Det mysigaste jag vart med om!

Igår låg jag och Jocke i sängen och höll om varandra och pratade och så började det kännas lite konstigt i magen såjag fick lite små panik då det kändes som att jag kanske klämde bebisen eller nått liknande så jag la mig snabbt på rygg för att ge bebisen lite utrymme och då både såg och kände jag att magen hoppade till flera gånger i jämn och rytmisk takt och antog då att bebis hade hicka?
Det var första gången jag kände nått sådant och det var ärligt talat det mysigaste jag vart med om!!
Jag bara låg och myste med magen och gjorde ljud som ”åååhhh” ”naaaaw” osv, det var verkligen en sån mysig stund just för att man kände det så länge så man kunde verkligen ta vara på den.
En spark går ju så fort och en ”vändning” kan ju göra så ont så man hinner liksom inte njuta på samma sätt.
Men detta varade i någon minut och jag dog sötdöden flera gånger om.

Gud vad jag älskar den där lilla krabaten där inne! Och imorgon går vi in i vecka 26 <3

Comments 8
 • Linnea

  Skyler är också ett fint namn. Skyler Belle Lundell.

  Reply

 • Josefine

  Ont av vändningar redan? Vänta du bara till den är stor 😅

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • 3-barnsmamma

  Jag har 3 stora barn, eller snarare ungdomar och vuxna. Inget av den här typen av diskussion gick när mina va små och alla lever fortfarande. Helt otroligt ju, med tanke på hur dagens puckon resonerar. På ’min tid’ (för 20 år sedan) så utgick man från sunt förnuft och litade på ens egna förmåga. Man vaknar tex av minsta lilla, även om man va en sådan som kunde sova sig igenom en jordbävning innan man fick barn(det är en vanlig beskrivning hos normalt funtade föräldrar). Andningslarm? Har föräldrar sådant idag? Jag fick hem ett sådant av sjukvården då ett av mina barn faktiskt slutade att andas och enligt min erfarenhet så gjorde den mig mer nervös och plockade bort den. Harregud, litar inte dagens föräldrar på sin egen inbyggda förmåga längre? Och vad är det för folk som reagerar på vart sängen står? Vad är det för fel på dom? Jonna, ta inte åt dig av hysterin kring föräldraskapet, barn av den här tien har aldrig varit så ’handikappade’ sedan curlingmorsorna blev en trend. Lita på dig själv och din egen förmåga och besvara inte ens dessa idioter. För övrigt så vill jag säga att -ååå vad fin den lilla sovhörnan blev. Allt kommer bli så himla bra och jag önskar er all lycka.

  Reply

 • Sandra

  åååh minns när man kände hickan . Man känner verkligen igen den sen när barnet har kommit ut och får sin första hicka :DD

  Reply

 • Angelica

  Jag tyckte det var lite jobbigt när dem hickade i magen 😄

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Men så mysigt! Ta vara på alla stunder ni får! 🙂 Hoppas ni mår bra!

  Reply

 • Mimmi

  Jag tyckte med det var himla mysigt när jag var gravid och bebis hade hicka i magen! Minns första gången bebis fick hicka ”på utsidan”, det var när vi låg i sängen och han var ett par dagar gammal, vi låg hud mot hud i min tröja o han på min mage/upp mot bröstet. Hans hicka var ju något jag känt inom mig så många gånger de senaste månaderna, så första gången på min mage blev speciell, eftersom känslan var så hemtam men situationen helt ny.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *