både i vagnen och i spjälsängen, själv hade jag en hon katt som pysslade om mej när jag var liten och när jag blev större följde hon mej till skolan och väntade på mej när jag skulle hem ❤❤

     • Ulrica

      Men vänta här nu… höra din bebis om den skulle få ett andningsuppehåll, antar jag att du menar?! Vem skriver så till en mamma som väntar sin sitt första barn, Galet!

      Alla ska göra så som det passar dom själva bäst. Det finns råd och sen rekommendationer vilket det sistnämnda är inget som vi delar ut till varandra!

      Jag har tre barn varav den äldsta snart är vuxen och alla mina tre har vi haft olika rutiner med, Den rutinen som funkat bäst har varit att bebis sovit i egen säng tom i eget rum… 🙂

      Jonna, du har gjort en jättefin hörna till er bebis:) Kommer säkert bli jättebra!

      Sen måste jag tillägga att det är lite skoj då min yngsta dotter Ellen älskar era vloggar och där har även jag och min man fastnat … och nu även här:)

      Ni kan underhålla alla åldrar vilket jag kan se som ett bra betyg

    • Angelica

     Undrar varför t ex sjukvården uppmanar till att spädbarn SKA sova i egen säng och inte jämte föräldrarna!? Det är nog betydligt större risk att du rullar över din bebis än att den slutar andas. Bara en annan twist på det hela.

     Reply

 • Sophie

  Jättefint! Hur länge räcker rabattkoden? 🙂

  Reply

 • Sussi

  Åh så fint och så bra skrivet i inlägget ovan angående kommentarerna på instagram. Angående kommentaren om andningsuppehåll så finns det andningslarm man kan ha om man är väldigt orolig, sen tittade vi till vår tjej ofta när hon var nyfödd… vi var mycket nojiga men hon sov oftast i sin spjälsäng och det fungerade jättebra för henne och oss, hon har aldrig varit någon ”samsovare” och inte vi heller men vi har myst och fått jättebra anknytning ändå. Så som du skriver, alla bebisar (och föräldrar) är olika och ni kommer hitta det sätt som passar er bäst, det garanterar jag! stor kram och hoppas du fortsätter dela bilder på hur ni fixar inför bebis ankomst, det blir sååå fint 🙂

  Reply

 • Alexandra

  Jätte fint!!

  Reply

 • Linda

  Åh vad fint de blev😍😍 duktig du är på att inreda🙂 mår jocke bättre och klarade du dig?😔 🌸🌸

  Reply

 • Veronica

  Så underbart fint du gjort det till er lilla diamant 💎 i magen Jonna.
  Är en så stor glädje att följa er, följt er under år nu och är så fint, mysigt att se hur ni båda växt som personer och att ni ger så mycket av er själv till de som följer er!
  Ni är otroligt fina personer och all lycka, kärlek och glädje till er båda!

  Reply

 • Emelie

  Hej Jonna!
  Såg din film på youtube igår när du fixade baby hörnet 🙂 jätte fint.
  Jag fick mitt första barn i Oktober, vinterbarn… som alltid skulle vara varmt pga minusgrader.
  Såg din fina åkpåse till Sky ❤️
  Ett tips! Den är förstor! Min lille pojk bara försvann I den (hade en liknande) hahahaha.
  Så jag köpte en Voksi åkpåse till babyskydd som var perfekt i storlek.
  Även då den ska vara till babyskyddet så använde jag den till vagnen suuuuuper bra 💃🏻 Måste inte vara voksi påse såklart. Bor i Norge så vintrarna här kräver att man håller barnen varma 🙂 nu väntar jag mitt andra barn i Agusti ❤️
  Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, E

  Reply

 • Linn Cetinkaya

  Hej fina Jonna,

  Vart är golvvasen ifrån på högersidan i bilden?

  / Linn

  Reply

 • Coola grejer

  Hej! Super fin liten säng. Gillar nallen som du köpte med. Såg på din video på youtube att du hade köpt ett par söta små vantar med. Super gulliga. Barnet kommer få det mysigt ock bra!
  Hejdå! <3

  Reply

 • Lizzy Weiner

  Jätte fin säng och allt kommer att gå bra när lilla tjejen sover där. Folk kommer alltid att ha åsikter. speciellt andra mammor. Bry dig inte om det.det är ditt barn och du avgör själv hur du vill göra. Jag bryr mig inte ett dugg vad andra folk tycker om mitt liv och min son. Känner mitt barn bäst. Ha en härlig dag i solen tillsammans med din familj. Kram 💗💗💗☀️👍🏼😍🌸

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *